October 2, 2025Oct 2 14 minutes ago, harper lee said:Ono sto hocu da ti kazem je da zavisi od igraca do igraca, svako od njih ima neku svoju pricu i svoju trajektoriju karijere. To je to. Za Gudurića je Italija bila prioritet. Veliki je fan moto GP, Valentina Rosija. Voli čovek Italiju ... to mu je neka životna želja.Nije razmatrao druge ponude, Turska, Španija, Srbija ... već je imao dogovor sa Armanijem pre kraja prethodne sezone.
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, JPM said:Crvena zvezda našla zamenu za Rivera!Ovo su potezi ocajnika ali tako je kako je.
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, harper lee said:Ovo su potezi ocajnika ali tako je kako je.Pišu ljudi na voxu da je ugovor do kraja godine, što bi bila neka naznaka razmišljanja. Iskreno, da sam mogao da biram, ovaj bi bio verovatno među zadnjim opcijama, Ibaka bi bio prva.
October 2, 2025Oct 2 Just now, JPM said:Pišu ljudi na voxu da je ugovor do kraja godine, što bi bila neka naznaka razmišljanja. Iskreno, da sam mogao da biram, ovaj bi bio verovatno među zadnjim opcijama, Ibaka bi bio prva.Do kraja kalendarske godine ili sezone?
October 2, 2025Oct 2 Just now, Nikodije said:Do kraja kalendarske godine ili sezone?Da, nisam se lepo izrazio, kalendarske, kratkoročni ugovor. Nešto kao Lesor i Makabi.
October 2, 2025Oct 2 Ibaka je stariji par godina od Litvanca i jedno duplo ozbiljniji igrač. Ne znam, možda čovek nije zainteresovan, ali ne mogu da sudim, ne znam celu priču. Ne bi me čudilo da je menadžer Litvanca dobar sa upravom a menadžer Ibake nije, pa da učinimo čoveku.
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, Nikodije said:Onda ima smisla, da zakrpiUpravo tako, ovo je definicija krpljenja. Iskusan igrac, dugo godina igra u Evroligi, kao i svaki drugi Litvanac kosarkaski pismen i brzo ce da pohvata sta se igra. Daleko od toga da je dobro resenje ali tesko bismo mogli da nadjemo igraca koji ce brze da krene da isporucuje to sto moze od njega. Napadacki Motejunas jos ima sta da pruzi, jak je kao bik i ima domet za tri ali ce u odbrani biti kuku majko s njim.
October 2, 2025Oct 2 1 minute ago, JPM said:Ibaka je stariji par godina od Litvanca i jedno duplo ozbiljniji igrač. Ne znam, možda čovek nije zainteresovan, ali ne mogu da sudim, ne znam celu priču. Ne bi me čudilo da je menadžer Litvanca dobar sa upravom a menadžer Ibake nije, pa da učinimo čoveku.Predobar je igrac Ibaka da potpisuje ugovore na tri meseca dok se jebeni Hasijel Rivero koji je duplo losiji igrac od njega ne oporavi. Ako je tacno da smo Litvanca potpisali kako smo potpisali on ce verovatno igrati za mesecnu platu.
October 2, 2025Oct 2 Just now, harper lee said:Predobar je igrac Ibaka da potpisuje ugovore na tri meseca dok se jebeni Hasijel Rivero koji je duplo losiji igrac od njega ne oporavi. Ako je tacno da smo Litvanca potpisali kako smo potpisali on ce verovatno igrati za mesecnu platu.E pa to mozda i jeste kvaka, ali ja bih ga potpisao i do kraja sezone. Za Litvanca mi je u ovom trenutku podnosljivo da bude tu tri meseca.
October 2, 2025Oct 2 5 minutes ago, JPM said:E pa to mozda i jeste kvaka, ali ja bih ga potpisao i do kraja sezone. Za Litvanca mi je u ovom trenutku podnosljivo da bude tu tri meseca.To moze ako imas neogranicen budzet i nije ti bitno koliko placas igraca. Ibaka ima svoju cenu koja nije mala, Motejunas ce igrati da ostane u ritmu i pokaze da moze jos da igra. Ne bi me zacudilo da smo se kod istog kluba raspitivali i za Kalatesa ali njega Spanulis ipak pomalo koristi tu i tamo.
October 2, 2025Oct 2 Skroz ok rešenje. Ugovor na tri meseca, što je ok i za njega i za vas.Kompatibilan sa Izunduom i Plavšićem jer je strečer. Loš u odbrani, ali tu je već na Janisu da ga pokrpi sa Odželejem, Monekeom i domaćom osnovom.