Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 hours ago, kralj said:

@harper lee

Moneke ne bi bio tako slab kad bi obuzdao divljinu i doterao selekciju, što mu za sada uglavnom uspeva kod nas.

Kada je potpisao, razmisljao sam kako je u jednom periodu u Baskoniji izgledao dojajno, ali je potom malo pao, prosla sezona mu bas i nije neka naj...i da ga ceo taj njegov fazon "all eyez on me" mozda i etiketira da nece biti krem EL igrac, jer ga ljudi cesto posmatraju kao zabavljaca kome je bitnija samopromocija. Bar sam imao takav utisak. I cela ta prica o njemu i Obradovicu u Monaku. Mislim da ga Sale tu nije napljuvao, vec otvoreno rekao sta misli o njemu u tom periodu, sto je ocigledno bila istina koliko god ljudi mislili Chima je cool, a Sale staromodni tvrdi lik.

Poduzi uvod, ali to razmisljanje me je (verovatno i navijacki) bez nekog utemeljenja navelo da ce mu mozda ova sezona biti prekretnica da izadje korak iznad, da se malo "uozbilji" u smislu da se vise podredi timu, a ne toj famoznoj statistici. Ako bude nastavio ovako, verujem da ce sve leci na svoje, da ce odigrati svoju najzreliju sezonu, ocigledno ga, kako i sam kaze, ljubav svih okolo hrani, da ce sa Saletom izgraditi neki novi odnos gde ce se, za razliku od tog zajednickog perioda u Monaku, uklopiti i iskociti iznad onoga sto je do sada bio. Verujem u njegovu najbolju sezonu u karijeri.

• Replies 18.4k
  • Views 821.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

wub

9 hours ago, Segundo said:

Kada je potpisao, razmisljao sam kako je u jednom periodu u Baskoniji izgledao dojajno, ali je potom malo pao, prosla sezona mu bas i nije neka naj...i da ga ceo taj njegov fazon "all eyez on me" mozda i etiketira da nece biti krem EL igrac, jer ga ljudi cesto posmatraju kao zabavljaca kome je bitnija samopromocija. Bar sam imao takav utisak. I cela ta prica o njemu i Obradovicu u Monaku. Mislim da ga Sale tu nije napljuvao, vec otvoreno rekao sta misli o njemu u tom periodu, sto je ocigledno bila istina koliko god ljudi mislili Chima je cool, a Sale staromodni tvrdi lik.

Poduzi uvod, ali to razmisljanje me je (verovatno i navijacki) bez nekog utemeljenja navelo da ce mu mozda ova sezona biti prekretnica da izadje korak iznad, da se malo "uozbilji" u smislu da se vise podredi timu, a ne toj famoznoj statistici. Ako bude nastavio ovako, verujem da ce sve leci na svoje, da ce odigrati svoju najzreliju sezonu, ocigledno ga, kako i sam kaze, ljubav svih okolo hrani, da ce sa Saletom izgraditi neki novi odnos gde ce se, za razliku od tog zajednickog perioda u Monaku, uklopiti i iskociti iznad onoga sto je do sada bio. Verujem u njegovu najbolju sezonu u karijeri.

Ja sam ga baš slabo pratio u Baskoniji, a u Monaku da nije ovog podsećanja sa Obradovićem uskoro bih i zaboravio da je uopšte igrao tamo.

Pipavo je to sa statistikom, ali čini mi se da je tu veća odgovornost na poslodavcima i menadžerima nego na samim igračima. Miško, recimo, verujem da papirologiju odradi vrhunski, ali kad god ga slušam kako priča o košarci, deluje kao potpuni amater. Kapiram da mu kontakti omogućavaju razne privilegije, pa igrači zbog toga pristaju da im vodi i taj sportski deo karijere, sve drugo bi bila parodija. I onda, kada takav lik zvoni na sva zvona da je „poslao ljude po Jokića“, a da pritom nije znao ni kako izgleda, rukovodeći se isključivo statistikom sa dve utakmice, jasno je kakve se poruke šalju igračima.

U ovom slučaju, da nevolja bude veća, Moneke je tip igrača koji najviše doprinosi kao glue guy, onaj koga statistika ne prepoznaje. Pa onda mora da radi stvari u kojima nije vrhunski, samo da bi dopunio statse do tarife koja mu donosi ove ugovore od milion i po. One šuteve koje je uzimao u tu svrhu u Baskoniji, za sad ne uzima (jeste jedan u 10. sekundi napada).

Biće da su teorije zavera ipak bile tačne, Grejem neće skoro na teren.

ja nisam cuo ni teoriju ni teoriju zavere, od starta se tu nista ne zna. covek je u autu vec mesec dana. uostalom, vratili su jaga, to nam je sto nam je. ovaj ako nekad zaigra - zaigra. pre ce taj neki novi bek kojeg ce dovesti da se uklopi i odigra nesto, nego grejem.

Edited by Nikodije

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Biće da su teorije zavera ipak bile tačne, Grejem neće skoro na teren.

jel neki ozbiljan info ili forum/tviter?

ako je markos, onda i okej ali ako su mile1 i onaj treci na m, sto se javlja samo uprelaznom roku, to je pouzdano kao informer i kurir

Niko ne objavljuje. Zadnja info je da trenira sa loptom

Mogli bi nešto i da odbranimo

Derbi zacelja. Ilirija neugodna fantom

Kad god čujem Ilirija pomislim Lirija iz Prizrena čini mi se

Dobra vest je da Grejem ne nosi čizmu, loša da Izundu nije ni u hali.

Bolje šutiramo trojke nego bacanja

Jopet problemi sa emitovanjem programa.

Redakcija TV Arena se izvinjava zbog prekida programa, izazvanog velikim nevremenom kod raskrsnice kod Kalenić pijace.

imaju signal iz Karšijake a nemaju iz Pionira

Gladni kerovi, daće 130