October 19, 2025Oct 19 Popular Post Igraci Unikahe pred vecerasnji duel u domacoj ligi izasli u majicama podrske za Carter-a.
October 19, 2025Oct 19 @harper lee Pa Graham i Nvora su elitni skoreri, Kalina i Odželej prethodnih godina imaju sumanute procente za 3, a ni Moneke ne bi bio tako slab kad bi obuzdao divljinu i doterao selekciju, što mu za sada uglavnom uspeva kod nas.Naravno, Metjuz je bolji šuter od svih, ali prevelika je cena tih defanzivnih kompromisa koje bi sa njim morali da donesemo. Pogledaj iz kakvih smo pozicija šutirali i to bez primarnog kreativca. I sam Graham će malo da devalvira odbranu, a Metjuz je i gori od njega.
October 19, 2025Oct 19 25 minutes ago, kralj said:@harper leePa Graham i Nvora su elitni skoreri, Kalina i Odželej prethodnih godina imaju sumanute procente za 3, a ni Moneke ne bi bio tako slab kad bi obuzdao divljinu i doterao selekciju, što mu za sada uglavnom uspeva kod nas.Naravno, Metjuz je bolji šuter od svih, ali prevelika je cena tih defanzivnih kompromisa koje bi sa njim morali da donesemo. Pogledaj iz kakvih smo pozicija šutirali i to bez primarnog kreativca. I sam Graham će malo da devalvira odbranu, a Metjuz je i gori od njega.Nijedan od tih igraca koje si nabrojao nije bek suter.
October 19, 2025Oct 19 Graham ovim tempom ima da odigra sledeće godine . Deckonja ko zna kada će biti spreman ,još ne trenira . Pao i malo se ugruvao ,nemoj da bude i kod njega novo snimanje pa ipak druga povreda .Bolje neki kombo da se dovede sa solidnim sutem .
October 19, 2025Oct 19 38 minutes ago, Borca said:Igraci Unikahe pred vecerasnji duel u domacoj ligi izasli u majicama podrske za Carter-a.Pre nekoliko dana je i predsednik Unikahe poslao cveće Karteru sa porukom podrške, ozbiljan klub je Unikaha.
October 19, 2025Oct 19 garrison mathews je kao obst za bogate ali neće taj lik u evropu, ubeđen sam da nba ligi uvek treba takav igrač.
October 19, 2025Oct 19 Grejem je navodno sada na poštedi zbog povrede pete koju je opet navodno prikrio kad je došao kod nas. Sada opet nosi ortopedsku čizmu.To bi možda bio odgovor zašto nije igrao godinu i po dana. Edited October 19, 2025Oct 19 by Dankan Ajdaho
October 19, 2025Oct 19 Jebala ga čizma nek obuva patike više 😀Dok se oporavljao od jedne povrede obnovila mu se druga ,verovatno smo mu dali neku lošu čizmu . Edited October 19, 2025Oct 19 by elementary
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:On navodno je sada na poštedi zbog povrede pete koje opet navodno prikrio kad je došao kod nas. Sada opet nosi ortopedsku čizmu.To bi možda bio odgovor zašto nije igrao godinu i po dana.Ovde nema čizme ... https://www.instagram.com/p/DP6_IQ6DFLz/
October 19, 2025Oct 19 Just now, uini said:garrison mathews je kao obst za bogate ali neće taj lik u evropu, ubeđen sam da nba ligi uvek treba takav igrač.Tačno, samo što bih ja i Obsta negde umesto Dobrića u depth chart. Nikako kao startera.Što više razmišljam, Batler mi sve više izgleda kao perfect fit.
October 19, 2025Oct 19 4 minutes ago, kurjak said:Ovde nema čizme ... https://www.instagram.com/p/DP6_IQ6DFLz/Ali, povreda pete koju je sakrio kad je dosao kod nas.Ljudi su cudo, sutra da neko napise da je NLO sleteo na Terazije svi bi preneli kao informaciju.
October 19, 2025Oct 19 10 minutes ago, kralj said:Tačno, samo što bih ja i Obsta negde umesto Dobrića u depth chart. Nikako kao startera.ima rezona ali danas igraci vole da se zna red, kao u nba, najplaceniji i najpoynatiji startuju.
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, harper lee said:Ali, povreda pete koju je sakrio kad je dosao kod nas.Ljudi su cudo, sutra da neko napise da je NLO sleteo na Terazije svi bi preneli kao informaciju.Pa nije to uvek nemoguće, evo ti primer od prošle sezone. Amar Gegić je potpisao za Zadar, pritom sakrivši da ga muči petni trn. Igrao je neko vreme na silu a onda otišao to da operiše i propustio celu sezonu. Ovi su popizdeli jer je on znao da će ići na operaciju, ali ih je zajebao jer je prvo potpisao ugovor i naplatio sve do kraja. Edited October 19, 2025Oct 19 by Nikodije
October 19, 2025Oct 19 7 minutes ago, Nikodije said:Pa nije to uvek nemoguće, evo ti primer od prošle sezone. Amar Gegić je potpisao za Zadar, pritom sakrivši da ga muči petni trn. Igrao je neko vreme na silu a onda otišao to da operiše i propustio celu sezonu. Ovi su popizdeli jer je on znao da će ići na operaciju, ali ih je zajebao jer je prvo potpisao ugovor i naplatio sve do kraja.Da, cuveni NBA igrac Amar Gegic. Grejem je mozda prikrio povredu ako se povredio u avionu kad je putovao za Beograd.
October 19, 2025Oct 19 Pa je još prošao pripreme i igrao prijateljske.Rekao je trener da se vraća ovih dana, bez panike.