October 20, 2025Oct 20 uopste nije cudno da se kod ovakvih povreda pauzira metar ili vise dana, samo mi je fascinantno kako se brzinom pozara siri da je graham nesto krio od nas a mi naivni pristalisns goveda su sve usrala a nije bilo sjajno pre
October 20, 2025Oct 20 Pritom momak prošao pripreme i igrao utakmice. Napraviću pank bend Grahamova čizma.
October 20, 2025Oct 20 8 minutes ago, uini said:uopste nije cudno da se kod ovakvih povreda pauzira metar ili vise dana, samo mi je fascinantno kako se brzinom pozara siri da je graham nesto krio od nas a mi naivni pristalisns goveda su sve usrala a nije bilo sjajno preTo je poludelo sve. Na forumu sa kojeg si dosao doslovno svaki treci post je prizivanje nove povrede u Zvezdi, kao da ovih sedam nije bilo dovoljno. Naravno, sve je to u funkciji dozivanja pojacanja, po sistemu "povredice nam se neki igrac na ovoj minutazi, sta cemo ako se povredi Moneke, pa Nwora, pa Kodi". Imas osecaj da mole boga da se povredi neko kako bi mogli da kukaju i napadaju upravu sto jos nije dovedeno pojacanje. Da covek ne poveruje.
October 20, 2025Oct 20 1 hour ago, sasha said:Ma to su braća Brazilci, neobavezno, spremni za plažuKada sam ga prvu put video, bio sam u fazonu vidi ovu genijalnu facu, komotno moze da bude i mehanicar i latino diler gudre i holivudski glumac, neki Pachanga (Luis Guzman). Ma covek za sve. Za golmana smo videli da je stvoren.Do sada dolazio sa porodicom, mislio da je porodican covek...veceras u majici "bijem ženu".
October 20, 2025Oct 20 2 hours ago, sasha said:https://meridiansport.rs/kosarka/izundu-zbog-povisene-temperature-ostao-van-tima/4-6 nedelja
October 20, 2025Oct 20 Karlik slična povreda kao Riviero, znači odsustvo do proleća.Javlja mi se da će Partizan pre dovesti beka nego mi.
October 21, 2025Oct 21 Inače, viđam Mišu ovih dana zorom u jednom kafiću, ja sam mislio on i prepodnevni trening prespava.Ali to manje-više, nego ne znam dal da mu drukam šta Valk radi sa Motijem u poslednje vreme.
October 21, 2025Oct 21 56 minutes ago, kralj said:Ali to manje-više, nego ne znam dal da mu drukam šta Valk radi sa Motijem u poslednje vreme.teokratija kao rusofil sigurno ne gleda blagonaklono na litvance : i
October 21, 2025Oct 21 @kralj eto kakav si ti, prodao bi me za čašicu razgovora sa Teokratijom.SpoilerKoji kafić?To što ga viđaš zorom ne znači da je ustao rano nego da još nije ni legao Šalim se, baš su nam Bugari ušli u glavu sa Teo-pričama, ispašće čovek na trening nije otišao nikad nego sišli valjda Space Jam vanzemaljci u njega te je zato znao nešto košarke.Motija simpatišem čisto platonski i welcoming, nema šta čika Miša tu da se sekira.
October 21, 2025Oct 21 Nije, ali je blizu. Drugi put ga vidim tu u praskozorje. Ja dolazim poslovno Al kad predam projekat, navataću ga da se zapijemo, pa pišem na putu za Valjevo.
October 21, 2025Oct 21 Srpsko novinarstvoSportska centralaBaskonija dodatno oslabljena protiv Zvezde? - Sportska ce...Crvena zvezda dočekuje Baskoniju u četvrtak u 6. kolu Evrolige. Obe ekipe će biti veoma oslabljene. Zvezdini problemi su poznati i definitivno je tim koji ima najvećih problema sa izostancima, ali je"Baskonija dočekuje Crvenu zvezdu u četvrtak u 6. kolu Evrolige.Obe ekipe će biti veoma oslabljene. Zvezdini problemi su poznati i definitivno je tim koji ima najvećih problema sa izostancima, ali je i protivnik u problemima."