April 22Apr 22 3 minutes ago, uini said:mator je klajburn, to je uloga kalinarija. može 27mins a možda i 13, samo što nije hustle fokus, nego skorerstvoon se dovodi kada već sagradiš ekipu pa fljusneš i lovu za zadovoljštinuMnogo je basket lik
April 22Apr 22 Za razliku od Kaline, Klajburn je injury prone.Inače lepota za gledati kako cepa.**Nekog ko nije Zvezda, naravno Edited April 22Apr 22 by Valk
April 22Apr 22 Kao sto se i Oyeleye pominjao po forumima i drustvenim mrezama kao neko za koga je Zvezda ozbiljno zainteresovana i preko godinu dana pre nego sto je i zvanicno potpisan ugovor sa njim isti slucaj je i sa Jones-om. Chris Jones je "u prici" sigurno i vise od godinu dana mozda cak i cele 2 godine kako je "interesantan" Zvezdi.Cini se da postoji neka lista (ovo je moja konstrukcija) igraca koja se dopunjuje imenima raznih igraca koji pokazu nesto u Evroligi pa se koristi pogodan momenat da se isti dovedu bez obzira kada je njihovo ime dospelo na ovu listu, valjda se zelja "sportskog sektora" mora ispuniti u nekom momentu.
April 22Apr 22 31 minutes ago, uini said:aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.Bre uini, ti ih ni protiv nas nisi gledao. Ovde im je bio najbolji, a tamo je Itudis forsirao uzaludno Vasu, pa je ubacio ovoga da nas strelja i overi u 4/4.
April 22Apr 22 ja protivnika gledam kao anti-telo, sve dok ga ne skautiram; ti & ja smo inace raskinuli. Edited April 22Apr 22 by uini
April 22Apr 22 nije vas razbila barselona. pali ste u formi a igrali ste jedno vreme odlicno. jos klajburna prokenja da sutira 6 od 6 u prvoj cetvrtini. nikad u zivotu nije tako sutirao. meni je samo cudno sto se vas trener odrekap montejunasa. velik je, pametno igra u napadu. ume da asistira. pali ste i u odbrani. gledao sam malo kad ste ih stisli i odmah su trosili po 10-ak sekundi da predju centar. usra trojka onog ceha sa drvenom rukom i to je to.
April 22Apr 22 32 minutes ago, uini said: ti & ja smo inace raskinuli.Jes, pa ćeš pesme u inbox da šalješ. Neka to.
April 22Apr 22 56 minutes ago, Borca said:Cini se da postoji neka lista (ovo je moja konstrukcija) igraca koja se dopunjuje imenima raznih igraca koji pokazu nesto u Evroligi pa se koristi pogodan momenat da se isti dovedu bez obzira kada je njihovo ime dospelo na ovu listu, valjda se zelja "sportskog sektora" mora ispuniti u nekom momentu.Spisak postoji. Citao je sinoc sa njega u emisiji
April 22Apr 22 4 minutes ago, MiddleClass said:Spisak postoji. Citao je sinoc sa njega u emisijiJel beše dobacio i do Jonesa? Mislim da jeste.Prošle godine je bila priča da su ga nudili i nama i Grobarima. I tad nam je igrao kolo na hapšenju.
April 22Apr 22 Monako u petak sa Barsom, a u subotu igra finale kupa Francuske.Nema zahtjeva za odlaganje jos uvjek Edited April 22Apr 22 by MiddleClass
April 22Apr 22 Rešenje je jednostavno ,da se najuri pickousti i ukine ovo finansiranje večitih i bacanje para. Domaćih igrača nema više a ovo gledanje reprezentacije Kameruna i Nigerije je bilo interesantno maksimum godinu dve …
April 22Apr 22 Jebeni portal Direktno izbacio neku objavu sa Bagzijevim fotkama iz mladjih dana i kao navijač Partizana ceo život i fazon šta će on u Zvezdi. Iskreno me zabole za koga navija nego će namestiti momku neku sačekusu od strane maloumnika, ja ne verujem sta sam upravo gledao. Bukvalno crtanje mete
April 23Apr 23 Ma preteruješ, to su verovatno Čovićeve metode tek da se čovek diskredituje. Isto to je radio i Saviću kad ga je uzeo za zub. Niko ga neće čekati zato što je navijao za Partizan, eventualno će da ode iz kluba. O Bagziju sam čuo sa foruma, tvrdilo se da vodi neki poprilično banalni insajderski tviter nalog koji je ispaljivao za godinu dana koliko šašavi Tegeltija tokom jednog sedanja na šolju posle jutarnje kafe.Inače, evo jednog sjajnog osvrta profesora geografije i istorije što juri kadije po trebinjskim ulicama u onom klipu Na Poso!https://nebojsavukanovic.info/%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d0%b0-%d1%85%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d1%98%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d1%88%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b%d0%b0/