October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, Milošica said:Hajde da se ne zezamo da večiti ne mogu platiti Guduriće, Milutinove...Sada mogu i te kako.Mogu, a to što oni neće da dođu govori kakav je ambijent ovde.
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, Mil@n said:Meni se najviše sere od vapaja za "domaćim osloncem" jer ti igrači "znaju šta je Zvezda i šta znači Zvezda". Eno ga Štimara insistira na X-u.Jer da ga imamo bukvalno ne bi imali 2 pobede u sezoni pa bi isti ti vapili za kojom pobedom ako je ikako moguće da se ne sramotimo po Evropi...Nigde dva dobra. Jedni znaju šta je Zvezda, drugi znaju košarke.
October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, Milošica said:Hajde da se ne zezamo da večiti ne mogu platiti Guduriće, Milutinove...Sada mogu i te kako.kada sam napisao 'ne mogu da plate', mislio sam na to da su ove pare koje je dobio u armaniju ipak vise od onoga sto dobija glavna akvizicija u zvzdi ili partizanutakodje, da li je pametno dati gudurice te pare, naravno da nije, ovo kazem kao neko ko gotivi guduru kao igraca.daklem, nije taj ugovor nasa novostečena dobrostojeća klasa
October 1, 2025Oct 1 8 minutes ago, Nikodije said:Svi imaju probleme sa povredama, al ovo naše je bolesnoarmani prosle seyone npr
October 1, 2025Oct 1 3 hours ago, Malvo said:Guduru su bili spremni da plate više nego Armani, on nije hteo da dođe. Sve navedene ova nova SNS garnitura može da plati. Odželeja plaćaju milion i po godišnje, a on ulazi s klupe.Ma, gde kupite vi ove bajke?
October 1, 2025Oct 1 3 hours ago, Nikodije said:Biće dosta komično ako stvarno vrate Jaga. A i Lazić i Mitrović su još bez kluba.Dosta jaka priča posebno oko onog na društvenim mrežama i ostalih saopštenja.Pri tom nije mi jasno, imaš igrača pod ugovorom na kog ne računaš, ok dešava se svima. I umesto da ga držiš na treningu makar da je tu, u formi i da je dostupan kada se pojavi neka opcija, ti ga pustiš da prima platu i zeza se po favelama. I onda ga sada zoveš da ti spasava dupe igrač koji loptu nije pipnuo dobrih mesec dana.
October 1, 2025Oct 1 4 minutes ago, *edited by mod said:Dosta jaka priča posebno oko onog na društvenim mrežama i ostalih saopštenja.Pri tom nije mi jasno, imaš igrača pod ugovorom na kog ne računaš, ok dešava se svima. I umesto da ga držiš na treningu makar da je tu, u formi i da je dostupan kada se pojavi neka opcija, ti ga pustiš da prima platu i zeza se po favelama. I onda ga sada zoveš da ti spasava dupe igrač koji loptu nije pipnuo dobrih mesec dana.Da je trenirao možda bi se povredio.Ovako nije bio izložen tom riziku.
October 1, 2025Oct 1 Just now, *edited by mod said:Dosta jaka priča posebno oko onog na društvenim mrežama i ostalih saopštenja.Pri tom nije mi jasno, imaš igrača pod ugovorom na kog ne računaš, ok dešava se svima. I umesto da ga držiš na treningu makar da je tu, u formi i da je dostupan kada se pojavi neka opcija, ti ga pustiš da prima platu i zeza se po favelama. I onda ga sada zoveš da ti spasava dupe igrač koji loptu nije pipnuo dobrih mesec dana.Nezgodno je da ti tu bude igrač na kojeg ne računaš. Pravi gužvu, nezadovoljan je, utiče loše na atmosferu. Ti višegodišnji ugovori su nezgodni, jer ako se zajebeš u problemu si, a s druge strane želiš nekakav kontinuitet da imaš i da ne tražiš svakog leta 10 novih igrača. Ali, Jago je baš wtf. Bio je tu godinu dana kada su mu dali taj astronomski ugovor, i svi smo znali da ne vredi te pare.
October 1, 2025Oct 1 1 minute ago, Nikodije said:Nezgodno je da ti tu bude igrač na kojeg ne računaš. Pravi gužvu, nezadovoljan je, utiče loše na atmosferu. Ti višegodišnji ugovori su nezgodni, jer ako se zajebeš u problemu si, a s druge strane želiš nekakav kontinuitet da imaš i da ne tražiš svakog leta 10 novih igrača. Ali, Jago je baš wtf. Bio je tu godinu dana kada su mu dali taj astronomski ugovor, i svi smo znali da ne vredi te pare.Slažem se. Ne treba ti igrač na koga ne računaš ni na treningu. Ali onda takvog igrača nikada ne zoveš. Daš da igra Miljenović ili nađeš bilo kakvu opciju aka moliš Miška da piša po tebi ali to je posledica takvog načina rada.
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, Milošica said:Vratimo Jaga i Ipčeta i zapevajmo Beti Đorđević Mileta Ignjatovica.
October 1, 2025Oct 1 1 hour ago, Mil@n said:Meni se najviše sere od vapaja za "domaćim osloncem" jer ti igrači "znaju šta je Zvezda i šta znači Zvezda". Objasnio Plavsic na media day-u da je jedan od glavnih zadataka da se objasni strancima velicina kluba i sta to nosi sa sobom.