April 19Apr 19 Just now, Fakundo Sava said:Užasan je ,pogotovo na kraju utakmice ili četvrtine ,uopšte nema osećaj za vremeI to, ali se uspaniči i ušeprtlja, pobegne mu lopta ili je drubla o nogu, ogromna je sreća ako iz izgubljene još i ne primimo koš.
April 19Apr 19 Nepodnošljivo jaučete. Ugledajte se na Middlea koji je poslovično zadovoljan.Bravo Zvezdo! (Mrzi me da tražim tufne)
April 19Apr 19 Samo kukaju. Ne valja im prvi asistent EL niti Nvora. Jedini ko je ovdje visak je Rivero. Luka Mitrovic sa kikicama. I to ne prajm Luka Tufne u utorak i petak
April 19Apr 19 Nvoru bih zadržao ako se proceni da nema boljih (a dostupnih) opcija na tržištu, svakako ga ne bih produžavao po automatizmu, talentovani lelemud sa ozbiljnim manama. Ako je npr. Luvavu dostupan za sličan novac, ne bih puno razmišljao.Ubeđen sam da će buzdovan Drchela produžiti Mekintajera nekim suludim ugovorom, ne bi li primirio usplahirenu masu posle ispadanja u utorak/petak. Učiniće plejmejkera bez šuta, bez kreacije i bez muda jednim od najplaćenijih igrača Evrope, živi bili pa videli. Videti pod Ostoja i Karlik Džons, s tim što je Karlik vredan tog novca.
April 19Apr 19 Luvavu manje zna s loptom i daleko je manje talentovan, ali igra u oba pravca, grize čitav meč i ne bira utakmice.No, mislim da nam je u potpunosti nedostupan.
April 19Apr 19 On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minutaMoneke 92-85 na terenu / 78-85 na klupi / razlika +14 (34 utakmica, 27 minuta u proseku)Izundu 91-84 / 85-87 / +10 (32u, 14mpg)Batler 92-86 / 82-87 / +9 (31u, 20mpg)Mekintajer 89-86 / 79-83 / +7 (38u, 31mpg)Motiejunas 86-83 / 87-85 / +2 (27u, 13mpg)Nvora 88-87 / 84-85 / +2 (33u, 27mpg)Dobrić 87-86 / 88-85 / +1 (25u, 13mpg)Kalinić 84-84 / 91-87 / -5 (38u, 23mpg)Odželej 82-84 / 92-87 / -7 (38u, 23mpg)Davidovac 85-88 / 87-82 / -8 (21u, 14mpg)Jago 79-84 / 90-86 / -10 (25u, 11mpg)Bolomboj 81-86 / 90-85 / -10 (14u, 15mpg)Miljenović 79-88 / 89-86 / -11 (13u, 7mpg)Rivero 81-93 / 89-87 / -13 (8u, 11mpg) Edited April 19Apr 19 by az67
April 19Apr 19 20 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ovo mučenje Kalinića je toliko besmisleno da je mučno za gledati.Ne bih bio mnogo razočaran da Nvora ode, preveliki je lelemud uopšteno govoreći. Odbranu igra sporadično, fokus je tu samo povremeno, često bira užasna rešenja u napadu. Za te novce koji se pominju, +2M, može se naći i korisniji igrač, namerno nisam napisao bolji.Posebna priča je Obradović, ova igra bez igre je njegov ™, sve njegove ekipe su ovako igrale, samo što je u Monaku imao bolje 1 na 1 igrače plus fizički nešto moćniju ekipu. Jako je tužno gledati da mi akciju ne možemo da pozovemo, da kretnja bez lopte uglavnom ne postoji, ako Kodi ne probije spolja, nema šanse da se napravi višak i pozicija za šut...Pobićemo se mi u Barsi sasvim sigurno, ali će opet sve zavisiti od inspiracije pojedinaca, a ne od neke timske igre...Sve ovo je jedan veliki TM trenera, ogledalo njegovog rada i pripreme ( psihofizicke i takticke) igraca za utakmicu.
April 19Apr 19 Bogami, izgleda da su tacna govorkanja da je Implementator odstranio DMo-a. Doveo ga je u nezgodnom momentu kao zamenu kada nam je povezao redove i dok je mogao davao kakav takav doprinos. Rivero je u totalnom kontraritmu, nema Bolomboja, a ovom Radosic u 12 umesto Moa u koga se kunuo i koji je do jaja lik ( ne verujem da je kancer za svlacionicu ). Mo ume da iznudi faul, ne smes ga ostavljati samog kao duha na trojci, ume da da povratni pas... Kolika god kratercina bio u odbrani. I imbecil ga posalje na tribine, nema ga ni u ABA ligi. To i drugim igracima govori o Obradovicu, pritom su se njih dvojica ljubila u usta na pocetku sto bi Kari rekao.
April 19Apr 19 Kodi je dokazao da je igrač koga treba produžiti. Dve lošije utakmice to neće promeniti. Dosta utakmica je dobijeno zahvaljujući njemu. Sa ovolikom minutažom, čudi me da se ranije nije raspao. I u njegovom slučaju nešto lošije igre, krivac je trener bezveznjak, koji sem ISO košarke i malo pika nema ništa. Kodi nije igrač za to, Majk Džejms jeste. Uspeo je da razjebe ekipu sa onakvom energijom i hemijom koja je igrala atomsku košarku, tako da u piku sezone izgledamo kao ekipa amatera sa termina...Ovo je dobar i gotivan roster koji bi sa boljim trenerom bio tamo gde je sad recimo Hapoel na tabeli... Ili Žalgiris... I one pobede kad smo najbolje igrali nisu većinski njegova zasluga, samo je malo razmrdao ekipu koja se skupila, izgradila svoju hemiju i gazila sve redom... Dok nije počeo da implementira svoje ništa i sve to poremeti... Ja se bojim da se ekipa ne razbeži ako ispadnemo iz EL (a hoćemo u utorak), pa da idemo jovo nanovo sledeće sezone, i to sa njim... Obožavam Zvezdu, progutao sam i ovu ćaci upravu i način na koji se daju pare i sve radi, ali ovu mizeriju od igre sa ovako kvalitetnim rosterom, ne bih mogao da gledam sledeće sezone, sa njim na klupi... Edited April 19Apr 19 by Michael Krueger
April 19Apr 19 4 minutes ago, Arthur Kirkland said:Bogami, izgleda da su tacna govorkanja da je Implementator odstranio DMo-a. Doveo ga je u nezgodnom momentu kao zamenu kada nam je povezao redove i dok je mogao davao kakav takav doprinos. Rivero je u totalnom kontraritmu, nema Bolomboja, a ovom Radosic u 12 umesto Moa u koga se kunuo i koji je do jaja lik ( ne verujem da je kancer za svlacionicu ). Mo ume da iznudi faul, ne smes ga ostavljati samog kao duha na trojci, ume da da povratni pas... Kolika god kratercina bio u odbrani. I imbecil ga posalje na tribine, nema ga ni u ABA ligi. To i drugim igracima govori o Obradovicu, pritom su se njih dvojica ljubila u usta na pocetku sto bi Kari rekao.naravno da nije štetan po svlačionicu, pisalo se da je njegov dolazak zapravo ujednio ekipu nakon početnih poraza.isto tako je motiejunas imao onaj period u uzastopnim porazima kada je poturen da jedini kaže nešto, pa je govorio prilično iskreno i siguran sam da je tako i unutar 4x zida, što bi rek'o kouč.
April 19Apr 19 Ako je samo po tome, ne mora da znači, baš nema nikakvog smisla da imaš i Rivera i Motija u timu gledajući današnje zahteve košarke.Ako je uspeo da ispadne skot prema Motiju, ja sam da leti koliko večeras.
April 19Apr 19 Očigledno jeste, čim mu Radošić sedi na klupi a Bolomboj povređen... Moti je baš dizao ekipu, gradio hemiju, davao savete... Verovatno je ovom zasmetalo nešto od toga, s obzirom da su u Monaku lepo sarađivali... Edited April 19Apr 19 by Michael Krueger
April 19Apr 19 2 minutes ago, kralj said:Ako je samo po tome, ne mora da znači, baš nema nikakvog smisla da imaš i Rivera i Motija u timu gledajući današnje zahteve košarke.Ako je uspeo da ispadne skot prema Motiju, ja sam da leti koliko večeras.Znao sam da je Sasa tezak covek, ali mi se ove sezone nesto zgadio i s ljudske strane. Raspali smo se mi igracki i pod Sferom pa mi nije bio ovoliko mrzak. Jos nam je Sale velika igracka legenda.
April 19Apr 19 Jbt, Artur Kirkland i Majkl Kruger nisu jedan te isti forumaš. Ta spoznaja me trenutno mnogo više uznemirava od današnjeg poraza.