October 19, 2025Oct 19 Payne je pg, ne rešava problem dvojke. Ali ako ima para fuck it Vidim neke sugestije po Tw na temu Butlera kog su Sunsi cutovali, jest bila predsezona ali strpao je čovek 35 poena i tipa po 7-8 sk i ass prosle nedelje Lakersima, ako ništa bar je game ready…
October 19, 2025Oct 19 Mislim da nećete nužno juriti SG već prosto kvalitet.Btw, Dinvidi je valjda slobodan.
October 19, 2025Oct 19 48 minutes ago, Nikodije said:Kad god mi iskoči Lukina glavudža na yt ja kliknem, ali mislim da su tri minuta max koliko mogu da ih slušamOk je sa gostima, iznivelišu ovu dvojicu.
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, Milošica said:Mislim da nećete nužno juriti SG već prosto kvalitet.Btw, Dinvidi je valjda slobodan.pa nije cam payne neki lud kvalitet za butlera, plus sto nema logike traziti plejaza dinvidija sam procitao da je efes ekipa
October 19, 2025Oct 19 2 hours ago, harper lee said:mogu se mirno sacekati Grejem, Bolomboj, Karter i Rivero da se vrate kad budu mogli da se vrate. Grejem bi ionako trebalo brzo da bude u sastavu a sa tim novim bekom i oporavljenim Dobricem, koji tu i tamo moze da pomogne, zatvorili smo i izostanak Kartera i Kenana. Plavsica bismo ionako mogli da posaljemo negde na pozajmicu, ne znam zasto smo ga uopste i vracali.Zaboravio si da bi bilo dobro da Motyjev ugovor produžimo do kraja sezone. Tri meseca je ništa, treba dati Bolomboju fore da se uhoda, Rivero takođe ima duži oporavak a Izundu je peti faul nacrtan do 3/4 max. Plavšića u Dubai, to me čudi da gospođa nije uveliko insistirala da se nekako ujuri.2 hours ago, harper lee said:Za kraj, moram da napisem jednu stvar koju ljudi ignorisu a ne bi trebalo. Sta god bilo ko mislio o Jagu, decku treba skinuti kapu do zemlje za lojalnost klubu i karakter.Svi volimo Jaga, nervira nas ubi'bože ali njega ne možeš da hejtuješ. Nadam se da će Saša O imati za njega neko rešenje, makar bio i strog. Primetno je da Jago malo i kuburi sa samopouzdanjem, trojku nije šutnuo ne pamtim (tj ne u % kojima je to činio prve sezone). Kad bi mu se taj osećaj vratio, bio bi solidno koristan.
October 19, 2025Oct 19 Nekakav Garrison Matthews se pominje kao primarna meta, pre neki dan ga sutnuli Niksi.Na klipovima nema da se vidi ama bas nista sem prangijanja za 3, podseca na Megija iz Buducnosti.
October 19, 2025Oct 19 @FPLS , lik ima ozbiljnu prangiju, skoro mi je neverovatno da nema nba tima koji bi ga uzeo da bude 10i-11i u rotacijinissm znao da je bio sa knicksima u kampu, oni svakako nemaju mesta u rosteru
October 19, 2025Oct 19 Uh, ja bih mnogo radije Batlera nego Metjuza. Mnogo je bolji defanzivac, mnogo bolji skakač, mada nije ni on idealan.Ja sve navijam da gledamo što više ovaj small ball, tu nam je skakačka superiornost na backcourt pozicijama nasušna. Nikako da stignem da pogledam reprizu, ali po sećanju bih rekao da su nam mnogo manje ripali pod košem kad smo igrali bez klasičnog centra.
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, kralj said:Koliko još timova nema popunjen roster?By my math, here's when each of the hard-capped teams with an open roster spot can fill those spots with a prorated veteran minimum contract (with rosters as they stand currently): GSW - November 11 HOU - January 8 LAC - January 7 LAL - January 18 NYK - April 2 ORL - January 9
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, kralj said:Uh, ja bih mnogo radije Batlera nego Metjuza. Mnogo je bolji defanzivac, mnogo bolji skakač, mada nije ni on idealan.Ja sve navijam da gledamo što više ovaj small ball, tu nam je skakačka superiornost na backcourt pozicijama nasušna. Nikako da stignem da pogledam reprizu, ali po sećanju bih rekao da su nam mnogo manje ripali pod košem kad smo igrali bez klasičnog centra.Koji ce nam kurac vise dobri defanzivci i skakaci, puni smo ih kao nikada ranije, daj jednog koji prangija kao lud na ovaj roster. Niko nam ne brani da izvedemo "strasilo" petorku tipa Kodi, Nwora, Odzelej, Moneke, Bolomboj kad zelimo da izvedemo teroristicki napad na protivnika a Veliki Prangijator neka u tim momentima aplaudira sa klupe i raduje se sto igra za nas a ne za one mucenike s druge strane.
October 19, 2025Oct 19 Takav igrač u petorci izbija nam glavni timski forte - mobilnu krakatu odbranu gde se svičuje na veliko, kidiše na linije dodavanja i nema slabe tačke koja će da se krije. Metjuz bi bio targetiran u svakom protivničkom napadu, a jedan defanzivan krater u stanju je da oslabi čitavu konstrukciju. Za prangijanje imamo Grahama, treba nam 3&D bek. Ni Batler nije idealan, ali uvek bih ga pre uzeo nego Metjuza.
October 19, 2025Oct 19 Just now, kralj said:Takav igrač u petorci izbija nam glavni timski forte - mobilnu krakatu odbranu gde se svičuje na veliko, kidiše na linije dodavanja i nema slabe tačke koja će da se krije. Metjuz bi bio targetiran u svakom protivničkom napadu, a jedan defanzivan krater u stanju je da oslabi čitavu konstrukciju.Za prangijanje imamo Grahama, treba nam 3&D bek. Ni Batler nije idealan, ali uvek bih ga pre uzeo nego Metjuza.Jeste, druze, ali treba i da ubacimo nesto. Da ga jebem ako sve evroligaske ekipe imaju pet Lebrona pa necemo moci da sakrijemo jedan liability u odbrani. Krili smo Teodosica, Nedovica, Jaga i Kenana pa smo sa svima njima u timu u jednom trenutku imali 16:10 u Evroligi. Sve sto bismo trazili od tog Metjuza je da ne bude bas stolica u odbrani ali sa cetiri odlicna defanzivca pored njega jedan igrac koji je nesto slabiji uvek moze da se istrpi ako ima veliku napadacku produkciju. Uostalom, nece igrati 40 minuta na svakoj utakmici, bice minuta i za tu mobilnu krakatu odbranu.Fali nam pouzdani trpac spolja koji pomera protivnicke odbrane prema sebi i velika je pretnja u sutu, ako moze da se bira uvek bih izabrao takvog koji ima skoro dva metra i 100 kila koliko ima Metjuz umesto nekog midget-a poput Edvardsa ili Hauarda. Ako nista drugo bar ima size pa ga nece lako unositi ledjima i nece moci tek tako da sutnu preko njega kao sto, recimo, mogu preko Jaga.