October 1, 2025Oct 1 2 hours ago, Nikodije said:Nezgodno je da ti tu bude igrač na kojeg ne računaš. Pravi gužvu, nezadovoljan je, utiče loše na atmosferu. Ti višegodišnji ugovori su nezgodni, jer ako se zajebeš u problemu si, a s druge strane želiš nekakav kontinuitet da imaš i da ne tražiš svakog leta 10 novih igrača. Ali, Jago je baš wtf. Bio je tu godinu dana kada su mu dali taj astronomski ugovor, i svi smo znali da ne vredi te pare.Još je bilo da je završio posao sa Rusima, pa su ga vratili sa aerodroma i podebljali ugovor...
October 1, 2025Oct 1 4 minutes ago, *edited by mod said:Još je bilo da je završio posao sa Rusima, pa su ga vratili sa aerodroma i podebljali ugovor...ja sam bio ubeđen da je to izmišljotina, tipa, traže naš biser sa kopakabane ali evo omlatićemo ga sa 800k evra, jer cenimo našu mladost
October 1, 2025Oct 1 ..mislim, kada sam video taj info u vestima da je pred potpisom a zvezda pojačala ugovorbio mi je registar
October 1, 2025Oct 1 3 minutes ago, MiddleClass said:Klub objavio da se Jago prikljucio timu. Tj. prvo ide na ljekarskeNeeeeeeeeee.
October 1, 2025Oct 1 2 hours ago, harper lee said:Mislio sam da od onih Cakovica i Karovica ili kako se vec zovu ona dvojica debila ne moze gore ali onaj lik sinoc je i njih ubio za klasu.Pa jedan od njih je prenosio sinoć. Ne znam koji pošto ih brkam.
October 1, 2025Oct 1 Cakovic, popularni Malagenjos, navijac Malage, koji se uvek najezi kada cuje himnu Unikahe. Inace, zasluzan za retardaciju mladjih navijaca posto koristi izraze kao sto su ekran za blokadu(screen) ili “kora tima” (core). Arenu treba ugasiti i zaboraviti da je ikad postojala.
October 1, 2025Oct 1 13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Cakovic, popularni Malagenjos, navijac Malage, koji se uvek najezi kada cuje himnu Unikahe. Inace, zasluzan za retardaciju mladjih navijaca posto koristi izraze kao sto su ekran za blokadu(screen) ili “kora tima” (core). Arenu treba ugasiti i zaboraviti da je ikad postojala.Dakle, to je taj debil. Pomesao sam ga onim debelim, bradatim i vecito uzbudjenim.
October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, Nikodije said:prikljucio se jago. medrano.Jago ima svoja ocigledna ogranicenja, ali boj ne bije svetlo oruzje nego srce u junaka. On ima srce za desetoricu, da je Aco Petrovic na klupi, izvukao bi iz Jaga ono najbolje..
October 1, 2025Oct 1 Inače i dalje bez pobede u EL otkad je prešla na Arenu, kad je već pominjana iznad. 0/4 ili 0/5 više ne znam.