Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

meni lično su svi igrači izgledali fokusirani i željni da pobede.

neko je juče pričao o kalinićevom praznom pogledu a ja sam video kada kamera pokazuje njega nakon improbable trice šengelije koja ih opet vodi na +15, kako ruši reklame pored terena.

jednostavno koncept nije bio dovoljno dobar za ovaj nivo takmičenja, to je makar moje mišljenje.

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

50 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Zato što ako si potpisao ugovor sa drugim klubom dok je sezona uveliko u toku, sasvim je sigurno da ti fokus neće biti na akutelnom takmčenju, plus što ćeš se štedeti da se slučajno ne povrediš i ugroziš sledeći ugovor.

Nije jedini, a bilo je toga i ranije. Hol iz Fenera se vraća u Armani, Francisko navodno ide u Barsu. Pa niko nije odstranio te igrače. Kodi je svoj deo ove sezone odradio i više nego dobro i poslednji je koga navijači mogu da krive. To da li je plej za nas ili nije je druga priča.. Ja sam bio za to da ga produže i da ne pitaju za cenu, ali jbg, čovek ide u veći klub i u uhodan sistem, i ja ga potpuno razumem...

Uopšte nigde i ne piše da je Kodi potpisao ugovor već da su pregovori pri kraju, paraf će staviti na kraju sezone kako se i čini kod ozbiljnih ljudi. Nije priča sa Olijem od sinoć.

To šta Laki misli o Kodiju znamo odavno i to niko normalan ne uzima za mišljenje vredno diskusije.

u aktuelnoj deceniji je očigledno vidljivo da klubovi i igrači pregovaraju u drugom delu sezone.

da li je to novitet decenije ili je samo vidljivo, nebitno je, zvezda je tako potpisala dovoljno igrača

7 milki atinski cigani daju Kodiju za 3 godine, dobro je što nismo ušli u trku da pariramo.

Dolazi nam Kris Džons, dobar i stabilan igrač, dobar šut.

Činjenica

4 minutes ago, Nikodije said:

7 milki atinski cigani daju Kodiju za 3 godine, dobro je što nismo ušli u trku da pariramo.

Jel ISO igrač?

4 minutes ago, Nikodije said:

7 miliona za titulu EL je fer ugovor

6 minutes ago, Nikodije said:

nema stonsa bez brajana krisa džonsa. ko je kli, nisam upućen

1 minute ago, uini said:

nema stonsa bez brajana krisa džonsa. ko je kli, nisam upućen

Kli Kli

Valensija pa Hapoel

Hasl ozbiljan, a nešto je "mekši" od CMM u pozitivnom smislu. Ranije bih rekao kombo, ali u sadašnjoj EL više plej.

Edited by Milošica

5 minutes ago, Milošica said:

Kli Kli

Valensija pa Hapoel

Hasl ozbiljan, a nešto je "mekši" od CMM u pozitivnom smislu. Ranije bih rekao kombo, ali u sadašnjoj EL više plej.

aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.

1 minute ago, uini said:

aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.

Često u paru. Itudis ove sezone dosta igra sa njima dvojicom + Blejkni + Brajant...

Nekad Vasa igra "od lopte", nekad Džons...

Edited by Milošica

Ima logike, Hapoel mora da smanji budžet po nalogu EL da ne bi opet popio kaznu. Rešiće se svakog većeg ugovora bez kojeg se može.

Kodiju sve najbolje u Atini, nadam se da ga neće progutati.

Onomad nas je lepo nadojio tako da ispunjava najvažniji kriterijum KK skautinga.

Sad pojuriti Klajburna i jedna noga je već u plejofu.

mator je klajburn, to je uloga kalinarija. može 27mins a možda i 13, samo što nije hustle fokus, nego skorerstvo

on se dovodi kada već sagradiš ekipu pa fljusneš i lovu za zadovoljštinu