October 20, 2025Oct 20 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Deluje da je užurbano napustio stan/ormarDao Jagu gornjak™ na šutiranju pred utakmicu, a nije pon'o dva.Dok se izborim sa embedovanjem tvitera, Kurjak brži. Edited October 20, 2025Oct 20 by Valk
October 20, 2025Oct 20 Kakva je situacija sa Devonteom Grejemom?„On će još jedno vreme izostajati. Ne znam precizno, ali nije spreman za povratak“, zaključio je Obradović.
October 20, 2025Oct 20 57 minutes ago, kurjak said:Goša je car Rodjo, rekose mi da ovde ima neki automehanicar, puk'o mi kardan na Tamicu dole kod Lipovackih suma. Je l' to onaj dugacki sa brojem 33?
October 20, 2025Oct 20 3 hours ago, FPLS said:Dobra vest je da Grejem ne nosi čizmu, loša da Izundu nije ni u hali.https://meridiansport.rs/kosarka/izundu-zbog-povisene-temperature-ostao-van-tima/EdMožda bilo u prenosu, gledao bez tona Edited October 20, 2025Oct 20 by sasha
October 20, 2025Oct 20 Ok, dao je Jagu dres pa je zato u potkošulji. Ali jedino gore od dolaska u potkošulji je dolazak u dresu sa sopstvenim imenom
October 20, 2025Oct 20 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ok, dao je Jagu dres pa je zato u potkošulji. Ali jedino gore od dolaska u potkošulji je dolazak u dresu sa sopstvenim imenom OK, šaban je, shvatili smo Btw, meni je baš super što dolazi na te utakmice a ne mora, verovatno zbog Jaga ali svejedno.On topic: Miljenović o Donatasu:"Od prvog minuta mi je pričao šta i kako u odbrani. Znači mi mnogo. On je iskusan igrač i svaki savet je dobro došao".
October 20, 2025Oct 20 4 hours ago, uini said:jel neki ozbiljan info ili forum/tviter?ako je markos, onda i okej ali ako su mile1 i onaj treci na m, sto se javlja samo uprelaznom roku, to je pouzdano kao informer i kurirPrilično ozbiljan izvor.