October 2, 2025Oct 2 4 minutes ago, harper lee said:Ibaka ima svoju cenu koja nije malaNaravno, ne sporim. Ali ne treba ti neogranicen budžet, već samo dobar koncept. Naravno i jak budžet ali svakako ne neograničen. Osim toga, mi smo bili spremni da damo za Petruševa milion odštetu i milion i po platu. Te pare nisu potrošene, nije RIvero zamena za Petruševa. Šta hoću da kažem. Mi i nemam budžet već za neke igrače ima, za neke igrrače nema para.
October 2, 2025Oct 2 1 minute ago, JPM said:Naravno, ne sporim. Ali ne treba ti neogranicen budžet, već samo dobar koncept. Naravno i jak budžet ali svakako ne neograničen. Osim toga, mi smo bili spremni da damo za Petruševa milion odštetu i milion i po platu. Te pare nisu potrošene, nije RIvero zamena za Petruševa. Šta hoću da kažem. Mi i nemam budžet već za neke igrače ima, za neke igrrače nema para.Nama Ibaka realno ne treba, ne igramo kosarku koja bi njega mogla da iskoristi maksimalno. Pare koje bismo dali za njega ja bih pre dao na Treviona Vilijamsa iz Bascesehira ili tako nekog igraca koji ima jaku unutrasnju igru i dovoljno je agilan da ne bude stolica kod ovih nasih preuzimanja u odbrani.
October 2, 2025Oct 2 1 minute ago, harper lee said:Nama Ibaka realno ne treba, ne igramo kosarku koja bi njega mogla da iskoristi maksimalno. Pare koje bismo dali za njega ja bih pre dao na Treviona Vilijamsa iz Bascesehira ili tako nekog igraca koji ima jaku unutrasnju igru i dovoljno je agilan da ne bude stolica kod ovih nasih preuzimanja u odbrani.A doveli smo RIvera. Vidiš na šta ciljam. Ok, nije za Ibaku, ali zašto Rivero? Mislim...ne mora ni odgovor, krenućemo sad u krug, mnogo toga nije logično.
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, JPM said:A doveli smo RIvera. Vidiš na šta ciljam. Ok, nije za Ibaku, ali zašto Rivero? Mislim...ne mora ni odgovor, krenućemo sad u krug, mnogo toga nije logično.Mi sa Riverom nismo igrali switch na pripremama, ovakav izbor zamene je verovatno imao u vidu i nacin odbrane sa Riverom na parketu.Sto se tice toga zasto Rivero a ne Ibaka, mislim da je bilo prilicno ocigledno da smo u ovom ribildingu izmedju sezona imali nameru da podmladimo ekipu onde gde smo mogli. Svi stranci koje smo doveli su ili u prajmu ili tek treba da dodju do njega a Ibaka je pri kraju karijere. Motejunasa ne racunam jer je on iznudjeno i privremeno resenje. Moneke (29), Karter (27), Nwora (27), Izundu (29), Odzelej (30), Rivero (31), to su sve igraci koji imaju jos nekoliko godina kosarke u nogama.
October 2, 2025Oct 2 mislim da namerno nisu hteli neko jace ime na centru jer cekaju bolomboja, pa da ne prave guzvu. doveli su rivera i izundua kao neke bekap opcije, da se prezivi dok se boki ne vrati. ukoliko je to tako, podrzavam, jer povredjenom igracu treba pruziti podrsku i dati do znanja da se na njega racuna i da ce se cekati, posebno kada ima takve zasluge.
October 2, 2025Oct 2 28 minutes ago, Nikodije said:mislim da namerno nisu hteli neko jace ime na centru jer cekaju bolomboja, pa da ne prave guzvu. doveli su rivera i izundua kao neke bekap opcije, da se prezivi dok se boki ne vrati. ukoliko je to tako, podrzavam, jer povredjenom igracu treba pruziti podrsku i dati do znanja da se na njega racuna i da ce se cekati, posebno kada ima takve zasluge.Da, dovodjenje Motejunasa je ocigledno brak iz racuna koji, kako to biva sa takvim brakovima, moze da se ispostavi boljim nego sto izgleda kad je sklopljen. Nama je bio potreban relativno slican igrac onom kojeg smo izgubili zbog povrede a da je dostupan na trzistu, Monako ce skresati trosak njegove plate na pola a Motejunasu je u interesu da igra, odrzi formu i pokaze da je dovoljno dobar da zabode jos jedan solidan ugovor kad mu ovaj u Knezevini istekne. Svi su ovde na dobitku, tim pre sto se od Litvanca nista ne ocekuje pa ce sve sto nam donese da bude protumaceno kao plus.
October 2, 2025Oct 2 17 hours ago, ducca said:Oni moraju centra dovesti kolko do vikenda, bukvalno nema ko da pokrije minute na 5.
October 2, 2025Oct 2 BasketNews prenosi da je u pitanju pozajmica iz Monaka na 3 meseca sa mogucnoscu da se produzi do kraja sezone.
October 2, 2025Oct 2 3 hours ago, smooth.Op said:Skroz ok rešenje. Ugovor na tri meseca, što je ok i za njega i za vas.Kompatibilan sa Izunduom i Plavšićem jer je strečer. Loš u odbrani, ali tu je već na Janisu da ga pokrpi sa Odželejem, Monekeom i domaćom osnovom.vise nego korektno resenje u datom a nemilom kontekstu.
October 2, 2025Oct 2 2 hours ago, Borca said:BasketNews prenosi da je u pitanju pozajmica iz Monaka na 3 meseca sa mogucnoscu da se produzi do kraja sezone.Znači neće moći da igra protiv Monaka ili nisu uslovili?Meni on gotivan igrač, nisam nesrećna što dolazi upomoć.BBoja čekamo ali sve više strepim da od tog posla nema ništa.
October 2, 2025Oct 2 Bajern izasao komsijama u susret i zamjjenio domacinstva. Mogli smo ih i mi pitati da pomjere sat vremena tekmu pa da se isprate i Bajern i Porto na miru...
October 2, 2025Oct 2 15 minutes ago, Valk said:Znači neće moći da igra protiv Monaka ili nisu uslovili?Meni on gotivan igrač, nisam nesrećna što dolazi upomoć.BBoja čekamo ali sve više strepim da od tog posla nema ništa.To nisam video da je pisano, ostaje "nada" da su ovi iz kluba naucili lekciju iz pozajmice Petruseva prosle sezone. Ta klauzula je dovela do toga da se igralo bez centra na utakmici u Pireju ali se pojavio Davidovac i Barcokas se "prilagodjavao" dosta tim niskim postavama Zvezde pa se Fall i nije nesto naigrao na toj utakmici (bese i Gedraitis isporucio trojkama ili se varam) i desila se pobeda u gostima.
October 2, 2025Oct 2 35 minutes ago, Valk said:Znači neće moći da igra protiv Monaka ili nisu uslovili?Te uslove samo braća postavljaju.