Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Zar nismo konstatovali da nema ko drugi, a i potreban nam je kontinuitet na mestu trenera?

Kakve su sad ovo zajebancije opet...

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

48 minutes ago, FPLS said:

Učiniće plejmejkera bez šuta, bez kreacije

Aj sut vise-manje, ali da Kodi nije kreativac je bas budalastina.

39 minutes ago, John Dies at the End said:

Sve ovo je jedan veliki TM trenera, ogledalo njegovog rada i pripreme ( psihofizicke i takticke) igraca za utakmicu.

Ispašće da branim Obradovića, ovo je najmanje do njega, Nvora je jednostavno takva glava. Takav je bio u Efesu, takav je u reprezentaciji, u NBA ga nisam gledao.

23 minutes ago, kralj said:

Jbt, Artur Kirkland i Majkl Kruger nisu jedan te isti forumaš. Ta spoznaja me trenutno mnogo više uznemirava od današnjeg poraza. lolol

@Arthur Kirkland @Michael Krueger i @Dankan Ajdaho komentarišu derbi...

Kolorizovano

Screenshot_20260419_225657_Chrome.jpg

Edited by ubibobi

35 minutes ago, uini said:

isto tako je motiejunas imao onaj period u uzastopnim porazima kada je poturen da jedini kaže nešto

Pitanje je koliko je poturan a koliko je jedini imao petlju da izađe pred kameru nakon strahotnih poraza od Valensije i Žalgirisa. Bio je u tim izjavama oštar ali realan, još tad smo komentarisali da se kouču neće dopasti ni naznaka kritike na njegov račun.

Čudi me da niko ne pita SO šta se tu dešava. Za Grejema su ga pitali i prozivali X puta, kao i za sve druge igrače. Ovo nekako prolazi ko ladna voda, nefer.

Jedino ako DiMo uveliko pregovara sa nekim drugim klubom pa je dogovorno van tima kako se ne bi povredio u utakmicama ritma kakvog su ove u EL ili derbi.

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Luvavu manje zna s loptom i daleko je manje talentovan, ali igra u oba pravca, grize čitav meč i ne bira utakmice.

No, mislim da nam je u potpunosti nedostupan.

U koje pare da ce Luvavu kod Saleta da izgleda potpuno isto kao sad Nwora?

Moti je igrao jedva 15ak minuta dok smo bili i bez Rivera i bez Bolomboja. Dok nisam video ovo o odstranjivanju, ništa drugo mi nije ni palo na pamet kao razlog neigranja do povratka ove dvojice.

22 minutes ago, ubibobi said:

@Arthur Kirkland @Michael Krueger i @Dankan Ajdaho komentarišu derbi...

Kolorizovano

Screenshot_20260419_225657_Chrome.jpg

Pa mora neko da otvori oči vama koji mislite da je ono što sedi na klupi Zvezde zapravo trener... D

9 minutes ago, JPM said:

U koje pare da ce Luvavu kod Saleta da izgleda potpuno isto kao sad Nwora?

Aj u 100 marke da Saša neće sedeti na klupi sledeće sezone?

24 minutes ago, Valk said:

Čudi me da niko ne pita SO šta se tu dešava. Za Grejema su ga pitali i prozivali X puta, kao i za sve druge igrače. Ovo nekako prolazi ko ladna voda, nefer.

Jedino ako DiMo uveliko pregovara sa nekim drugim klubom pa je dogovorno van tima kako se ne bi povredio u utakmicama ritma kakvog su ove u EL ili derbi.

Pitali su ga posle Barselone čini mi se, ili Partizana, na konferenciji... Rekao je da je ispao iz tima i da na poziciji centra imamo višak... Baš tim rečima... Njegova odluka...

23 minutes ago, Michael Krueger said:

na poziciji centra imamo višak...

Well, this didn't age well.

Bolomboj jadni ko voodoo lutka.

Ima li nekih novosti o njemu?

Rekao je Saša večeras da nije ozbiljnije povređen. Verovatno će igrati u utorak, videćemo koliko će moći... Batler je ok, odmarao...