October 1, 2025Oct 1 40 minutes ago, Nikodije said:Krenula pljuvačina po portalima po Janisu, kao da Laki piše tekstove pa prosleđuje redakcijama.Mnogo je sve nezdravo oko ovog kluba.Zvezda je bastion srbstva, domaca baza i tako to...Jbg, sa neke strane jeste malo cudno, dok smo imali 6 miliona budzet, 2 amera u rosteru, sve u svemu rezultati nisu bili nesto mnogo losiji od ovoga u prosle dve godine. Izkorak u finasijama i kvalitetu igraca se kao desio, ali rezultati? Mehhh... Doduse se i format i kvalitet celokupnog takmicenja promenio, mnogo vise utakmica, plate kosarkasa skocile.... Nije lako....
October 1, 2025Oct 1 Gotivim Janisa, nezgodna mu je uloga pod uslovom da su mu prethodne selekcije bile nametnute. Ukoliko je to tako i ako je u prošlogodišnjem timu birao svega par igrača, trebalo bi ga naravno istrpeti. Meni se juče desilo da sam u 7 saznao da se igra utakmica, gledao sam perifernim vidom i preskočio 5 minuta 3/4 jer sam zaboravio da se igra. Kad se setim da pre 6-7 godina nisam od nerviranja mogao da gledam neke utakmice do kraja, skapiram u kakav je peršun otišao klub.Bude mi žao što se Deda nije iskekeljavio negde, pa da mora Miljenović da bude kapiten.
October 1, 2025Oct 1 4 minutes ago, assignment said:Zvezda je bastion srbstva, domaca baza i tako to...Jbg, sa neke strane jeste malo cudno, dok smo imali 6 miliona budzet, 2 amera u rosteru, sve u svemu rezultati nisu bili nesto mnogo losiji od ovoga u prosle dve godine. Izkorak u finasijama i kvalitetu igraca se kao desio, ali rezultati? Mehhh... Doduse se i format i kvalitet celokupnog takmicenja promenio, mnogo vise utakmica, plate kosarkasa skocile.... Nije lako....Konkurencija je bila bitno slabija, to je ključno. Edited October 1, 2025Oct 1 by kralj
October 1, 2025Oct 1 1 hour ago, Nikodije said:Krenula pljuvačina po portalima po Janisu, kao da Laki piše tekstove pa prosleđuje redakcijama.Mnogo je sve nezdravo oko ovog kluba.Ne znam da li se iko seća vremena kada je situacija oko kluba poslednji put bila zdrava.Možda za vreme Ranka Žeravice početkom osamdesetih. Edited October 1, 2025Oct 1 by sigurnost
October 1, 2025Oct 1 19 minutes ago, assignment said:Zvezda je bastion srbstva, domaca baza i tako to...Jbg, sa neke strane jeste malo cudno, dok smo imali 6 miliona budzet, 2 amera u rosteru, sve u svemu rezultati nisu bili nesto mnogo losiji od ovoga u prosle dve godine. Izkorak u finasijama i kvalitetu igraca se kao desio, ali rezultati? Mehhh... Doduse se i format i kvalitet celokupnog takmicenja promenio, mnogo vise utakmica, plate kosarkasa skocile.... Nije lako....kao sto si rekao pri kraju, kvalitet se znacajno podigao, zajedno sa ulaganjima svih a ne samo zvezde i part+ti likovi koji sad vicu gde je ocigledno bolji rezultat, su takodje vikali kako nam ne treba domaca osnova nego najbolji igraci.a onda znaju i koji su bolji igraci koje smo mogli da uzmemo od onih koje smo uzeli, kao i kako se radi oporavak od povreda i zasto se nasi igraci povredjuju.u svakom slucaju, srbin ocekuje izuzetnost od prvog kola, tako da pruzamo solunskom girosu sansu do treceg kola a onda ako prezivi neka bude zahvalan i pobedjujeizvan toga, realnost je da igramo bez najvaznije akvizicije u rosteru i verovatno igraca sa najvecom reputacijom iz nba lige a da je dosao u zvezdu, ne racunam divcev stint.takodje i taj neki bolomboy al okej. na sve to rivero i canaan, sa ipak nekakvim ulogamajesmo imali propuste u odbrani ali na kraju se banalno svelo na to da ricci udje zbog trece licne shieldsa i zabaci za 10mins 2/4 za tri i 1/1 za dva, plu naravno gudurinjo, koji se u repki moli bogu a nas ovde obara s'nogu 3/4 za tri. mislim da je sfero rekao kako niti jednu tricu nismo u ubacili u drugom poluvremenu.i eto razlike koja je napravljena iz egal tekme.kako je tako je, daj da dobijemo sledecu ako umemo.
October 1, 2025Oct 1 Just now, sigurnost said:Ne znam davlj se iko seća vremena kada je situacija oko kluba poslednji put bila zdrava.Možda za vreme Ranka Žeravice početkom osamdesetih.Pa bilo je ok onih Radonjinih godina. On je imao stabilnu poziciju u klubu, nije ga se teralo, a vala imao je i rezultat i umeo je da selektira tim u skladu sa svojom košarkom. Klub luta već dugo, što je više para to je više nervoze, mi cigani smo najgori navijači na svetu, na portalima pišu burekdžije, baš je toksično sve to.
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, Nikodije said:a vala imao je i rezultat i umeo je da selektira tim u skladu sa svojom košarkom.Ovo.Poslednji trener Zvezde koji je umeo da izabere igrača da mu apsolutno odgovara stilu igre koji želi. Nevezano za rezultat, tačno si video trenerski potpis Radonje.
October 1, 2025Oct 1 6 minutes ago, Nikodije said:Pa bilo je ok onih Radonjinih godina. On je imao stabilnu poziciju u klubu, nije ga se teralo, a vala imao je i rezultat i umeo je da selektira tim u skladu sa svojom košarkom. Klub luta već dugo, što je više para to je više nervoze, mi cigani smo najgori navijači na svetu, na portalima pišu burekdžije, baš je toksično sve to.Radonja je bio OK, ali situacija u i oko kluba je i tada bila nezdrava.
October 1, 2025Oct 1 4 minutes ago, Nikodije said:Pa bilo je ok onih Radonjinih godina. On je imao stabilnu poziciju u klubu, nije ga se teralo, a vala imao je i rezultat i umeo je da selektira tim u skladu sa svojom košarkom. naravno kada nam je minus onaj tim sa pavlovicem i macvanom gde svi igraju za dzabe, glavni rival bila cedevita a u evropi smo imali dva izdanja vredna pomena, od kojeg je bio jedan plejof.sto je naravno bilo u skladu sa mogucnostima ekipeedit u vezi prethodnog posta sam hteo da kazem kako meni ono sinoc nije bila losa tekma, dok nije postala losa, negde krajem trece cetvrtine. s'obzirom da tada vec odavno nismo mogli da zabijemo kos sa distance, poraz je bio neminovan
October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, JPM said:Ovo.Poslednji trener Zvezde koji je umeo da izabere igrača da mu apsolutno odgovara stilu igre koji želi. Nevezano za rezultat, tačno si video trenerski potpis Radonje.video se trenerski potpis i sferopulosa kada smo uzeli titulu, video se i potpis duska srecne vam rane junaci ivanovica, samo sto se svi lozite na radonju, jer vam je lep i seta pudlu.
October 1, 2025Oct 1 1 minute ago, uini said:video se trenerski potpis i sferopulosa kada smo uzeli titulu, video se i potpis duska srecne vam rane junaci ivanovica, samo sto se svi lozite na radonju, jer vam je lep i seta pudlu.Niti me znaš niti poznaješ, ali znaš da se "ložim na Radonju" jer mi je lep i blablabla. Ja iskreno ne vidim šta Janis hoće. Ne vidim. Možda je do mene, možda ti vidiš, ja ne vidim.
October 1, 2025Oct 1 2 hours ago, Malvo said:Guduru su bili spremni da plate više nego Armani, on nije hteo da dođe. Sve navedene ova nova SNS garnitura može da plati. Odželeja plaćaju milion i po godišnje, a on ulazi s klupe.Gudura je u Armaniju dobio 7.5 miliona za 3 godine što Zvezda nikako nije mogla da isparira. Osim toga tamo zna da će sve biti plaćeno a ovde zna da sve zavisi od vladajuće klike i da ako oni zglaznu od para nema ništa. Da ne pričamo o pritiscima na domaće igrače da oproste deo duga kako bi pokazali da su veliki Zvezdaši normalno da je izabrao Armani. Sere mi se od te priče kako treba da se vrate i kako se ljudi olako odriču tuđih para.
October 1, 2025Oct 1 3 minutes ago, Moća said:Sere mi se od te priče kako treba da se vrate i kako se ljudi olako odriču tuđih para.Meni se najviše sere od vapaja za "domaćim osloncem" jer ti igrači "znaju šta je Zvezda i šta znači Zvezda". Eno ga Štimara insistira na X-u.Jer da ga imamo bukvalno ne bi imali 2 pobede u sezoni pa bi isti ti vapili za kojom pobedom ako je ikako moguće da se ne sramotimo po Evropi...
October 1, 2025Oct 1 22 minutes ago, JPM said:Niti me znaš niti poznaješ, ali znaš da se "ložim na Radonju" jer mi je lep i blablabla. Ja iskreno ne vidim šta Janis hoće. Ne vidim. Možda je do mene, možda ti vidiš, ja ne vidim.ne moram da te poznajem za ovakve stvari. a znamo se virtuelno svakakopoenta je da je i radonja imao dobre i lose sezone, samo sto se za lose sezone uvek krivio covic koji mu namece igrace koji mu ne trebaju, dok je na dobrim sezonama to bio radonja.sferopulos je odlicno izvozao sezonu u kojoj je uzeo titulu.zeljko o je odlicno izvozao sezonu u kojoj su izgubili od reala petu tekmudusko ivanovic je odlicno izvozao sezonu u kojoj je dosao kao zamena, nakon 0/7 ili kog vec startauspesi su bili razlicitog nivoa ali u svakoj od navedenih situacija je ekipa u kontinuitetu igrala dobro i prepoznatljivosta janis hoce? hoce da pobedjujemo hard difensom i tranzishn ofensom, da se izrazim specificnim recnikom radonje.u ovom trenutku smo prilicno hendikepirani a naleteli smo odmah na ekipu koja je malo toga menjala a one koje je dodala su kvalitet.tekma je bila dobra za nas dok se nismo raspali krajem trece cetvrtine. bezveze je pricati kao vlade djurovic zato sto smo se fakat raspali.moramo bolje i toeto.
October 1, 2025Oct 1 Hajde da se ne zezamo da večiti ne mogu platiti Guduriće, Milutinove...Sada mogu i te kako.