October 21, 2025Oct 21 Fakat neverovatno da se mahom u sportsko novinarstvo otiskuju likovi koji su dobijali trojku iz pismenog
October 21, 2025Oct 21 Ali bar su ispravno napisali da Zvezda dočekuje Baskoniju, a ne kako Laki prenosi.
October 21, 2025Oct 21 Nisu, žao mi je što nisam napravio screenshot. Čitav tekst je bio o gostovanju Zvezde u Španiji.Očito su promenili u međuvremenu.
October 22, 2025Oct 22 Batler nije potencijal za karijeru nivoa Dinvidia, koji je bio izuzetno ozbiljan igrac i na NBA nivou, ali je daleko bolja opcija sada.Mladji je, tek treba da se dokaze (citaj: zaradi), nije veteran sa 10 sezona u NBA, a trenutno je barem na istom nivou kvaliteta kao Dinvidi.Ako Batler dodje u Zvezdu, boktemazo al' ce to da bude jedna zajebana ekipa!
October 22, 2025Oct 22 Dobro došao Gilmore, ukoliko nisi sa Voxa. Slažem se sve za Batlera. Bilo bi za nijansu bolje da je za nijansu bolji šuter, a za nijansu slabiji kreativac, ali dugačak, džepari lopte kao nezdrav, bombona.Ovako je igrao pre nedelju dana.
October 22, 2025Oct 22 Just now, kralj said:Dobro došao Gilmore, ukoliko nisi sa Voxa. Vise volim da kazem - sa devedes' dvojke. Ali da, sa Voxa. Nisam neko ko ce da pise svakodnevno, ali toliko mi se tamo ne svidjaju odluke moderacije da ne zelim ni tih par upisa nedeljno da ostavim. Ovde je svakako dosta starih poznanika sa B92 i ocekujem odlicnu atmosferu! :)
October 22, 2025Oct 22 3 minutes ago, Gilmour said:Vise volim da kazem - sa devedes' dvojke. Ali da, sa Voxa.Nisam neko ko ce da pise svakodnevno, ali toliko mi se tamo ne svidjaju odluke moderacije da ne zelim ni tih par upisa nedeljno da ostavim.Ovde je svakako dosta starih poznanika sa B92 i ocekujem odlicnu atmosferu! :)Uživaj, zezam se.
October 22, 2025Oct 22 Prema informacijama portala Eurohoops, 25-godišnji plejmejker Džered Batler izabrao je Beograd i Crvenu zvezdu, iako je interesovanje pokazao i Partizan, dok su ga u isto vreme razmatrali i u Olimpijakosu.