October 23, 2025Oct 23 2 minutes ago, Ros said:imam novog komsijuNe valja Batler, ne valja Dinvidi, ne valja Nilikina. Ne znam ko im je ostao...
October 23, 2025Oct 23 33 minutes ago, kralj said:Gajim nakaradan filing glede njegove juro karijere. Mi smo najbolje prošli.Само да овај наш не буде неки Шахбаз и ја задовољан за почетак. Знамо шта може, само још да то пренесе на терен. Ако буде навијања као на последње две утакмице, немам бојазни. Први пут у 7-8 година се навијало како ваља.
October 23, 2025Oct 23 3 hours ago, MiddleClass said:Ne valja Batler, ne valja Dinvidi, ne valja Nilikina. Ne znam ko im je ostao...Kalates ofc
October 23, 2025Oct 23 3 minutes ago, ducca said:A neki Vlade&Co pre-game nema na Areni da bi se odrzala gledanos’ fudbala?Vlade bi bio poezija u odnosu na fudbal.
October 23, 2025Oct 23 Kasne sa ukljucenjem u Arenu 100%, sad dok povataju izjave iz mix zone i strucnjaci kazu svoju rec. Bagra
October 23, 2025Oct 23 Neki njihovi dali gas nadajuci se da cemo im jos igraca oteti.Kisovito i dosadno u unutrasnjosti Baskije, ovde je zivot.
October 23, 2025Oct 23 Odbranu zatezemo u drugoj četvrtini po potrebi .Treba preživeti Jaga jos nedelju dana bar . Edited October 23, 2025Oct 23 by elementary