Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

sve jasno, u plej ofu ce to biti prednost. u jednoj tekmi nije toliko

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Naravno, kažem da su zbog trenera i domaćeg terena blagi favoriti. Daleko od toga da ne možemo da ih dobijemo.

Imam jako loš osećaj kad igramo sa Barsom, kao da nas uvek nakantaju polutani poput Brizuele i Pare. Naravno, to nije de facto tako, samo kažem takav mi je utisak.

generalno imamo loš skor sa njima iz raznoraznih razloga, generalno nas izrokaju sidekicks, kao da nije dovoljno što te rokaju neki od top 5-7 igrača. generalno je bolje igrati doma.

međutim, ja ne umem da vidim boljeg protivnika u ovom trenutku za zvezdu od barce & monaka, što ne znači da su oni truba

image.png

možda žalgiris ali sve što važi istorijski za naše tekme sa barcelonom, važi i za njih and than some. hapoel kao relativno neuravnotežena ekipa i to je to.

mislim da možemo do plejofa a naravno da treba dati sve što umeš i znaš.

19 minutes ago, Heaviside said:

Ove sezone samo Oli ima pozitivan skor u gostima i to jedva (10-9), dok kod kuće 17 timova ima pozitivan skor. Evroliga je domaćinsko takmičenje van mere dobrog ukusa, a Barsa klub koji tradicionalno ume da se snađe u takvim okolnostima. Navijači manje-više, nisam to ni uzimao u obzir kao neki bitan faktor.

Sad kad pomenuste taj sistem takmičenja...teško da može nepoštenije od ovoga što ima Evroliga. Naime, ispada da je svejedno da li si prvi ili četvrti, jer imaš prednost domaćinstva u plej ofu, a onda ide F4 turnir koji je uvek kocka.

4 minutes ago, uini said:

ja ne umem da vidim boljeg protivnika u ovom trenutku za zvezdu od barce & monaka, što ne znači da su oni truba

Ako već moramo na dva gostovanja, onda da, nema bolje kombinacije od Barsa pa Monako i to baš tim redom jer bi Monako osim što je desetkovan bio i umoran posle poraza a mi osokoljeni pobedom.

Ali generalno najbolje je bilo da iskoristimo ono što smo imali na dlanu i da budemo sedmi. Ali dobro, to je sad prošlo vreme.

da smo bili sedmi, imali bismo priliku da nas otrti pao i/ili sudije u oaki i onda bi išli na barcu / monako kod kuće, što je nakon poraza opet jedna tekma u kojoj ja lično ne bih želeo da je igramo pred našim navijačima

hoću da kažem, u teoriji je bolje a u praksi verovatno isti pimpek.

plus ako već treba da odigramo neke konkurentne partije u plejofu - radije bih da se tamo nađemo nakon 2x pobede u gostima, to je već neki mini-momentum, nego nakon jednog poraza pa pobede kod kuće

Prelako otpisujete Monako u utakmici sa Panatom.

Ja mislim da gubimo od Barse ali i da pobedimo kakvi smo maleri Pao će da izgubi od Monaka i opet mućak.

Dobijamo Barsu, oba Grka i na f4 gubimo od Žalgirisa

4 minutes ago, sasha said:

Dobijamo Barsu, oba Grka i na f4 gubimo od Žalgirisa

Gde da potpišem?

17 minutes ago, uini said:

da smo bili sedmi

Misliš osmi. Da smo sedmi ne bi išli niđe. Kući obe.

9 minutes ago, Valk said:

Moguće, ali teško da će Panatinaikos ovo da propusti. Još im se fino crta Valensija u plej ofu. Bolje nisu mogli ni da nameste.

11 minutes ago, Valk said:

u jednoj tekmi je sve moguće ali imajući u vidu da je 1 final four u oaki & 2 da bi panata porazom išla na olympijakos sa tekmom manje u gostima*, mislim da evroligi ne treba takva pustoš i apokalipsa. bolje da se na f4 nađu svi usual suspects pa da se tamo desi sva drama

edit *čuj mene kod kuće, u gostima : /

Edited by uini