Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ja mislim mi 0/4, vi 0/5 posto ste igrali jednu utakmicu vise u plej inu

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Crvena zvezda Meridinabet ima ozbiljnih kadrovskih problema na početku sezonu. Džoel Bolomboj, Ajzea Kenan, Ognjen Dobrić, Devonte Grejem, Uroš Plavšić i na kraju Hasijel Rivero... Svi su van stroja, tako da Janis Sferopulos mora da kombinuje i sklapa od onoga što ima.

Kako saznaje Meridian sport, mladi Aleksej Nedeljković će biti na listi putnika za Minhen, gde Zvezda u četvrtak igra protiv Bajerna.

Ko nas je kleo nije dangubio. wacko na startu sezone bez šest igrača.

od tih 6, dva su kljucna, jelte

Mnogo kume, više od trećine rostera u isto vreme, tokom priprema i na prvoj utkamici. Teoretski je moguće da je slučajno, ne znam kako su se povređivali, ali klub bi trebalo dobro da analizira uzroke. Uobičajeni razlozi u vidu rasporeda i putovanja ne piju vodu. I jedno i drugo je bilo potpuno pod kontrolom kluba.

Edited by Heaviside

14 minutes ago, Heaviside said:

Mnogo kume, više od trećine rostera u isto vreme, tokom priprema i na prvoj utkamici. Teoretski je moguće da je slučajno, ne znam kako su se povređivali, ali klub bi trebalo dobro da analizira uzroke. Uobičajeni razlozi u vidu rasporeda i putovanja ne piju vodu. I jedno i drugo je bilo potpuno pod kontrolom kluba.

Ovde je jedino Kenanova povreda nesto sto nije moglo da se ocekuje i spada u "jebi ga" kategoriju, covek je prosle godine izgurao celu sezonu bez pauze. Rivero i Grejem su bili putujuce bolnice i pre nego sto su dosli kod nas, Dobric vuce povredu iz reprezentacije, Plavsic je moron koji se verovatno nije treznio poslednjih par nedelja zbog prinove i pitanje je koliko je ozbiljno trenirao a Bolomboj je out od prosle godine.

1 hour ago, Nikodije said:

prikljucio se jago. medrano.

Meni je ovo zapravo potpuno ocekivan potpis, u stisci smo sa vremenom a Jago je pod ugovorom, koliko god da doprinese morace da bude dovoljno dobro. Mi smo vec neko vreme na trzistu za poziciju 2 sad cemo gledati i poziciju 5 a koliko tu ima korisnih igraca dovoljno je pitati Zeljka Obradovica koji se i sam muci da nadje igraca na toj poziciji vec par meseci, Jago je samo priznanje da Grejema necemo gledati neko duze vreme..

1 hour ago, Lord Stef said:

Ja mislim mi 0/4, vi 0/5 posto ste igrali jednu utakmicu vise u plej inu

Ni cuvena ciganjska sreca ne moze da zajebe naprednjacki baksuz.

On the high note, Jago zaduzuje opremu.

Like za kulturu - Ovo je čuvena fotografija 'Nove cipele' koju je 1946.  snimio austrijski fotograf Gerald Waller. Dečak sa slike ima 6 godina i  zove se Werfel. Uslikan je u trenutku

Jago...

Kako tužni naslovi u novinama.

Zato Nedeljkovic ne igra ovaj baraz za ulazak u juniorsku ligu. Dobili su upravo Partizan tako da su se plasirali u najvisi rang takmicenja.

Edited by Micko8

Na 2 druga foruma se pise da je i Izundu povredjen i da je pitanje "da li moze i koliko" da igra i on.

Igraćemo small,small ,small ball 😂

covid19

11 hours ago, Malvo said:

Naš tim više košta, a njihov bolje izgleda. Nakrcali su igrače na krilu sa kojima ne znaju šta da rade. Imaju na klupi Odželeja od milion i po, a nemaju pleja koji može da organizuje napad ni beka koji ume da šutne. Uzdali se u staklenog Rivera da će da izgura sezonu, on se povredio na prvoj utakmici. Grejem nezgodno doskočio pre 15 dana i evo oporavlja se čovek polako, žurbe bez. Dobro je da imamo taj medicinski centar, treba nam. Ne znam samo imaju li dovoljno kreveta.

Armani je skuplji tim od naseg, nismo ni blizu po budzetu.

Skuplji je i svake godine od kako su ovde uletele ozbiljne pare u kosarku ali sve jedno opet ne znaci da se sa 20-tak miliona ne moze sastaviti ozbiljna ekipa sto mi nismo u stanju.

Edited by jaffar

moj utisak je da smo sastavili ozbiljnu i zanimljivu ekipu

Zanimljivu po meni da ali ozbiljnu ne jer imamo opasnih failova u rosteru.