Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

43 minutes ago, Valk said:

Otkinula bih ruke iz ramena "umetniku".

Brt to je kralj radio

• Replies 18.4k
  • Views 823.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

takva je koncepcija ove godine. smetaju nam mlitavi sporaći sa mozgom ala Mitrović, sad nam smetaju atletični momci jer nemaju mozga. oni koji uspostave savršen balans između ta dva aspekt igraju f4 a mi nismo iz te priče. mora da prevagne na neku stranu.

može ovaj roster da igra dobro i lepo i da pobeđuje. selekcija nije uopšte toliko loša i očekujem da će i rezultati na kraju biti manje-više u skladu sa budžetom. šunjanje oko plej-in pozicije u EL i borba sa timom iz arapskih emirata za plasman u finale regionalne lige. to se dobija za 20 miliona bez ozbiljne dugoročne strategije ili nekog inovativnog pristupa samoj igri ili selekciji. ne znam odakle uopšte ideja da KKCZ može značajno bolje od toga.

Just now, Heaviside said:

ne znam odakle uopšte ideja da KKCZ može značajno bolje od toga.

Stvarno, otkud ideja da može da se pobedi jebeni Zadar u prvoj utakmici ABA lige kod kuće.

Što se tiče EL, ovo su bila dva poraza koja su prihvatljiva. Olimpija nam je baš postala tradicionalni dželat, a sa Bajernom smo dobro igrali i možda i malo nesrećno izgubili (no, i to je neka tradicija u Minhenu).

Nažalost, raspored nam ne ide na ruku pa su i naredne dve utakmice kosketine.

Slažem se s tobom da izgleda imamo tim-antipod prošlosezonskom koji je bio možda fizički inferiorniji ali je na IQ i team play igrao konkurentno i bio zajeban protivnik svakome. No, tad nam se svašta drugo nešto nije sviđalo i menjali smo pa bi sad trebalo da prođemo put ko prijatenji prošle godine. E, samo što Sfero nema bezgraničan kredit kao kolega mu, jbg, tako je kako je.

11 minutes ago, Valk said:

Stvarno, otkud ideja da može da se pobedi jebeni Zadar u prvoj utakmici ABA lige kod kuće.

Što se tiče EL, ovo su bila dva poraza koja su prihvatljiva. Olimpija nam je baš postala tradicionalni dželat, a sa Bajernom smo dobro igrali i možda i malo nesrećno izgubili (no, i to je neka tradicija u Minhenu).

Nažalost, raspored nam ne ide na ruku pa su i naredne dve utakmice kosketine.

Slažem se s tobom da izgleda imamo tim-antipod prošlosezonskom koji je bio možda fizički inferiorniji ali je na IQ i team play igrao konkurentno i bio zajeban protivnik svakome. No, tad nam se svašta drugo nešto nije sviđalo i menjali smo pa bi sad trebalo da prođemo put ko prijatenji prošle godine. E, samo što Sfero nema bezgraničan kredit kao kolega mu, jbg, tako je kako je.

nisam se osvrtao na kritike trenute forme i rezultata koje su opravdane i ni smena trenera ne bi bila skandal. komentarisao sam stavove u stilu da je ovo tim niskog BB iq-a i da je kao takav osuđen na propast sa čime se ne slažem. sasvim pristojan evroligaški roster je u pitanju.

Edited by Heaviside

2 hours ago, Drako said:

Ja u petak napisah da ovo ne lici ni na sta, pojedini me izmazase uzduz i popreko.

Ok, sta je sad izgovor za poraz od Zadra?

Opet povrede, nedostatak vremena za uigravanje...

možemo to da gledamo i ovako:

recimo da zadar može da izabere bilo kog trenera na svetu da ih sprema metar dana za tekmu, dal' spolstra / ker ili željko - mesina - ćavi paskval - ataman

zvezdini igrači koji su sinoć igrali, imaju tu fizičku formu koju imaju, iskustva zajedničkog igranja koliko imaju u realnom životu i znanje šta su vežbali i igrali do sada, tj do juče.

moj stav je da ekipa zvezde svejedno treba da dobije ovo bez trenera a protiv nekoga od tih najboljih.

što u mojoj logici dalje ide, da nije tu pitanje stila igre ili taktike, već prosto nekog nepostojanja karaktera i volje da se dobije daleko slabiji protivnik.

nisam fala bogu gledao sinoć tekmu ali mi je to kao i tekma srbija - finska koju sam gledao.

šta ja imam sad da krivim karija pešića kada ovi likovi na terenu nemaju bazične stvari neophodne da se dobije utakmica: uključivanje mozga, želja da se zagradi reket i pokupi skok liku koji ima jedva preko 190cm i igra negde levo, ponos kada ti se klinja od 17 godina smeje u lice a ti uradiš ništa i tako.

--

pri čemu uopšte više niti plediram niti očekujem da sferopulos ostane: kada se igrači tako ponašaju, obično su razlog direktni i indirektni signali koji jasno ukazuju da neće biti oni krivi nego trener.

i onda će svi kod prvog trenera, recimo da sam to ja, pošto živimo u čudesnoj srbiji - sutra jave, uini je trener.

imam portfolio iganja 3x3 basketa na ulici, 200ak 4na4 i 5na5 košarke sa drugarim entuzijastima i promišljanje na forumu.

dođem ja kod njih protiv nekog drugog zadra po redu koji ide u aba ligi - i krenem da bulaznim nešto kako treba jako da skačemo, brzo da se krećemo i sa loptom i bez lopte, da delimo istu, jer, sharing is caring i da šutne skoro svako kad je sam.

i onda oni pobede 20 razlike još početkom treće četvrtine. i gledaju ljudi to i kažu "ee već se vidi uinijev pečat a ne kao kod sfera, ne znamo šta igramo"

a zapravo se igrači potrudili jer im sad gori guzica i kakav god da sam tutuban, slede otkazi među njima, neće treći trener da dolazi.

zato ozbiljan klub mora da ima i pravi front office, koji ne drži odgovornog samo trenera, nego komunicira sa svima i na razne teme.

al' okej, ovo sad izgleda kao priča fo'shits n giggles, jer samo čekamo ko će da nasledi sferopulosa pa da vidimo šta se da izvući kratkoročno, za početak.

56 minutes ago, Heaviside said:

nisam se osvrtao na kritike trenute forme i rezultata koje su opravdane i ni smena trenera ne bi bila skandal. komentarisao sam stavove u stilu da je ovo tim niskog BB iq-a i da je kao takav osuđen na propast sa čime se ne slažem. sasvim pristojan evroligaški roster je u pitanju.

na nekim pozicijama pristojan, na nekim skandalozan. i tako stalno kada je kkcz u pitanju, konstatno zjapi neka rupetina jer strucnjaci neke pozicije pretrpavaju a druge su prazne. a svaka rupa se kaznjava na nivou evrolige.

... na dve kljucne pozicije mislim da smo najslabiji u el- cmm/jago, rivero (motejunas)/izundu

15 minutes ago, Nikodije said:

... na dve kljucne pozicije mislim da smo najslabiji u el- cmm/jago, rivero (motejunas)/izundu

pa to je zbog povreda

graham - cmm & bolomboy-rivero-izundu jetri klase iznad, pri cemu su rivero-izundu pokazali da mogu korektno da pokriju poziciju

ne mozes da kupis jos 4 vrhunska igraca na ovih cca 18

pa mozemo da objasnjavamo zbog cega je, ali bolomboj propusta vec drugu sezonu, a videcemo sta ce biti sa grahamom i koliko ce uopste biti iskoristiv. doveo si igraca koji nije igrao cele prosle godine, i gle cuda povredio se.

2 hours ago, Valk said:

Otkinula bih ruke iz ramena "umetniku".

Ovog levo sam prepoznao, Printezis 1/1. Al ko je ovaj desno nikako mi nije jasno...

1 hour ago, uini said:

možemo to da gledamo i ovako:

recimo da zadar može da izabere bilo kog trenera na svetu da ih sprema metar dana za tekmu, dal' spolstra / ker ili željko - mesina - ćavi paskval - ataman

zvezdini igrači koji su sinoć igrali, imaju tu fizičku formu koju imaju, iskustva zajedničkog igranja koliko imaju u realnom životu i znanje šta su vežbali i igrali do sada, tj do juče.

moj stav je da ekipa zvezde svejedno treba da dobije ovo bez trenera a protiv nekoga od tih najboljih.

što u mojoj logici dalje ide, da nije tu pitanje stila igre ili taktike, već prosto nekog nepostojanja karaktera i volje da se dobije daleko slabiji protivnik.

nisam fala bogu gledao sinoć tekmu ali mi je to kao i tekma srbija - finska koju sam gledao.

šta ja imam sad da krivim karija pešića kada ovi likovi na terenu nemaju bazične stvari neophodne da se dobije utakmica: uključivanje mozga, želja da se zagradi reket i pokupi skok liku koji ima jedva preko 190cm i igra negde levo, ponos kada ti se klinja od 17 godina smeje u lice a ti uradiš ništa i tako.

--

pri čemu uopšte više niti plediram niti očekujem da sferopulos ostane: kada se igrači tako ponašaju, obično su razlog direktni i indirektni signali koji jasno ukazuju da neće biti oni krivi nego trener.

i onda će svi kod prvog trenera, recimo da sam to ja, pošto živimo u čudesnoj srbiji - sutra jave, uini je trener.

imam portfolio iganja 3x3 basketa na ulici, 200ak 4na4 i 5na5 košarke sa drugarim entuzijastima i promišljanje na forumu.

dođem ja kod njih protiv nekog drugog zadra po redu koji ide u aba ligi - i krenem da bulaznim nešto kako treba jako da skačemo, brzo da se krećemo i sa loptom i bez lopte, da delimo istu, jer, sharing is caring i da šutne skoro svako kad je sam.

i onda oni pobede 20 razlike još početkom treće četvrtine. i gledaju ljudi to i kažu "ee već se vidi uinijev pečat a ne kao kod sfera, ne znamo šta igramo"

a zapravo se igrači potrudili jer im sad gori guzica i kakav god da sam tutuban, slede otkazi među njima, neće treći trener da dolazi.

zato ozbiljan klub mora da ima i pravi front office, koji ne drži odgovornog samo trenera, nego komunicira sa svima i na razne teme.

al' okej, ovo sad izgleda kao priča fo'shits n giggles, jer samo čekamo ko će da nasledi sferopulosa pa da vidimo šta se da izvući kratkoročno, za početak.

ovo boldovano govori samo o tome koliko ti nista ne znas o kosarci, zapravo o sportu uopste

i koliko je daleko otislo to navijacko ludilo i poptuno suluda postavka stvari gde se ocekuje da protivnik u aba ligi skine gace i naguzi se, kad protiv sebe vidi ime mocne crvene zvezde

zadar da moze da bira ko ce da ih priprema "metar" dana za utakmicu sa zvezdom jedino smisleno bi bilo da odaberu jusupa

ako postoji ekipa u ligi sa trenerskim pecatom onda je to upravo zadar

naravno da je individualni kvalitet (cak i u ovom sastavu) na strani zvezde, ali je sve ostalo na strani zadra

zadar je vrlo malo menjao tim od prosle sezone, a neki igraci su tu godinama i to se jasno vidi u njihovoj igri

samo se u danasnje vreme, pa jos kad se gadja silnim desetinama miliona budzeta i kad je glavna zanimacija slaganje random igraca u roster malo pogubilo i zaboravilo sta znaci kontinuitet, trenerski pecat i kvalitet koji dolazi iz vremena provedenog zajedno

31 minutes ago, Nikodije said:

doveo si igraca koji nije igrao cele prosle godine, i gle cuda povredio se.

znaci, ako igrac nije igrao prosle sezone, on se povredi nakon duela u vazduhu a da je igrao, ne bi se povredio?

da li sad da listam sve igrace koji su igrali prosle sezone i ozbiljno se povredili?

necu naravno ali dajmo neke bazicne seljacke mudrosti na temu.

Just now, uini said:

znaci, ako igrac nije igrao prosle sezone, on se povredi nakon duela u vazduhu a da je igrao, ne bi se povredio?

da li sad da listam sve igrace koji su igrali prosle sezone i ozbiljno se povredili?

necu naravno ali dajmo neke bazicne seljacke mudrosti na temu.

ako je igrac propustio sezonu veca je verovatnoca da se povredi nego ako je bio u pogonu. da nije u vazduhu, povredio bi se mozda na sledecoj utakmici. valjda zato dovodis spremnog igraca a ne onog koji je pauzirao. razumem logiku i da se ispod cene uzme dobar igrac koji je pauzirao i da se nadas da ce sa njjim biti sve ok, ali onda uzimas i rizik da ce biti drugacije. ovde se rizik nije isplatio i sada opet imamo cmm - jago, slozicemo se veoma slabo.

1 hour ago, Nikodije said:

ako je igrac propustio sezonu veca je verovatnoca da se povredi nego ako je bio u pogonu. da nije u vazduhu, povredio bi se mozda na sledecoj utakmici. valjda zato dovodis spremnog igraca a ne onog koji je pauzirao. razumem logiku i da se ispod cene uzme dobar igrac koji je pauzirao i da se nadas da ce sa njjim biti sve ok, ali onda uzimas i rizik da ce biti drugacije. ovde se rizik nije isplatio i sada opet imamo cmm - jago, slozicemo se veoma slabo.

Možda jedino gore volden- kino kolom- ročešti u SO sezoni.