April 20Apr 20 Bude li puna hala na ovim domacim utakmicama Barse, ima li karata da se kupi ?Sutra sam tamo sticajem okolnosti pa ako se podnapijem i bude mi dosadno, mozda bih otisao i da pogledam.
April 20Apr 20 Ja sam nedavno kupio tako spontano na viagogo par dan pre utakmice. Bilo je karata i na sajtu kluba ali samo za članove.
April 20Apr 20 7 hours ago, Ratamahatta said:Bolje da nas jebu Panter i VeseliSvi biste hteli da vas jebe Bekam Veseli.
April 21Apr 21 Večeras moramo nametnuti svoju igru. Barsa nam je baš loš matchup. Njihove najveće vrline i način igre nama uopšte ne odgovaraju. Moramo pronaći način da ih izvedemo iz konforne zone.Gledam poslednjih 10tak utakmica EL i Barsa je ekipa koja protivnicima dozvoljava najmanje napada i najbolji su u ligi po tom parametru. Najbolja ekipa EL po dozvoljenim poenima protivnicima. Druga najbolja ekipa EL po dozvoljenim šutevima za 3p i druga najbolja ekipa koja dozvoljava najmanje asistencija protivnicima. U jednoj rečenici najbolji su u kvarenju igre protivnicima i nametanju svog stila.Večeras bi nam valjalo da bar malo nađemo šuta za 3p koji nas ne služi u poslednje vreme.
April 21Apr 21 Tako je bre Ivane, sa takvim se predznanjem se sklada opelo.Ja svejedno mislim da dobijamo iako se u poslednje vreme na topiku osećam kao Mile Ilić u ovom legendarnom klipu.VID-20260421-WA0000.mp4
April 21Apr 21 14 minutes ago, ivan9999 said:Večeras bi nam valjalo da bar malo nađemo šuta za 3p koji nas ne služi u poslednje vreme.protiv reala 43%, protiv asvela 50%, protiv pariza 29%, protiv partizana 42%, protiv barce nazalost nesto 23ipo%za nase standarde iznad proseka na temu ali nam odlicni % nisu bili dovoljni za pobede, dok smo sa ovim losima, jednu komotno dobili, sa barcom izgubili u produzetku.naravno, ne bagatelizujem sut ali je vaznije ono sto si pomenuo, da resimo njihovu opstrukciju igre, makar tako sto ih uvedemo brzo u bonus. Edited April 21Apr 21 by uini
April 21Apr 21 EL ne prepušta ništa slučaju - Loteroser, Difala i Litvanac Očekivao sam doduše Emilia Pereza ali ispoštovali nas… Edited April 21Apr 21 by ducca
April 21Apr 21 Šaljiva (opuštajuća) taktikaPo mogućnosti ne igrati šah i ne ulaziti u uspavanku.Naterati dugoprugaše na sprinteve.Igrati run & gun na početku. Završavati napade za 5 sekundi, naterati Barcu da trči i da se muči, od izvođenja/ prevođenja lopte do bilo kakvog pasa/uručenja. Nek im lopte prevode, ako izvedu sa uspehom četvorke i petice..Bez ritma.Odbrana: zonski presing.Smanjiti im bilo kakav komfor. Edited April 21Apr 21 by alkibijad
April 21Apr 21 Opciono, udarati jako Puntera pri svakom prodoru. Obično iz toga sledi njegovo smireno objašnjenje sudijama da su pičketine nakon čega on dobije tehničku.
April 21Apr 21 2 minutes ago, JPM said:Opciono, udarati jako Puntera pri svakom prodoru. Obično iz toga sledi njegovo smireno objašnjenje sudijama da su pičketine nakon čega on dobije tehničku.Zadatak za Miljena.
April 21Apr 21 Da li bi za večeras više doprineo svojim pristupom trener radnik ili trener motivator?Ili je sad sve mirno i niz dlaku, prevelika kulturološka i jezička barijera?
April 21Apr 21 2 minutes ago, alkibijad said:Da li bi za večeras više doprineo svojim pristupom trener radnik ili trener motivator?Ili je sad sve mirno i niz dlaku, prevelika kulturološka i jezička barijera?da mozemo da rentiramo dzikica na 1+1 tekme, to bi bilo idealno; odnosno, bilo ko sa iznadprosecnim in-game odlukama.