April 22Apr 22 meni lično su svi igrači izgledali fokusirani i željni da pobede.neko je juče pričao o kalinićevom praznom pogledu a ja sam video kada kamera pokazuje njega nakon improbable trice šengelije koja ih opet vodi na +15, kako ruši reklame pored terena.jednostavno koncept nije bio dovoljno dobar za ovaj nivo takmičenja, to je makar moje mišljenje.
April 22Apr 22 50 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Zato što ako si potpisao ugovor sa drugim klubom dok je sezona uveliko u toku, sasvim je sigurno da ti fokus neće biti na akutelnom takmčenju, plus što ćeš se štedeti da se slučajno ne povrediš i ugroziš sledeći ugovor.Nije jedini, a bilo je toga i ranije. Hol iz Fenera se vraća u Armani, Francisko navodno ide u Barsu. Pa niko nije odstranio te igrače. Kodi je svoj deo ove sezone odradio i više nego dobro i poslednji je koga navijači mogu da krive. To da li je plej za nas ili nije je druga priča.. Ja sam bio za to da ga produže i da ne pitaju za cenu, ali jbg, čovek ide u veći klub i u uhodan sistem, i ja ga potpuno razumem...
April 22Apr 22 Uopšte nigde i ne piše da je Kodi potpisao ugovor već da su pregovori pri kraju, paraf će staviti na kraju sezone kako se i čini kod ozbiljnih ljudi. Nije priča sa Olijem od sinoć.To šta Laki misli o Kodiju znamo odavno i to niko normalan ne uzima za mišljenje vredno diskusije.
April 22Apr 22 u aktuelnoj deceniji je očigledno vidljivo da klubovi i igrači pregovaraju u drugom delu sezone.da li je to novitet decenije ili je samo vidljivo, nebitno je, zvezda je tako potpisala dovoljno igrača
April 22Apr 22 7 milki atinski cigani daju Kodiju za 3 godine, dobro je što nismo ušli u trku da pariramo.Dolazi nam Kris Džons, dobar i stabilan igrač, dobar šut.
April 22Apr 22 4 minutes ago, Nikodije said:7 milki atinski cigani daju Kodiju za 3 godine, dobro je što nismo ušli u trku da pariramo.Dolazi nam Kris Džons, dobar i stabilan igrač, dobar šut.Jel ISO igrač?
April 22Apr 22 4 minutes ago, Nikodije said:7 milki atinski cigani daju Kodiju za 3 godine, dobro je što nismo ušli u trku da pariramo.Dolazi nam Kris Džons, dobar i stabilan igrač, dobar šut.7 miliona za titulu EL je fer ugovor
April 22Apr 22 6 minutes ago, Nikodije said:Dolazi nam Kris Džons, dobar i stabilan igrač, dobar šut.nema stonsa bez brajana krisa džonsa. ko je kli, nisam upućen
April 22Apr 22 1 minute ago, uini said:nema stonsa bez brajana krisa džonsa. ko je kli, nisam upućenKli KliValensija pa HapoelHasl ozbiljan, a nešto je "mekši" od CMM u pozitivnom smislu. Ranije bih rekao kombo, ali u sadašnjoj EL više plej. Edited April 22Apr 22 by Milošica
April 22Apr 22 5 minutes ago, Milošica said:Kli KliValensija pa HapoelHasl ozbiljan, a nešto je "mekši" od CMM u pozitivnom smislu. Ranije bih rekao kombo, ali u sadašnjoj EL više plej.aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.
April 22Apr 22 1 minute ago, uini said:aha, kod itudisa igra iza vase ili u paru sa njim? ima smisla za ozbiljnog trenera hou hou hou, što bi reko šarenac.Često u paru. Itudis ove sezone dosta igra sa njima dvojicom + Blejkni + Brajant...Nekad Vasa igra "od lopte", nekad Džons... Edited April 22Apr 22 by Milošica
April 22Apr 22 Ima logike, Hapoel mora da smanji budžet po nalogu EL da ne bi opet popio kaznu. Rešiće se svakog većeg ugovora bez kojeg se može.Kodiju sve najbolje u Atini, nadam se da ga neće progutati.
April 22Apr 22 Onomad nas je lepo nadojio tako da ispunjava najvažniji kriterijum KK skautinga.Sad pojuriti Klajburna i jedna noga je već u plejofu.
April 22Apr 22 mator je klajburn, to je uloga kalinarija. može 27mins a možda i 13, samo što nije hustle fokus, nego skorerstvoon se dovodi kada već sagradiš ekipu pa fljusneš i lovu za zadovoljštinu