Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 hours ago, MiddleClass said:

@uini

Ti si strucnjak za ove prekobarske.

nisam ga gledao na tekmi ili jesam a nisam obratio pažnju

video sam samo neke hajlajce kao i svi

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Sjebao vas uini sve

u kom smislu? ja sjebem stvari i ljude na više načina

On se nadao da nam Oly pozajmi jednog igrača

2 hours ago, Segundo said:

Po ovom klipu protiv LAL, covek podjednako koristi i levu i desnu ruku. Levom jedino trojke ne sutira, ostalo sve, dribling, asistencija, ulaz. Bas zajeban.

samo treba videti (valjda to u zvezdi znaju već), kako to izgleda kada je gužva na terenu, pošto retko u evropi ima toliko prostora za ufur u reket, kao što je ima u pre-season tekmama nba lige.

kao što rekoh malopre, stvarno nisam gledao lika, možda to uopšte nije ni tema

Izgleda Plavšić opet od čet prenosi Zvezdu.

Brt ovi počeli i da hashtaguju Oly sa nama na objavama, ubi me to sijamsko blizanaštvo iako me manje smara skandiranje sad.

2 hours ago, kralj said:

Kaže mi drugar da je odmah njega kao prvog ispalio na temu ko iz NBA cuta bi podigao kvalitet lige (takva neka formulacija). Pogledaću kasnije, ionako sam planirao da pustim dok radim.

Gledao sam ja da ti ne bi morao.lolol

Jeste, ispalio je Batlera na keca kad ga je Milos pitao koji od tih otpustenih igraca bi pravio razliku u Evropi. Bukvalno nije ni razmislio.

30 minutes ago, Valk said:

Brt ovi počeli i da hashtaguju Oly sa nama na objavama, ubi me to sijamsko blizanaštvo iako me manje smara skandiranje sad.

Zato juče grmi na Monžuiku :

nanananana Zvezda šampion!!!

55 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mozes komotno da racunas da nas ovaj nece kostati vise od onoga sto ce dobiti prve godine ugovora. Ta druga godina ce sluziti samo kao osiguranje da nam ga u nekom neverovatnom scenariju neko drugi iz Evrope ne pokupi ali sam siguran da ce kopati rukama i nogama preko leta sledece godine da dobije angazman u NBA. Mada, ko zna, s takvim majndsetom je i Nan dosao u Evropu pa mu se vise dopalo da bude glavni baja u gradu nego da guli garbage minute u NBA i produzio je sa Grcima. Evropa generalno sada ima malo vecu reputaciju u SAD nego sto je imala ranije kad je kosarka u pitanju ali igraci su to, ko zna s kakvim sve predrasudama oni ovde dolaze. Kad Batler prvi put krene u prodor pa naleti na toplog zeca u reketu kojim ce da mu pozele dobrodoslicu neki Asvel, Barselona ili Zalgiris brzo ce da se otrezni.lolol

6 minutes ago, harper lee said:

s takvim majndsetom je i Nan dosao u Evropu pa mu se vise dopalo da bude glavni baja u gradu nego da guli garbage minute u NBA

Dopada se njemu i OAKA i luda publika, i život u 1 Atini, i pare i lud gazda, i realno deluje kao da se hrani adrenalinom i da mu prija da bude ovde MVP lige.

Postoji i neki trend na YouTube o navijanju i doživljaju košarke u Evropi u odnosu na NBA, klasično američko preterivanje i dramoseranje, ali računam da je i ta promena dovela do toga da se ne kapira skroz kao blam ako odu "overseas".

Edited by Valk

4 hours ago, kralj said:

Čoveče, napisao si da je mnogo više vremena proveo u G Ligi nego u NBA.

Kakav gugl te spopao?

Nema ja šta da verujem, naravno da nije MJ, gledao sam momka više puta, ne tišti tebe to, nego što je bliže MJu nego Iliji Đokoviću.

lolol

pukao si ko sisarka

ja sam odgovarao na tezu da je ovo novi kendrik nan EL i na besmisleno uporedjivanje njihovih nba karijera

22 minutes ago, pbg12345 said:

lolol

pukao si ko sisarka

ja sam odgovarao na tezu da je ovo novi kendrik nan EL i na besmisleno uporedjivanje njihovih nba karijera

Odgovorio si kao pas koji juri vlastiti rep. Dakle vrlo lako proverljivim podatkom da je igrao mnogo više u razvojnoj nego NBA ligi. S obzirom da si time dokazao da ništa ne znaš o predmetnom igraču, po inerciji sam nagađao koji si moj došao da trabunjaš.

Uzgred, Harper nije upoređivao NBA legacy nego trenutak i status koji su igrači imali kada su dolazili u Evropu. Ako je i pogrešio, pogrešio je na štetu Batlera koji dolazi na vrhuncu karijere, dok je Nan došao posle sezone propuštene zbog povrede i povratničke u kojoj nijedan klub nije znao šta će sa njim.

Edited by kralj

13 minutes ago, kralj said:

Odgovorio si kao pas koji juri vlastiti rep. Dakle vrlo lako proverljivim podatkom da je igrao mnogo više u razvojnoj nego NBA ligi. S obzirom da si time dokazao da ništa ne znaš o predmetnom igraču, po inerciji sam nagađao koji si moj došao da trabunjaš.

Uzgred, Harper nije upoređivao NBA legacy nego trenutak i status koji su igrači imali kada su dolazili u Evropu. Ako je i pogrešio, pogrešio je na štetu Batlera koji dolazi na vrhuncu karijere, dok je Nan došao posle sezone propuštene zbog povrede i povratničke u kojoj nijedan klub nije znao šta će sa njim.

Ma, pusti ga, majke ti. Na stranu to sto si vec napisao, nisam uopste uporedjivao igrace a jos manje tvrdio da je Batler novi Kendrik Nan. Koristio sam kao ilustraciju Nanove brojke neposredno pre nego sto je dosao u Evropu i Batlerove iz prosle sezone zato sto je Nan najbolji primer igraca iz NBA koji je maltene odmah po dolasku poceo da pravi razliku u Evroligi a nama je jako bitno zbog povreda da Batler takodje pocne da doprinosi sto je pre moguce. Ako uopste potpise.

Tudja radovanja zbog nebitnih stvari kao sto je basket nekim ljudima proizvode gastritis i tu se nista ne moze uraditi. Nema to veze ni sa Nanom ni sa Batlerom.