April 19Apr 19 Zar nismo konstatovali da nema ko drugi, a i potreban nam je kontinuitet na mestu trenera? Kakve su sad ovo zajebancije opet...
April 19Apr 19 48 minutes ago, FPLS said:Učiniće plejmejkera bez šuta, bez kreacijeAj sut vise-manje, ali da Kodi nije kreativac je bas budalastina.
April 19Apr 19 39 minutes ago, John Dies at the End said:Sve ovo je jedan veliki TM trenera, ogledalo njegovog rada i pripreme ( psihofizicke i takticke) igraca za utakmicu.Ispašće da branim Obradovića, ovo je najmanje do njega, Nvora je jednostavno takva glava. Takav je bio u Efesu, takav je u reprezentaciji, u NBA ga nisam gledao.
April 19Apr 19 23 minutes ago, kralj said:Jbt, Artur Kirkland i Majkl Kruger nisu jedan te isti forumaš. Ta spoznaja me trenutno mnogo više uznemirava od današnjeg poraza. @Arthur Kirkland @Michael Krueger i @Dankan Ajdaho komentarišu derbi...Kolorizovano Edited April 19Apr 19 by ubibobi
April 19Apr 19 35 minutes ago, uini said:isto tako je motiejunas imao onaj period u uzastopnim porazima kada je poturen da jedini kaže neštoPitanje je koliko je poturan a koliko je jedini imao petlju da izađe pred kameru nakon strahotnih poraza od Valensije i Žalgirisa. Bio je u tim izjavama oštar ali realan, još tad smo komentarisali da se kouču™ neće dopasti ni naznaka kritike na njegov račun.Čudi me da niko ne pita SO šta se tu dešava. Za Grejema su ga pitali i prozivali X puta, kao i za sve druge igrače. Ovo nekako prolazi ko ladna voda, nefer.Jedino ako DiMo uveliko pregovara sa nekim drugim klubom pa je dogovorno van tima kako se ne bi povredio u utakmicama ritma kakvog su ove u EL ili derbi.
April 19Apr 19 1 hour ago, Dankan Ajdaho said:Luvavu manje zna s loptom i daleko je manje talentovan, ali igra u oba pravca, grize čitav meč i ne bira utakmice.No, mislim da nam je u potpunosti nedostupan.U koje pare da ce Luvavu kod Saleta da izgleda potpuno isto kao sad Nwora?
April 19Apr 19 Moti je igrao jedva 15ak minuta dok smo bili i bez Rivera i bez Bolomboja. Dok nisam video ovo o odstranjivanju, ništa drugo mi nije ni palo na pamet kao razlog neigranja do povratka ove dvojice.
April 19Apr 19 15 minutes ago, ubibobi said:@Arthur Kirkland @Michael Krueger i @Dankan Ajdaho komentarišu derbi...KolorizovanoKo je ovaj srednji,najglavatiji?
April 19Apr 19 22 minutes ago, ubibobi said:@Arthur Kirkland @Michael Krueger i @Dankan Ajdaho komentarišu derbi...KolorizovanoPa mora neko da otvori oči vama koji mislite da je ono što sedi na klupi Zvezde zapravo trener...
April 19Apr 19 9 minutes ago, JPM said:U koje pare da ce Luvavu kod Saleta da izgleda potpuno isto kao sad Nwora?Aj u 100 marke da Saša neće sedeti na klupi sledeće sezone?
April 19Apr 19 24 minutes ago, Valk said:Čudi me da niko ne pita SO šta se tu dešava. Za Grejema su ga pitali i prozivali X puta, kao i za sve druge igrače. Ovo nekako prolazi ko ladna voda, nefer.Jedino ako DiMo uveliko pregovara sa nekim drugim klubom pa je dogovorno van tima kako se ne bi povredio u utakmicama ritma kakvog su ove u EL ili derbi.Pitali su ga posle Barselone čini mi se, ili Partizana, na konferenciji... Rekao je da je ispao iz tima i da na poziciji centra imamo višak... Baš tim rečima... Njegova odluka...
April 19Apr 19 23 minutes ago, Michael Krueger said:na poziciji centra imamo višak...Well, this didn't age well.Bolomboj jadni ko voodoo lutka.
April 19Apr 19 Rekao je Saša večeras da nije ozbiljnije povređen. Verovatno će igrati u utorak, videćemo koliko će moći... Batler je ok, odmarao...