Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, uini said:

mator je klajburn, to je uloga kalinarija. može 27mins a možda i 13, samo što nije hustle fokus, nego skorerstvo

on se dovodi kada već sagradiš ekipu pa fljusneš i lovu za zadovoljštinu

Mnogo je basket lik

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Za razliku od Kaline, Klajburn je injury prone.

Inače lepota za gledati kako cepa.*

*Nekog ko nije Zvezda, naravno

Edited by Valk

Kao sto se i Oyeleye pominjao po forumima i drustvenim mrezama kao neko za koga je Zvezda ozbiljno zainteresovana i preko godinu dana pre nego sto je i zvanicno potpisan ugovor sa njim isti slucaj je i sa Jones-om. Chris Jones je "u prici" sigurno i vise od godinu dana mozda cak i cele 2 godine kako je "interesantan" Zvezdi.

Cini se da postoji neka lista (ovo je moja konstrukcija) igraca koja se dopunjuje imenima raznih igraca koji pokazu nesto u Evroligi pa se koristi pogodan momenat da se isti dovedu bez obzira kada je njihovo ime dospelo na ovu listu, valjda se zelja "sportskog sektora" mora ispuniti u nekom momentu.

31 minutes ago, uini said:

aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.

Bre uini, ti ih ni protiv nas nisi gledao. Ovde im je bio najbolji, a tamo je Itudis forsirao uzaludno Vasu, pa je ubacio ovoga da nas strelja i overi u 4/4.

ja protivnika gledam kao anti-telo, sve dok ga ne skautiram; ti & ja smo inace raskinuli.

Edited by uini

nije vas razbila barselona. pali ste u formi a igrali ste jedno vreme odlicno.

jos klajburna prokenja da sutira 6 od 6 u prvoj cetvrtini. nikad u zivotu nije tako sutirao.

meni je samo cudno sto se vas trener odrekap montejunasa. velik je, pametno igra u napadu. ume da asistira.

pali ste i u odbrani. gledao sam malo kad ste ih stisli i odmah su trosili po 10-ak sekundi da predju centar. usra trojka onog ceha sa drvenom rukom i to je to.

32 minutes ago, uini said:

ti & ja smo inace raskinuli.

Jes, pa ćeš pesme u inbox da šalješ.

Neka to.

56 minutes ago, Borca said:

Cini se da postoji neka lista (ovo je moja konstrukcija) igraca koja se dopunjuje imenima raznih igraca koji pokazu nesto u Evroligi pa se koristi pogodan momenat da se isti dovedu bez obzira kada je njihovo ime dospelo na ovu listu, valjda se zelja "sportskog sektora" mora ispuniti u nekom momentu.

Spisak postoji. Citao je vlade sinoc sa njega u emisiji

1 minute ago, MiddleClass said:

images.jpeg

4 minutes ago, MiddleClass said:

Jel beše dobacio i do Jonesa? Mislim da jeste.

Prošle godine je bila priča da su ga nudili i nama i Grobarima.

I tad nam je igrao kolo na hapšenju.

58 minutes ago, bradilko said:

nije vas razbila barselona

Nije. Rutinirala nas je.

Monako u petak sa Barsom, a u subotu igra finale kupa Francuske.

Nema zahtjeva za odlaganje jos uvjek fantom

Edited by MiddleClass

Rešenje je jednostavno ,da se najuri pickousti i ukine ovo finansiranje večitih i bacanje para. Domaćih igrača nema više a ovo gledanje reprezentacije Kameruna i Nigerije je bilo interesantno maksimum godinu dve …

Jebeni portal Direktno izbacio neku objavu sa Bagzijevim fotkama iz mladjih dana i kao navijač Partizana ceo život i fazon šta će on u Zvezdi. Iskreno me zabole za koga navija nego će namestiti momku neku sačekusu od strane maloumnika, ja ne verujem sta sam upravo gledao. Bukvalno crtanje mete puke

Ma preteruješ, to su verovatno Čovićeve metode tek da se čovek diskredituje. Isto to je radio i Saviću kad ga je uzeo za zub. Niko ga neće čekati zato što je navijao za Partizan, eventualno će da ode iz kluba.

O Bagziju sam čuo sa foruma, tvrdilo se da vodi neki poprilično banalni insajderski tviter nalog koji je ispaljivao za godinu dana koliko šašavi Tegeltija tokom jednog sedanja na šolju posle jutarnje kafe.

Inače, evo jednog sjajnog osvrta profesora geografije i istorije što juri kadije po trebinjskim ulicama u onom klipu Na Poso!

https://nebojsavukanovic.info/%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d0%b0-%d1%85%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d1%98%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d1%88%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b%d0%b0/