April 19Apr 19 3 hours ago, nenad said:mjok, samo mi je zabavno kako jajare nikad ne propuste priliku da potvrde da su jajare, i u rl i na forumu.utakmica je svakako nebitna rezultatski, sto jajarenje cini jos intenzivnijim. da ne pricamo o tome da su nase sanse za plasman u plej off ispod 5% i sa odlaganjem i bez.Baš deluješ da ee zabavljaš, uopšte ne histerišeš.
April 19Apr 19 24 minutes ago, FPLS said:Ni na šta ne ličimo, grupa građana bez glave i repa. Suva improvizacija sve vreme, i to žalosno loša. Ako komšije i Hordov zapnu, ovo ide na 30+ razlike bez problema.Bizarno mi je da se Saša Obradović bavi ovim poslom 20 godina, i to sasvim uspešno. Stravičan diletant, Penjaroja je za njega prajm Želimir.Ako Kodi ne probije prvu liniju nama napad ne postoji.
April 19Apr 19 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mislio sam da nema mnogo smisla da Obradović bude smenjen dok traje sezona, ali ispostavlja se da grešim.Realno bi pokojna mačka Ljubica bolje vodila tim.Napisah posle Bajerna, a i Partizana, da bi spas sezone bio otpustiti Sašu, jer je očigledno da je sve gore. U piku sezone njemu ekipa izgleda ovako... Kad svi grizu i igraju najbolje što mogu mi delujemo najgore...Novi trener, ko god bio, bi doneo novu energiju, i bolje bi izgledali sigurno. Ako se neko iz uprave odlučio za Sašu kao dugoročno rešenje, da se istrpi i ako završimo sezonu u utorak, sigurno se neće dobro završiti po Zvezdu...Ne znam stvarno što Saša muči Kalinića više... Edited April 19Apr 19 by Michael Krueger
April 19Apr 19 Mekintajer je doslovce uvek kad god je trebao da odigra jedan protiv jedan protiv nekoga pri kraju napada izgubio je loptu.
April 19Apr 19 Uloga svete krave, sramotno. Sa druge strane Izunuda luoili po glavi, pištaljla već proverena
April 19Apr 19 Jezive alibi sudije. Kurca oni ne vide nigde, al je manja šansa da pogreši ako svira faul, jelte
April 19Apr 19 Ovde ne zna ko ne luđi, komšije upale u panic mode da ne izgube već dobijenu utakmicu pa pariraju našim sranjima.Biće pogibije do kraja.