October 22, 2025Oct 22 30 minutes ago, kralj said:Odgovorio si kao pas koji juri vlastiti rep. Dakle vrlo lako proverljivim podatkom da je igrao mnogo više u razvojnoj nego NBA ligi. S obzirom da si time dokazao da ništa ne znaš o predmetnom igraču, po inerciji sam nagađao koji si moj došao da trabunjaš.Uzgred, Harper nije upoređivao NBA legacy nego trenutak i status koji su igrači imali kada su dolazili u Evropu. Ako je i pogrešio, pogrešio je na štetu Batlera koji dolazi na vrhuncu karijere, dok je Nan došao posle sezone propuštene zbog povrede i povratničke u kojoj nijedan klub nije znao šta će sa njim.ako napises jos 10 puta mnogo vise, mozda ubedis samog sebe i harpera da sam i ja negde napisao mnogo visejbt, izludeli ste komplet, isti modus operandi sta god da je u pitanju
October 22, 2025Oct 22 A napisao si više iako je apsolutno suprotno? Od čega sam izludeo, da te pitam?
October 22, 2025Oct 22 to vec nije pitanje za mene, niti me zanimajesi ti svestan da sve vreme reagujes na ovaj moj post:zvezda je za evropske uslove dovela odlicnog igraca, ali se debelo precenjuje (jos od kad se poceo dovoditi u vezu sa partizanom)batler nije legit nba igrac, vec igrac sa kraja klupe najgorih nba ekipavise je vremena proveo u razvojnoj ligi nego u nbau tom smislu, devonte je daleko vece ime od njegaiz toga ste ti i harper svasta nesto ispisali, covek bi pomislio da sam izamolovazavao igraca A ovo mu je statistika iz nba i razvojnehttps://basketball.realgm.com/player/Jared-Butler/D-League/127262/Career/By_Split
October 23, 2025Oct 23 Избацише слику шјор Боже у болници са Картером. Мало смо били скромни у подршци по мени, могли смо бар неке мајице да исфурамо као Уникаха.Елем, ако добро разумем, Кобра се данас враћа. Има ли нешто око Ебуке?
October 23, 2025Oct 23 18 hours ago, Dankan Ajdaho said:Izgleda Plavšić opet od čet prenosi Zvezdu.Plavsic je centar, komentator je Vezenkov