Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, Nikodije said:

Ja nemam ništa protiv da se da poverenje treneru, žrtvuje jedna sezona i onda dogodine zablista, ali oni će opet sledećeg leta da prave neki rebilding, dovode promašaje i slično. Ovaj klub je truo na rukovodećim pozicijama, ne može Bagzi da bude direktor kluba a Dozet SD. Neku tanku nadu polažem u Tomića.

Ovo nije klub, ovo je SNS igračka do daljnjeg.

• Replies 18.4k
  • Views 823.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 hours ago, MeanM@ said:

Ovog levo sam prepoznao, Printezis 1/1. Al ko je ovaj desno nikako mi nije jasno...

Onaj glumac Okanović, iz Selo gori...

Ode Sferopulos

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Ode Sferopulos

A kandidati da ga zamene su Radonjic i Sasa Obradovic, koga od njih dvojice zajebu.lolol Tipicna naprednjacka jeftina verzija populizma.

Ako se hulja umešao biće Radonjić.

Ja sam za Saleta ako je tačno da je Sferi bivši...

Jel se zna zašto Teo nije ostao u klubu? Jel su uspeli da ga iznerviraju?

15 minutes ago, kurjak said:

Ako se hulja umešao biće Radonjić.

nadam se da će biti radonjić najprecenjeniji trener u istoriji košarke

11 minutes ago, assignment said:

Ja sam za Saleta ako je tačno da je Sferi bivši...

I licilo bi na te diletante da dovedu tog foliranta i u ljudskom i u trenerskom smislu. Najverovatnije ce i biti on, priprema se teren danima.

U nekom normalnijem svetu slobodni su Cavi Paskval i Laso ali su sanse da se sa njima dogovore onoliko kolike su moje da ozenim Dzesiku Albu (Cavi prihvati, Cavi prihvatikandilo).

Taman i da kontaktiramo nekog od spanaca (a necemo ) pitanje je da li bi prihvatili a tesko bi i odresili kesu za njih, teska prica.

Bice Obradovic 90%, nisam presrecan eventualno Radonja, mozda za nijansu bolje resenje.

Radonjic je za Sasu Obradovica Zeljko Obradovic.

5 minutes ago, harper lee said:

I licilo bi na te diletante da dovedu tog foliranta i u ljudskom i u trenerskom smislu. Najverovatnije ce i biti on, priprema se teren danima.

U nekom normalnijem svetu slobodni su Cavi Paskval i Laso ali su sanse da se sa njima dogovore onoliko kolike su moje da ozenim Dzesiku Albu (Cavi prihvati, Cavi prihvatikandilo).

Znači ja nisam jedini kome Obradović iz nekog razloga "ne leži".

Slušajući ga po raznim podkastima - nekako ne djeluje inteligentno, nema harizmu, nešto mu jednostavno fali.

Naravno, ovo je neko moje subjektivno viđenje.

Dok se igrači ne oporave i vrate u formu nema tu pomoći.

16 minutes ago, red star forever said:

Znači ja nisam jedini kome Obradović iz nekog razloga "ne leži".

Slušajući ga po raznim podkastima - nekako ne djeluje inteligentno, nema harizmu, nešto mu jednostavno fali.

Naravno, ovo je neko moje subjektivno viđenje.

Reci cu ti samo da ce ako Obradovic preuzme ekipu brzo doci vreme kada ce i Laki da kuka za Sferopulosom, pa ti vidi. Sferopulos je i u ljudskom i u trenerskom smislu gromada za njega.

Smena trenera ima smisla ako imas alternativu koja nece biti pucanje u sopstvenu nogu, otvorio bih Lagavulin 25 godina star kad bi nas Paskval preuzeo, ali ovo je smena zbog "uprava napolje" sa tribina a svaka takva smena nema buducnost. Sferopulos je trebalo da bude smenjen nakon onog raspada na kraju prethodne sezone a oni su krivicu za taj raspad pripisali grupi domacih igraca, oterali sve koje su mogli i na kraju ostali prvo bez tih igraca a onda i bez trenera. Ovo je klasicna naprednjacka verzija populistickog damage control-a posle koje damage bude deset puta veci. Ako si vec oznacio krivca za proslogodisnji raspad i povukao odgovarajuci potez onda stani iza trenera kojem je pola ekipe povredjeno, nemoj da podilazis raznim seljoberima s tribina koji bi svakog dana menjali i trenera i igrace jer je to jedino sto ih u sportu zanima.