Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Popular Post

Igraci Unikahe pred vecerasnji duel u domacoj ligi izasli u majicama podrske za Carter-a.

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

@harper lee

Pa Graham i Nvora su elitni skoreri, Kalina i Odželej prethodnih godina imaju sumanute procente za 3, a ni Moneke ne bi bio tako slab kad bi obuzdao divljinu i doterao selekciju, što mu za sada uglavnom uspeva kod nas.

Naravno, Metjuz je bolji šuter od svih, ali prevelika je cena tih defanzivnih kompromisa koje bi sa njim morali da donesemo. Pogledaj iz kakvih smo pozicija šutirali i to bez primarnog kreativca. I sam Graham će malo da devalvira odbranu, a Metjuz je i gori od njega.

25 minutes ago, kralj said:

@harper lee

Pa Graham i Nvora su elitni skoreri, Kalina i Odželej prethodnih godina imaju sumanute procente za 3, a ni Moneke ne bi bio tako slab kad bi obuzdao divljinu i doterao selekciju, što mu za sada uglavnom uspeva kod nas.

Naravno, Metjuz je bolji šuter od svih, ali prevelika je cena tih defanzivnih kompromisa koje bi sa njim morali da donesemo. Pogledaj iz kakvih smo pozicija šutirali i to bez primarnog kreativca. I sam Graham će malo da devalvira odbranu, a Metjuz je i gori od njega.

Nijedan od tih igraca koje si nabrojao nije bek suter.

Graham ovim tempom ima da odigra sledeće godine . Deckonja ko zna kada će biti spreman ,još ne trenira . Pao i malo se ugruvao ,nemoj da bude i kod njega novo snimanje pa ipak druga povreda .

Bolje neki kombo da se dovede sa solidnim sutem .

38 minutes ago, Borca said:

Igraci Unikahe pred vecerasnji duel u domacoj ligi izasli u majicama podrske za Carter-a.

Pre nekoliko dana je i predsednik Unikahe poslao cveće Karteru sa porukom podrške, ozbiljan klub je Unikaha.

garrison mathews je kao obst za bogate ali neće taj lik u evropu, ubeđen sam da nba ligi uvek treba takav igrač.

Grejem je navodno sada na poštedi zbog povrede pete koju je opet navodno prikrio kad je došao kod nas. Sada opet nosi ortopedsku čizmu.

To bi možda bio odgovor zašto nije igrao godinu i po dana.

Edited by Dankan Ajdaho

Jebala ga čizma nek obuva patike više 😀

Dok se oporavljao od jedne povrede obnovila mu se druga ,verovatno smo mu dali neku lošu čizmu .

Edited by elementary

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

On navodno je sada na poštedi zbog povrede pete koje opet navodno prikrio kad je došao kod nas. Sada opet nosi ortopedsku čizmu.

To bi možda bio odgovor zašto nije igrao godinu i po dana.

Ovde nema čizme ... https://www.instagram.com/p/DP6_IQ6DFLz/

Just now, uini said:

garrison mathews je kao obst za bogate ali neće taj lik u evropu, ubeđen sam da nba ligi uvek treba takav igrač.

Tačno, samo što bih ja i Obsta negde umesto Dobrića u depth chart. Nikako kao startera.

Što više razmišljam, Batler mi sve više izgleda kao perfect fit.

4 minutes ago, kurjak said:

Ali, povreda pete koju je sakrio kad je dosao kod nas.lolol

Ljudi su cudo, sutra da neko napise da je NLO sleteo na Terazije svi bi preneli kao informaciju.

10 minutes ago, kralj said:

Tačno, samo što bih ja i Obsta negde umesto Dobrića u depth chart. Nikako kao startera.

ima rezona ali danas igraci vole da se zna red, kao u nba, najplaceniji i najpoynatiji startuju.

1 hour ago, harper lee said:

Ali, povreda pete koju je sakrio kad je dosao kod nas.lolol

Ljudi su cudo, sutra da neko napise da je NLO sleteo na Terazije svi bi preneli kao informaciju.

Pa nije to uvek nemoguće, evo ti primer od prošle sezone. Amar Gegić je potpisao za Zadar, pritom sakrivši da ga muči petni trn. Igrao je neko vreme na silu a onda otišao to da operiše i propustio celu sezonu. Ovi su popizdeli jer je on znao da će ići na operaciju, ali ih je zajebao jer je prvo potpisao ugovor i naplatio sve do kraja.

Edited by Nikodije

7 minutes ago, Nikodije said:

Pa nije to uvek nemoguće, evo ti primer od prošle sezone. Amar Gegić je potpisao za Zadar, pritom sakrivši da ga muči petni trn. Igrao je neko vreme na silu a onda otišao to da operiše i propustio celu sezonu. Ovi su popizdeli jer je on znao da će ići na operaciju, ali ih je zajebao jer je prvo potpisao ugovor i naplatio sve do kraja.

Da, cuveni NBA igrac Amar Gegic. Grejem je mozda prikrio povredu ako se povredio u avionu kad je putovao za Beograd.

Pa je još prošao pripreme i igrao prijateljske.

Rekao je trener da se vraća ovih dana, bez panike.