October 20, 2025Oct 20 12 minutes ago, kralj said:Moneke na neku foru indeks 37 za 17 minutaNije na foru odigrao već na početku odlično, dao 13 od naših prvih 16... Edited October 20, 2025Oct 20 by assignment
October 20, 2025Oct 20 Meni je stvarno čudno kako mu nije dao ni minut na zadnjoj utakmici u El .Dečko može da odigra i solidnu odbranu napravi presing za razliku od Jaga . Bar nekih 5 minuta može da odigra i odmori Kodija .Za Aba ligu taman da igra po 20 minuta . Edited October 20, 2025Oct 20 by elementary
October 20, 2025Oct 20 2 minutes ago, sasha said:19 ali izgleda mlađeMa jasno, ali svakako je dete. Nije ništa uspeo sad na kraju za ovo što je bio, verovatno i trema i sve. S druge strane, Miljenović baš dobar.I dalje utisak da je Moty 1 dragulj ekipe, lik pleni. Eno sad dok se pozdravlja sa ovom decom iz Ilirije, svakom lepo čestita, kaže nekoliko reči, potapše, stvarno treba i to umeti.
October 20, 2025Oct 20 3 minutes ago, elementary said:Meni je stvarno čudno kako mu nije dao ni minut na zadnjoj utakmici u El .Dečko može da odigra i solidnu odbranu napravi presing za razliku od Jaga . Bar nekih 5 minuta može da odigra i odmori Kodija .Za Aba ligu taman da igra po 20 minuta .Još mu ni prezime nije zapamtio, da se malo upoznaju ... igraće.
October 20, 2025Oct 20 Nismo videli nista sto nismo znali. Miljenovic moze u ABA preko koje ce da zasluzi neki minut i u Evroligi, Jago takodje, Plavsic je neupotrebljiv, Moneke i Nwora na ovakvim utakmicama mogu da teraju preko 30 ako im dune. Motijeunas ne bira utakmice, Kodi i Kalina uzeli odmor, Davidovac je na odmoru od rodjenja i tako. Odzelej je sila, sve vise i vise mi se svidja taj potpis.Ilirija klasicna Slo-Cro basketaska ekipa, cepaj trojke pa sta uradis. Oba puta kad smo izvodili niske petorke i preuzimali za par minuta smo dizali prvi put na 15, drugi put na 20 razlike.