Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bude li puna hala na ovim domacim utakmicama Barse, ima li karata da se kupi ?
Sutra sam tamo sticajem okolnosti pa ako se podnapijem i bude mi dosadno, mozda bih otisao i da pogledam.

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ja sam nedavno kupio tako spontano na viagogo par dan pre utakmice. Bilo je karata i na sajtu kluba ali samo za članove.

7 hours ago, Ratamahatta said:

Bolje da nas jebu Panter i Veseli

Svi biste hteli da vas jebe Bekam Veseli.

17 hours ago, JPM said:

Gde da potpišem?

Ugovor o jemstvu kao zirant? :)

Loš osećaj, loš skor, teško, otrti, pimpek....

Pozdrav sa mora za narikače.

17767583555804657185678414508666.jpg

Večeras moramo nametnuti svoju igru. Barsa nam je baš loš matchup. Njihove najveće vrline i način igre nama uopšte ne odgovaraju. Moramo pronaći način da ih izvedemo iz konforne zone.

Gledam poslednjih 10tak utakmica EL i Barsa je ekipa koja protivnicima dozvoljava najmanje napada i najbolji su u ligi po tom parametru. Najbolja ekipa EL po dozvoljenim poenima protivnicima. Druga najbolja ekipa EL po dozvoljenim šutevima za 3p i druga najbolja ekipa koja dozvoljava najmanje asistencija protivnicima. U jednoj rečenici najbolji su u kvarenju igre protivnicima i nametanju svog stila.

Večeras bi nam valjalo da bar malo nađemo šuta za 3p koji nas ne služi u poslednje vreme.

Tako je bre Ivane, sa takvim se predznanjem se sklada opelo.

Ja svejedno mislim da dobijamo iako se u poslednje vreme na topiku osećam kao Mile Ilić u ovom legendarnom klipu.

14 minutes ago, ivan9999 said:

Večeras bi nam valjalo da bar malo nađemo šuta za 3p koji nas ne služi u poslednje vreme.

protiv reala 43%, protiv asvela 50%, protiv pariza 29%, protiv partizana 42%, protiv barce nazalost nesto 23ipo%

za nase standarde iznad proseka na temu ali nam odlicni % nisu bili dovoljni za pobede, dok smo sa ovim losima, jednu komotno dobili, sa barcom izgubili u produzetku.

naravno, ne bagatelizujem sut ali je vaznije ono sto si pomenuo, da resimo njihovu opstrukciju igre, makar tako sto ih uvedemo brzo u bonus.

Edited by uini

EL ne prepušta ništa slučaju - Loteroser, Difala i Litvanac covid19

Očekivao sam doduše Emilia Pereza ali ispoštovali nas…

Edited by ducca

Šaljiva (opuštajuća) taktika

Po mogućnosti ne igrati šah i ne ulaziti u uspavanku.

Naterati dugoprugaše na sprinteve.

Igrati run & gun na početku. Završavati napade za 5 sekundi, naterati Barcu da trči i da se muči, od izvođenja/ prevođenja lopte do bilo kakvog pasa/uručenja. Nek im lopte prevode, ako izvedu sa uspehom četvorke i petice..

Bez ritma.

Odbrana: zonski presing.

Smanjiti im bilo kakav komfor. )

Edited by alkibijad

Opciono, udarati jako Puntera pri svakom prodoru. Obično iz toga sledi njegovo smireno objašnjenje sudijama da su pičketine nakon čega on dobije tehničku.

2 minutes ago, JPM said:

Opciono, udarati jako Puntera pri svakom prodoru. Obično iz toga sledi njegovo smireno objašnjenje sudijama da su pičketine nakon čega on dobije tehničku.

Zadatak za Miljena.

1 hour ago, ducca said:

Loteroser

Loterproser, Budala i Litvanac.

Da li bi za večeras više doprineo svojim pristupom trener radnik ili trener motivator?

Ili je sad sve mirno i niz dlaku, prevelika kulturološka i jezička barijera?

2 minutes ago, alkibijad said:

Da li bi za večeras više doprineo svojim pristupom trener radnik ili trener motivator?

Ili je sad sve mirno i niz dlaku, prevelika kulturološka i jezička barijera?

da mozemo da rentiramo dzikica na 1+1 tekme, to bi bilo idealno; odnosno, bilo ko sa iznadprosecnim in-game odlukama.