April 26Apr 26 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Ove nabrojane prestajemo da plaćamo u junu?Da, sam Plavšića, on ima ugovor i za narednu sezonu.
April 26Apr 26 Jebenog Plavšića su potpisali na tri godine...čovek koji pre Zvezde nije odigrao sekund ozbiljne košarke niti je naše dete niti bilo šta
April 26Apr 26 1 minute ago, Nikodije said:Jebenog Plavšića su potpisali na tri godine...čovek koji pre Zvezde nije odigrao sekund ozbiljne košarke niti je naše dete niti bilo štaTo su Čovićeve kombinacije, trebaće vremena da se to očisti.Svaki domaći igrač je imao +1 opcija igrač.
April 26Apr 26 Neke stvari su nezavisne od sistema, na primer, da ti kroz celu profesionalnu karijeru utrčavaju ljudi na back-door kad si na strani pomoći ili da često ne izvršiš ni basic rotacije koje su očigledno uigrane jer ih ostali igrači izvršavaju a tebi priseravaju jer si mentol. To su stvari koje vidimo mi koji samo i basic stvari razumemo, mogu samo da zamislim koliko minijatura spremljenih za konkretnog protivnika zajebe. Saša nije bio na visini zadatka i generalno je, u najbiljem slučaju, osrednji trener za ovaj nivo, ali niti je on totalni amater niti nam je ova sezona prvi put da gledamo Čimu pa da ne možemo baš nikakve zaključke da donesemo. Čima, Nwora i Batler je previše za jednu ekipu. Može i to, ali bi predstavljalo ogroman izazov za svakog trenera da ostatak ekipe drži u stanju visoke discipline i odgovornosti. Batler ima skill za sami vrh Evrolige, a Nwora za milion je mnogo bolji deal od Čime za milion i po ili koliko god da bi imao sledeće sezone. Chima-dog out da se ja pitam.
April 26Apr 26 Da se prisetimo On 4. 4. 2026. at 10:36, Ratamahatta said:Jebena instagramuša Edited April 26Apr 26 by Ratamahatta
April 26Apr 26 taj fazon, chima moneke je kriv, jer je bio u vrhu po aspektima koje dobro radi ali nije bio mvp, niti je bio dobar u aspektima koje lose radi. obrad ne moze da se bavi takvima ali mogu da mu igraju top10 mins u el, medju svim igracima
April 26Apr 26 zasto li je bio 6i igrac u celoj ligi po broju minuta i prvi u zvezdi ako ne radi posao?
April 26Apr 26 33 minutes ago, Nikodije said:Čisto lične preferencije, nervira me ČimaTo je na ličnoj bazi, i ja mislim da bi mogao malo da smanji internet, ali što se tiče terena, ja zadovoljan Čimom...
April 26Apr 26 14 minutes ago, uini said:taj fazon, chima moneke je kriv, jer je bio u vrhu po aspektima koje dobro radi ali nije bio mvp, niti je bio dobar u aspektima koje lose radi. obrad ne moze da se bavi takvima ali mogu da mu igraju top10 mins u el, medju svim igracimaŠta ti je? Nemoj da učitivaš i ekstrapoliraš, ružno je.Evo još jednom - ovom timu bi, ako ostanu Nbora i Batler, bolje legao odgovorniji, defanzivno čvršći i disciplinovaniji igrač od Čime i to može da se zaključi bez obzira na to što je trener ove godine uradio loš posao. Čima je imao dobru sezonu, on je to što je. To da je kriv za nešto si izmislio. To da Obrad ne može da se bavi takvima si takođe izmislio. Može i Obrad i drugi treneri, ali to prosto nije optimalna selekcija. Previše igrača koji moraju da igraju 25+ minuta a imaju po 5 brain fartova na svakoj utakmici.Smorio si sa Obradovićem. Nije svaka rasprava vezana za njega i ne predstavlja svaki kritika drugih aktera ili stav da nisu dobar fit alibi za njega.
April 26Apr 26 TakoeLess bitchin more kitchenSvake sezone nesto fali, ove je falio drugi plejDa smo u pijevcu imali nekog Voltersa/Jovica umesto Jagoa/Grejema da odradi desetak minuta odgovorne kosarke bili bismo drugi/treci na kraju regularnog dela. Edited April 26Apr 26 by Ratamahatta
April 26Apr 26 I ja bih Cimu napolje, ne moze prorez izmedju gornjih keceva, to je rezervisano za busadziju Novicu, mi cigani smo gospoda