Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, Milosh76 said:

Prema informacijama portala Eurohoops, 25-godišnji plejmejker Džered Batler izabrao je Beograd i Crvenu zvezdu, iako je interesovanje pokazao i Partizan, dok su ga u isto vreme razmatrali i u Olimpijakosu.

https://www.sdna.gr/mpasket/1361557_anatropi-me-mpatler-pros-erythro-astera-o-amerikanos
Grci ne spominju Partizan, već da je Kina bila opcija.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Na prvu me podseca na Carlika Jonesa, samo sa boljim fizikalijima i odbranom.

Deluje kao nacrtano za evropsku kosarku. Stvarno opak potpis ako je tacno, samo da ga zaobidju povrede.

Just now, FPLS said:

Na prvu me podseca na Carlika Jonesa, samo sa boljim fizikalijima i odbranom.

Deluje kao nacrtano za evropsku kosarku. Stvarno opak potpis ako je tacno, samo da ga zaobidju povrede.

Odličan opis. Možete onda zamisliti kakav je igrač.

@smooth.Op

Pa možda je Dinvidi završen covid19

Dokle više sa tim strancima

+1

Ja sam se nadao Radanovu iz Bajerna fantom

1 minute ago, sasha said:

Dokle više sa tim strancima

images (32).jpeg

Pise da je trazio zagarantovanih 30 min po utakmici i da Oly to nije mogao da mu garantuje.

Mi ocigledno jesmo

Šta trideset, daj pedeset!!!

35 minutes ago, LeBron said:

Pise da je trazio zagarantovanih 30 min po utakmici i da Oly to nije mogao da mu garantuje.

Mi ocigledno jesmo

Posle ce da kuka i trazi da mu smanje minutazu, gedajuci kako Obradovic Sasa "cedi" igrace, suprotno onom sto je radio Sfero.

Po ovom klipu protiv LAL, covek podjednako koristi i levu i desnu ruku. Levom jedino trojke ne sutira, ostalo sve, dribling, asistencija, ulaz. Bas zajeban.

I ja sam cuo da je Partizan vec imao kontakt sa njim, pa aj da sacekamo.

Mada, kontam da manje vise svi igraci koji dolaze u obzir da dodju u EL, u nekom momentu imaju kontakt sa vise timova.

26 minutes ago, LeBron said:

Mi ocigledno jesmo

Mislim da je to sa garantovanih 30 minuta novinarska patka. Vecina tih first tier igraca sa ambicijom trazi garantovanu minutazu, mi imamo sa Nworom takav aranzman, ali ako je Batler trazio 30 minuta on niti zna koliko utakmica traje u Evropi niti kakva se kosarka ovde igra a tesko mi je da poverujem da mu menadzer to nije predocio. Kod nas ce on trazio ne trazio da igra po 30 minuta ako dodje, ima na nos da mu izadje.

Batler bi za nas bio neverovatno pojacanje, prototip privatnika kakve smo svi nauceni od raznih Kuzmi da ne podnosimo a sada nam treba kao lebac. Brz izbacaj, brz prvi korak, ubitacan flouter, vrhunski ball-handling, ne plasi se kontakta. Igrac sa Bejlora, oni su more dobrih bekova izbacili. Mislio sam da ce ga neko vec pokupiti u NBA i da se nece uopste pojavljivati u Evropi, nadam se da nema neku klauzulu da moze da se vrati u NBA kad dobije ponudu. Taj potpis bi takodje bio priznanje da Devonte Grejem nece skoro nazad jer su u pitanju manje-vise slicni igraci, bio sam prilicno siguran da cemo juriti onog Dinvidija koji je klasican volume scorer. Verovatno su i godine igrale neku ulogu, Batler je sedam godina mladji od Dinvidija i ima jos kosarke pred sobom da se dokazuje.

Uzgred, ima i kardiomiopatiju tako da ne sumnjam da ce kod nas, mi kao da smo magnet za igrace kojima je u jednom trenutku karijera bila pod znakom pitanja.lolol

1 hour ago, MiddleClass said:

Jel bolji on ili Spenser Dinvidi?

Daj obojicu, EL ionako ove godine ili nikad covid19

Just now, ducca said:

Daj obojicu, EL ionako ove godine ili nikad covid19

Ostavite nam jednog (

Odgledao sinoc onaj podkast sto vode Grci, gde im je uvek gost Chima, prosle nedelje gostovao kao cetvrti i Horton Tucker.

Pricali su o mogucim dolascima u Evropu i ko bi mogao odmah da uleti, kome bi bilo potrebno vreme da se privikne. Npr za Achiuwu kazu da bi mogao odmah da porobi i bude ozbiljan faktor, Mo Mamba bi vise legao da igra 15,20 min ali ne da bude faktor kao ovaj. Butler i Heyes bi verovatno odmah usli u bitne uloge. Dok su za Dinvidija imali nedoumicu. Na stranu igracki kvaliteti, ali covek koji vec ima neke godine, a pritom je zaradio ooogromnu lovu, ostavili su znak pitanja kako bi islo njegovo privikavanje i da li bi to bilo to.

Dinvidi je ogorman talenat, ali je pokazivao i na najvećem nivou elemente neobavezne košarke na kakvu su ovde navijači (a i treneri) posebno alergični.

Ja sam team Batler.