September 30, 2025Sep 30 47 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Gle, kaže Grk da ne zna kad će Grejem biti spreman. Pa šta bi sa day to day, đe se izgubi?Kazu insajderi da je dva meseca aut. Otud i ovaj panicni poziv Jagu u pomoc.
September 30, 2025Sep 30 19 minutes ago, MiddleClass said:Dovedemo Jaga i Kabokla. Dvije muve jednim udarcem Daj i Acu Tricu u paketu, on bar zna da izvuče najbolje iz njih
September 30, 2025Sep 30 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Gde je i šta radi Kaboklo?Kulira za Jagom u Brazilu. Hapoel gleda da ga uvali nekome...
October 1, 2025Oct 1 Sto se tice ovih informacija oko povratka Yaga, po meni je to potpuno logicno da se desi.Zapravo bi bilo jos bahatije da na sav novac koji je potrosen na tim do sada i dodatni koji ce mozda da se potrosi zbog povreda (i to izgleda duzih sto se tice oporavka) Kenana i Rivera na 2 njihove zamene ti zbog nedefinisanog i nepoznatog odsustva Graham-a npr trosis jos novca za igraca na njegovoj poziciji, a pod ugovorom (i to izgleda pozamasnim po raznim informacijama posle produzetka proslog leta) imas prvog pleja reprezentacije Brazila.Da je "cirkus" posle one objave pred pocetak priprema da se na njega ne racuna mogu da se slozim ali bilo je i vecih "cirkusa" u Evropskoj kosarci u ne tako davnoj proslosti (za koje je posredno bila vezana i Zvezda) sa igracima jos veceg "renomea" i plate. Mislim na Motley-a i Hapoel prosle sezone ali je to na kraju sve "ispeglano" posto nije bilo u interesu ni Motley-u ni Hapoelu da se "saga" razvlaci u nedogled posto je bila velika suma novca u pitanju (njegov ugovor je bio oko 1.5 milion ako se dobro secam cifre). Edited October 1, 2025Oct 1 by Borca
October 1, 2025Oct 1 6 hours ago, Dankan Ajdaho said:Gle, kaže Grk da ne zna kad će Grejem biti spreman. Pa šta bi sa day to day, đe se izgubi?to je definicija day-to-day pojma, nemas tacan datum, osim sto znas da nije dalekoverujem da je za yaga cist click-bait. lik je prakticno pokazao da je iz objektivnih razloga nedovoljno dobar za el a nije kao da je sa timom, pa da pomogne dok se graham ne vrati.sto se tekme tice, armani jako dobar, mi ofanzivno korektni, defanzivno nedovoljnonjihovi centri su jedni od najboljih u takmicenju, tu su nas ocekivano shurili, nismo uspeli da zaustavimo ledeya a shields je isporucio svoje, makar u prvom.na kraju kada se racunalo, ricci i gudura valjda po 3x trice, mi ne znam da li smo jednu ubacili u drugom.
October 1, 2025Oct 1 Naš tim više košta, a njihov bolje izgleda. Nakrcali su igrače na krilu sa kojima ne znaju šta da rade. Imaju na klupi Odželeja od milion i po, a nemaju pleja koji može da organizuje napad ni beka koji ume da šutne. Uzdali se u staklenog Rivera da će da izgura sezonu, on se povredio na prvoj utakmici. Grejem nezgodno doskočio pre 15 dana i evo oporavlja se čovek polako, žurbe bez. Dobro je da imamo taj medicinski centar, treba nam. Ne znam samo imaju li dovoljno kreveta.
October 1, 2025Oct 1 1 hour ago, Malvo said:Naš tim više košta, a njihov bolje izgleda. Nakrcali su igrače na krilu sa kojima ne znaju šta da rade. siguran sam da nas tim ne kosta vise; shieldsa i guduru ne mozemo ni da platimo, pitanje je da li neboa mozemo, jos su tu i booker, armoni i tako.
October 1, 2025Oct 1 Biće dosta komično ako stvarno vrate Jaga. A i Lazić i Mitrović su još bez kluba.
October 1, 2025Oct 1 8 minutes ago, uini said:siguran sam da nas tim ne kosta vise; shieldsa i guduru ne mozemo ni da platimo, pitanje je da li neboa mozemo, jos su tu i booker, armoni i tako.Guduru su bili spremni da plate više nego Armani, on nije hteo da dođe. Sve navedene ova nova SNS garnitura može da plati. Odželeja plaćaju milion i po godišnje, a on ulazi s klupe.
October 1, 2025Oct 1 da ne ulazimo sad u takve price, poenta je da je armani ekipa makar naseg cenovnog ranga
October 1, 2025Oct 1 Pa nisu to takve priče, to je realnost. Kao što rekoh, Odželeja s klupe koji je rezerva Monekeu na četiri i Kaliniću na tri plaćaju po milion i po godišnje. Imaju para za bolji tim, nego ne umeju da ga naprave niti ulivaju poverenje igračima.
October 1, 2025Oct 1 Krenula pljuvačina po portalima po Janisu, kao da Laki piše tekstove pa prosleđuje redakcijama.Mnogo je sve nezdravo oko ovog kluba.
October 1, 2025Oct 1 2 hours ago, Malvo said:Uzdali se u staklenog Rivera da će da izgura sezonu, on se povredio na prvoj utakmici.Po cemu je Rivero staklen? Jel ima neku pozamasnu istoriju povreda?
October 1, 2025Oct 1 20 minutes ago, Nikodije said:Krenula pljuvačina po portalima po Janisu, kao da Laki piše tekstove pa prosleđuje redakcijama.Mnogo je sve nezdravo oko ovog kluba.standardno.