Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Nikodije said:

Nezgodno je da ti tu bude igrač na kojeg ne računaš. Pravi gužvu, nezadovoljan je, utiče loše na atmosferu. Ti višegodišnji ugovori su nezgodni, jer ako se zajebeš u problemu si, a s druge strane želiš nekakav kontinuitet da imaš i da ne tražiš svakog leta 10 novih igrača. Ali, Jago je baš wtf. Bio je tu godinu dana kada su mu dali taj astronomski ugovor, i svi smo znali da ne vredi te pare.

Još je bilo da je završio posao sa Rusima, pa su ga vratili sa aerodroma i podebljali ugovor...

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 minutes ago, *edited by mod said:

Još je bilo da je završio posao sa Rusima, pa su ga vratili sa aerodroma i podebljali ugovor...

ja sam bio ubeđen da je to izmišljotina, tipa, traže naš biser sa kopakabane ali evo omlatićemo ga sa 800k evra, jer cenimo našu mladost

..mislim, kada sam video taj info u vestima da je pred potpisom a zvezda pojačala ugovor

bio mi je registar

GvIe-OtXEAAGKlh.jpg

Klub objavio da se Jago prikljucio timu. Tj. prvo ide na ljekarske

tamo će da ga rane na lekarskom, pa nastavlja dalje

Dobrodošao

3 minutes ago, MiddleClass said:

Klub objavio da se Jago prikljucio timu. Tj. prvo ide na ljekarske

Neeeeeeeeee.

2 hours ago, harper lee said:

Mislio sam da od onih Cakovica i Karovica ili kako se vec zovu ona dvojica debila ne moze gore ali onaj lik sinoc je i njih ubio za klasu.

Pa jedan od njih je prenosio sinoć. Ne znam koji pošto ih brkam.

Caković, popularni Revnosni

Cakovic, popularni Malagenjos, navijac Malage, koji se uvek najezi kada cuje himnu Unikahe. Inace, zasluzan za retardaciju mladjih navijaca posto koristi izraze kao sto su ekran za blokadu(screen) ili “kora tima” (core). Arenu treba ugasiti i zaboraviti da je ikad postojala.

Da ne vratite Mitrovića?

13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Cakovic, popularni Malagenjos, navijac Malage, koji se uvek najezi kada cuje himnu Unikahe. Inace, zasluzan za retardaciju mladjih navijaca posto koristi izraze kao sto su ekran za blokadu(screen) ili “kora tima” (core). Arenu treba ugasiti i zaboraviti da je ikad postojala.

Dakle, to je taj debil. Pomesao sam ga onim debelim, bradatim i vecito uzbudjenim.

prikljucio se jago. medrano.

2 minutes ago, Nikodije said:

prikljucio se jago. medrano.

Jago ima svoja ocigledna ogranicenja, ali boj ne bije svetlo oruzje nego srce u junaka. On ima srce za desetoricu, da je Aco Petrovic na klupi, izvukao bi iz Jaga ono najbolje..

Inače i dalje bez pobede u EL otkad je prešla na Arenu, kad je već pominjana iznad. 0/4 ili 0/5 više ne znam.