Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

17 minutes ago, Valk said:

Ako ništa, imamo zadovoljstvo da ugostimo komšije na topiku da pričamo o smeni nekog trenera, kod kuće to nemaju.

nisi ni cveće donela

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ne znam, meni je Sfero dobar tip i trener ali moraće da ga oteraju ako ekipa ne procveta u sledeće 2-3 utakmice. sramotan kraj prošle i početak ove sezone. trener ovo može da preživi samo u privatnom klubu sa jednim gazdom koji izričito stoji iza njega. ne preživljava se ovo u klubovima u kojima postoje ljudi koji odlučuju o trenerovoj sudbini, a smenom bi skinuli deo odgvornosti sa sebe. u stvari, na koncu ovo i jeste klub sa jasnim gazdom. mogu vučić ili pobeda protiv Žalgirisa da ga spasu i niko i ništa drugo.

ja ga ne bih terao, ne zato što mislim da nema njegove krivice nego ne vidim šta bi se to dobilo smenom. proigraće oni i sa njim i skor će biti sličan kao i sa njegovom zamenom. biće šok terapija i proigraće ranije sa novim trenerom ali će onda da padnu. sa sferom će da proigraju kasnije ali i će kasnije da padnu. isti kurac, neće sigurno dovesti nekoga ko je za klasu bolji i u oba slučaja će biti ispod desetog mesta i biti autsajder u aba protiv grobara, možda i Dubaija.

Edited by Heaviside

7 hours ago, Valk said:

Stef Kari valjda lolol

@harper lee bio neki Chimmdogg viral gde kao grli Janisa i blebeće "dis best kouč, ma men.." a Sfero se kao kiselo smeška a u sebi se misli vrv crko dabogda

vlade

Možda ne verujete, ali ovo je zemlja čuda

stj19920-830x553.jpg?ver=570085

Nek se igra dete Dragan.

A Radonja je slobodan?

Jedinu smenu koju bih podržao je tandem:

10683917_621245481326003_163162804_n.jpg

Sad vidim da je Sfero vezao 6 poraza u zvaničnim utakmicama računajući i kraj prošle sezone. A sedmi kuca na vrata. Verovatno prvi takav slučaj u istoriji kluba.

Zapravo, Uvalin Zvezda je startovala aba ligu 0-6 u sezoni 10/11.

Edited by Nikodije

2 minutes ago, Nikodije said:

Sad vidim da je Sfero vezao 6 poraza u zvaničnim utakmicama računajući i kraj prošle sezone. A sedmi kuca na vrata. Verovatno prvi takav slučaj u istoriji kluba.

Da sacekamo 40 dana u duhu Hriscantstva?

think

...

Edited by Nikodije

2 minutes ago, Nikodije said:

Kronose, majke ti, kako uspeš u realnom vremenu da reaguješ na svaki moj post na forumu?

Kvalitetna optika za vezu, par otvorenih tabova u browserima (upravo pice Nemanjici na drugom kompu) i nedostatak realnih problema kod korisnika u mrezi kojima sam tehnicka podrska...

Kako je kod tebe - pricvrljis li stogodj sto bi rek`o Goran Sultanovic u doba Nemanjica?

D

1 hour ago, kralj said:

A Radonja je slobodan?

Jedinu smenu koju bih podržao je tandem:

Djuro Radonjic Grof

Ja u petak napisah da ovo ne lici ni na sta, pojedini me izmazase uzduz i popreko.

Ok, sta je sad izgovor za poraz od Zadra?

Opet povrede, nedostatak vremena za uigravanje...

15 hours ago, harper lee said:

Ovo je jednostavno kurajberska ekipa i tu nikakav trener nece moci da pomogne. Nikad u zivotu nisam video ekipu sa ovoliko igraca koji kad uzmu loptu kao da si je bacio u bunar. Sve go fransizni igrac NBA ekipe u regularnom delu sezone, svako igra svoje bez ikakvog odnosa prema rezultatu, timu, utakmici. Nista, ravna linija. Miljenovic nas vrati na -3, nalozi se hala, sledeci napad Nwora uzme da drka loptu 20 sekundi, zabije se u reket na pet igraca i naravno promasi za pola metra. Niko drugi nije pipnuo loptu u citavom napadu. Najbolji komentar naseg napada je dao komentator koji vice "Jago, Jago, Jago, Jago, Jago i... nema kosa", sto je trajalo dobrih 15 sekundi. Jos u prvoj cetvrtini se cuo Sferopulos na TO koji govori "momci, dodajte loptu, nismo u dobrom momentumu" ali kurac, niko nikom ne bi dodao da mu zivot zavisi od toga. Samo hero ball i cepaj.

Sledece dve utakmice su gostovanje aktuelnom sampionu Evrope i utakmica protiv Zalgirisa koji ne samo sto uvek na pocetku sezone izgleda kao masina vec je i dobro vodjena ekipa inteligentnih igraca koji ce sve nase mane izbusiti kao sito, ne vidim nacin na koji Sferopulos moze da prezivi ovakav pocetak sezone. Verovatno ne bi ni trebalo ali se bojim da ce biti slaba vajda i sa nekim drugim trenerom. Nasi glavni igraci su jednostavno jebivetri koji svi za sebe misle da su cudo univerzuma a ovi koji bi se i potrudili, kao Miljenovic i Izundu, nemaju kvalitet.

Zvezda poseduje odredjeni kvalitet cak i u evroligaskim okvirima.

Negde na nekom forumu sam napisao da se ne moze ocekivati od njih neki rezultat jer je tim sa niskim bbiq kapacitetom.

Cak i Karter za koga mislim da je skroz dobar potpis prvo gleda kos, dace asistenciju jedino ako je cista, Nworu ne bih ni komentarisao, voli solazu vise nego Satriani.

Sve jedno i takvi kakvi su Zadar bi morao da se rutinira sa pola snage.

3 hours ago, kralj said:

Otkinula bih ruke iz ramena "umetniku".

Edited by Valk

• Author
26 minutes ago, jaffar said:

Zvezda poseduje odredjeni kvalitet cak i u evroligaskim okvirima.

Negde na nekom forumu sam napisao da se ne moze ocekivati od njih neki rezultat jer je tim sa niskim bbiq kapacitetom.

Cak i Karter za koga mislim da je skroz dobar potpis prvo gleda kos, dace asistenciju jedino ako je cista, Nworu ne bih ni komentarisao, voli solazu vise nego Satriani.

Sve jedno i takvi kakvi su Zadar bi morao da se rutinira sa pola snage.

upravo to. mihailovic nas napunio sa 4 licne. u jednoj akciji deda pod kosem, upravo ga mihailovic cuva, i on umesto da ide na kos i resi to ili iznudi 5-i faul on vraca loptu nekom.

kako bi to kalina i teo ocas posla resili