October 1, 2025Oct 1 17 minutes ago, Borca said:Na 2 druga foruma se pise da je i Izundu povredjen i da je pitanje "da li moze i koliko" da igra i on.Na jednom forumu je to prosuo tip "sa reputacijom pouzdanog" a drugi je preneo sa prvog. Ne kazem da jeste ili nije povredjen ali hajde nemojte da prenosite "informacije likova sa reputacijom pouzdanog" jer se u 99% slucajeva radi o glory hunter-ima kojima je dosadno na velikom odmoru.
October 1, 2025Oct 1 Pišem ovaj post samo da mogu da ga kvotujem kada pobedimo prvi teži meč i svi ovi nespoobnjakovići u ovom loše sklepanom rusteru postanu odlični pojedinci u timu koji konačno ove godine nešto može da uradi...
October 1, 2025Oct 1 9 minutes ago, harper lee said:Na jednom forumu je to prosuo tip "sa reputacijom pouzdanog" a drugi je preneo sa prvog. Ne kazem da jeste ili nije povredjen ali hajde nemojte da prenosite "informacije likova sa reputacijom pouzdanog" jer se u 99% slucajeva radi o glory hunter-ima kojima je dosadno na velikom odmoru.Ja nikad i ne prenosim takve informacije ali ovo sa povredama stvarno nije normalno (blago receno) pa se nadam da mozda neko ima informaciju da ovo nije tacno.
October 1, 2025Oct 1 1 hour ago, jaffar said:Zanimljivu po meni da ali ozbiljnu ne jer imamo opasnih failova u rosteru.u trenutku (pre par treptaja oka) dok je samo bolomboy bio povredjen a izundu-rivero kombo pokazivao da moze da doprinese, ja nisam, makar formacijski i po talentu, video nesto sto bih nazvao failom.za razliku od vecine ranijih sezona, imali smo dobre igrace, usput u prajm godinama, na svakoj poziciji.
October 1, 2025Oct 1 SportKlub izvorKenan zavrsio sezonuBolomboj i Rivero najranije oko NoveGraham i Plavsic 4 nedeljeDobric 7-10 dana
October 1, 2025Oct 1 Oni moraju centra dovesti kolko do vikenda, bukvalno nema ko da pokrije minute na 5.U to ime tipujem na najjednostavnije rešenje, #9 Edited October 1, 2025Oct 1 by ducca
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, ducca said:Oni moraju centra dovesti kolko do vikenda, bukvalno nema ko da pokrije minute na 5.Mogli bismo kod Baraca da pazarimo i centra i beka.
October 1, 2025Oct 1 Ja bih voleo da vidim Ibaku kod nas. Ali mislim da on ne razmislja o nama uopste.