October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, Segundo said:Objasnio Plavsic na media day-u da je jedan od glavnih zadataka da se objasni strancima velicina kluba i sta to nosi sa sobom.A šta to nosi sa sobom da ne nosi milion, milion i po dolara po sezoni? Koja veličina kluba, šta smo mi, 5 puta prvaci Evrope?Ljudi su profesionalci, igraju za pare. Atmosfera, navijači, mogu da budu dodatna motivacija ali i ne moraju.
October 1, 2025Oct 1 Nekako otkako je Evroliga otisla u ruke AreneSport ono sto uvek ocekujem je da nuklearna bomba pogodi halu kad igraju Zvezda ili Partizan tako da je sve bolje od toga za mene prijatno iznenadjenje. Toliko smo srali o onom Plavsicu a pogotovo po Iliji Kovacicu a sad kad bih ih cuo u prenosu zagrlio bih televizor od srece, ne bi mi smetalo ni ono Kovacicevo Siiiiiiiiiimooooonoooooviiiic meketanje. Ceo onaj performans sinoc sa duplim prenosom od kojih je ovaj drugi ocekivano kasnio pa su drugu utakmicu poceli da prenose na nekom levom kanalu a onda vracali bio je dovoljno otuzan i bez epskog degenerika od komentatora koji je verovatno dobio na lutriji da prenosi utakmicu jer se drugacije ne moze objasniti kako neko toliko glup, dosadan i naporan moze da dobije priliku da se pokaze u javnom prenosu. Lik je srao, i srao, i srao, i srao, i nije prestajao da sere kao da je unapred pripremio tonu materijala za "izlaganje" pa je zurio da sve to istrtlja pre nego sto se prenos zavrsi. Mislio sam da od onih Cakovica i Karovica ili kako se vec zovu ona dvojica debila ne moze gore ali onaj lik sinoc je i njih ubio za klasu.Svi znamo da su nam klubovi Vuciceva prcija ali dok su prenosi bili na SK nekako je bilo lakse praviti se lud, navijati i gledati utakmice a da ti Vuciceva sapa na klubovima ne bude bas svake sekunde u glavi. Sada sa onim posranim zaglavljem Arene preko pola ekrana i Cacijima u komentatorskim kabinama nema cak ni te iluzije. Morao je i to da nam uzme jer nigde vise ne moze da postoji nista da se on po tome nije posrao, da nam ga nije ogadio, da nad time ne lebdi njegova podbula, ogavna, drljava, gnjecava senka. Naravno da ce se desavati sve ovo sto se danas desava sa Zvezdom, sto se juce desavalo sa reprezentacijom i sto ce se sutra desavati i sa Partizanom (ne zelim, samo konstatujem naprednjacki obrazac), to je karmicka cena koju placamo zbog tih odvratnih, ljigavih mafijaskih naprednjackih prstiju koji su nas scepali za gusu. Nema tih miliona koje mozes da das sljamu da napravi nesto uspesno, sljam je sljam i koliko god da mu das sve ce da raskurca i upropasti jer ne ume.
October 1, 2025Oct 1 23 minutes ago, levi said:koji PlavšićUroš. Za komentatora Plavšića nema vise mesta od kako je raspusten SK kao tv kanal.15 minutes ago, harper lee said:Svakome preporucujem EL TV.Iako imam Arene, i sinoc sam gledao putem aplikacije. Hvala za ove info, da znam da produzim regularno za ovu sezonu, posto mi ovih dana istice godina, a nesto mi palo na pamet da mozda ne produzavam kada vec imam na tv-u. Sada sigurno znam da ce to biti pametno ulozenih 40ak eura. Edited October 1, 2025Oct 1 by Segundo
October 1, 2025Oct 1 11 minutes ago, Segundo said:Uroš. Za komentatora Plavšića nema vise mesta od kako je raspusten SK kao tv kanal.Svakome preporucujem EL TV.Iako imam Arene, i sinoc sam gledao putem aplikacije. Hvala za ove info, da znam da produzim regularno za ovu sezonu, posto mi ovih dana istice godina, a nesto mi palo na pamet da mozda ne produzavam kada vec imam na tv-u. Sada sigurno znam da ce to biti pametno ulozenih 40ak eura.Ne sumnjam da su i Plavšiću nudili da pređe, kao i Radojeviću i onoj dvojici što komentarišu formulu, al svaka mu čast što nije. Budući urednik sportske redakcije slobodnog rts-a:biće Denda urednik: Edited October 1, 2025Oct 1 by Nikodije
October 1, 2025Oct 1 Doveo bih beka i centra. Jaga ili drugog pleja jok! Mozemo cekati da se Graham vrne
October 1, 2025Oct 1 Popular Post Seo sam na vreme ispred TV-a, zamolio ženu da preuzme deo mojih obaveza, počeo da gledam i posle pet minuta uzeo da čitam nešto za posao dok ide utakmica. Ne znam, prosto me boli kurac po prvi put. Ako budu zabavne tekme ili posebno dobra igra gledaću, ali da pratim i da mi je stalo do rezultata, to već više nemam u sebi.Što se Gudure tiče, Zvezda je naprednjačka prćija neizvesne budućnosti sa pravilima glede slobode mišljenja i govora koja važe u svim ostalim naprednjačkim prićijama. Njeni navijači su mahom isfrustirani ljudi koji profi sport shvataju previše ozbiljno. Beograd je nesnosan grad za život i nas anonimusa, što vi koji ste na njega naviknuti možda ni ne primećujete u punom obimu. Za poznate domaće košarkaše je to x10, još njega mrze zbog repke. Alternativa mu je bila Milano, klub koji ima pristup kakav su nekada imale evropske manje i srednje kompanije - zadovoljstvo zaposlenih je jedan od prioriteta. Pare veće i garantovane. Grad neuporedivo lepši za život u svakom aspektu. Jebena Italija. Smaranje od strane budala kada sedne na kafu neuporedivo manje do nepostojeće. Politički aspekt nepostojeći. Šanse za rezultatski uspeh veće. Samo teška nostalgija za povratkom kući ili ne daj bože komplikovana porodična situacija bi ga naterale da dođe u Zvezdu. Nije čovek retardiran. Edited October 1, 2025Oct 1 by Heaviside
October 1, 2025Oct 1 11 minutes ago, Nikodije said:Ne sumnjam da su i Plavšiću nudili da pređe, kao i Radojeviću i onoj dvojici što komentarišu formulu, al svaka mu čast što nije. Budući urednik sportske rubrike slobodnog rts-a:biće Denda urednik:Radojevic je sinoc prenosio Partizan, ako mislis na Srdjana Radojevica.
October 1, 2025Oct 1 Just now, harper lee said:Radojevic je sinoc prenosio Partizan, ako mislis na Srdjana Radojevica.Znam, on je prešao kao i ta dvojica što rade formulu. Verujem da su zvali i Plavšića, Viška sigurno nisu :) Edited October 1, 2025Oct 1 by Nikodije
October 1, 2025Oct 1 Ljudi, Euroleague TV za 4311.99 RSD godišnje i ćao zdravo areno!!! Iskreno, nisam bio pobornik toga, ali tačno me zabole za klasičnu televiziju. Gledam F1TV za 65 evra godišnje i gledam ovo za cirka 35 evra godišnje. Dakle 100 evra godišnje i mogu sve kladionice Srbije da me uhvate za Cvetka.
October 1, 2025Oct 1 43 minutes ago, JPM said:Ljudi, Euroleague TV za 4311.99 RSD godišnje i ćao zdravo areno!!! biznis ideja iz domena reverse psihologije:kao part+ samo crvzvzd- (minus)i tu onda svaki segment rade darkeri, samo, pošto je zvezda minus u pitanju, nose svi jaako jako tamne crvene boje.i onda ide emisija, kao, jao, zašto ne možemo da imamo lepe stvari, recimo pobede za uložene milionejao, kako je strašno da se zoveš doktorom a ljudi ti se povređuju umesto da ozdravljuju i postaju fizički i mentalno superiornijao, (treća emisija) gde baš gudura da nas poklopi sa onim tricama koje mu klang klang izlaze u repki 1/6. mrzi srbiju a zvezda je stub srbstvajao da li su stranci u zvezdi pandan strancima koji voze gsp
October 1, 2025Oct 1 kako je teško ići na novi beograd sa palilule zanimljivosti iz grada kroz prizmu odlaska na zvezdinu tekmu u arenu