October 1, 2025Oct 1 Just now, JPM said:Ja bih voleo da vidim Ibaku kod nas. Ali mislim da on ne razmislja o nama uopste.Treba mu obezbediti kuvara i vozača, koje on plaća, a trenira od 8 do 3 ... to su uslovi.Pričao Marko Pešić u nekom podkastu, kaže da nije video posvećenijeg igrača i većeg profesionalca od njega.
October 1, 2025Oct 1 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/aleksu-avramovica-povredio-fizioterapeut-cekaju-ga-jos-dva-meseca-pauze/524496Ovo da se desilo nama bilo bi mrtvih u strucnom stabu.
October 1, 2025Oct 1 Tucemo u bavarskoj prvi put u 10 godina na krilima make-up seksa dos santosa i zvezde danice
October 2, 2025Oct 2 14 hours ago, Nikodije said:Svi imaju probleme sa povredama, al ovo naše je bolesnoBolje bolesno nego povređeno 14 hours ago, *edited by mod said:ti ga pustiš da prima platu i zeza se po favelama.Nevidim™ problem
October 2, 2025Oct 2 21 hours ago, uini said:kada sam napisao 'ne mogu da plate', mislio sam na to da su ove pare koje je dobio u armaniju ipak vise od onoga sto dobija glavna akvizicija u zvzdi ili partizanuOsim što to nije tačno. Da, mogu da plate. Bukvalno bi mu platili isto toliko. Ali niko ne želi da se vrati i to govori o ambijentu u zemlji.Kao što ti već dvaput rekoh, na šta se ne obazireš, oni rezervu, dakle igrača do 15 minuta, plaćaju milion i po godišnje Edited October 2, 2025Oct 2 by Malvo
October 2, 2025Oct 2 11 hours ago, harper lee said:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/aleksu-avramovica-povredio-fizioterapeut-cekaju-ga-jos-dva-meseca-pauze/524496Ovo da se desilo nama bilo bi mrtvih u strucnom stabu.Ovo i jeste za otkaz, možda i promenu zanimanja.
October 2, 2025Oct 2 28 minutes ago, Heaviside said:Ovo i jeste za otkaz, možda i promenu zanimanja.Što bre tako pa nije Aleksa kriv.
October 2, 2025Oct 2 1 hour ago, Malvo said:Osim što to nije tačno. Da, mogu da plate. Bukvalno bi mu platili isto toliko. Ali niko ne želi da se vrati i to govori o ambijentu u zemlji.Kao što ti već dvaput rekoh, na šta se ne obazireš, oni rezervu, dakle igrača do 15 minuta, plaćaju milion i po godišnjeMa čak je i Gudurić rekao da je Zvezda otpala kao opcija jer mu je posle F4 skočila cena.Inače, ja se ni lud ne bih vratio u Srbiju, ali to ne menja činjenicu da postoje idalje klubovi koji više plaćaju.
October 2, 2025Oct 2 1 hour ago, Malvo said:Osim što to nije tačno. Da, mogu da plate. Bukvalno bi mu platili isto toliko. Ali niko ne želi da se vrati i to govori o ambijentu u zemlji.Kao što ti već dvaput rekoh, na šta se ne obazireš, oni rezervu, dakle igrača do 15 minuta, plaćaju milion i po godišnjeNisam siguran. Njega je hteo i Fener da zadrži, ali nisu mogli da mečuju ponudu Armanija. Ima Zvezda dobar budžet, ali to je i dalje srednji dom. Manje-više u skladu sa rezultatima. I na sve to dolazi činjenica da će retko ko da dođe u Srbiju ako ima sličnu ponudu iz Italije, Španije, Grčke, Turske, Nemačke… Nema tu prostora da se dovode igrači koji rešavaju finale Evrolige. Edited October 2, 2025Oct 2 by Heaviside
October 2, 2025Oct 2 3 hours ago, Malvo said:Osim što to nije tačno. Da, mogu da plate. Bukvalno bi mu platili isto toliko. Ali niko ne želi da se vrati i to govori o ambijentu u zemlji.Kao što ti već dvaput rekoh, na šta se ne obazireš, oni rezervu, dakle igrača do 15 minuta, plaćaju milion i po godišnjeBrate, hajde zovni Guduru i reci mu sta je rucao juce posto ocigledno ti znas a on ne zna, kao sto ti znas a on ne zna koliki je ugovor potpisao sa Armanijem i koliko mu je nudila Zvezda.Razocaracu te ali igrace uglavnom zabole za ambijent u zemlji, mogu to sebi da priuste. To jest, mogli su tada kad je Zvezda pregovarala sa Guduricem, sad to sebi ne moze da priusti ni Novak Djokovic jer se Vuciceva mafijaska lesina raspada pa je besna na svakog ko nije njen deo. Igraci imaju svoje zivote i na osnovu njih odredjuju svoje prioritete i potpisuju ugovore, mi o tome ne znamo skoro nista. Onoliko zuci su grobari prosuli na Lucica sto je izabrao Bajern a ne Partizan, ispostavilo se da mu mladja cerkica ima neki problem koji zahteva dugu terapiju a zapocela je tu terapiju u Minhenu. Naravno da ce Lucic u tom slucaju izabrati Minhen i za nesto manji ugovor, kao roditelju mu je prioritet da detetu obezbedi najbolju mogucu medicinsku negu.Ono sto hocu da ti kazem je da zavisi od igraca do igraca, svako od njih ima neku svoju pricu i svoju trajektoriju karijere. Kakav ambijent, kakvi bakraci. Isti ambijent je i za Kalinica, Davidovca ili Marinkovica koji su se svi izjasnili protiv vlasti pa svejedno zive u Beogradu i igraju za Zvezdu i Partizan. Guduric je jednostavno dobio neverovatne pare od Armanija kao sto je Micic dobio neverovatne pare od Hapoela i to je cela prica, sve drugo su nagadjanja i fantazije.