April 19Apr 19 53 minutes ago, Milosh76 said:Aj sut vise-manje, ali da Kodi nije kreativac je bas budalastina.Šut nije više-manje, Kodi je karijerno na 30.9% za 3 i 66.5% sa bacanja na uzorku od preko 3000 minuta i 100+ evroligaških utakmica. To je definicija kamenjara.A svakako nije ni kreativan igrač, ako gledamo dalje od suvih brojki na papiru. On jeste pass-first igrač, ali je mehanički dodavač i priučeni plejmejker, asistencije su mu rutinske. Znatno lucidniji i talentovaniji dodavač je npr. Batler kome to uopšte nije forte. U pozicionom napadu je ekstremno jalov, jer slabo kreira i za sebe i za druge.Da se razumemo, Mekintajer je veoma dobar košarkaš, sa brojnim kvalitetima. Fizički besprekorno spreman, snažan, fizikalan i atletičan, izuzetan u tranziciji, odlično napada obruč i solidno finišira čak i pod kontaktom, nesebičan je i odličan skakač za svoju poziciju. Iznadprosečan defanzivac, sjajan na preuzimanjima i strani pomoći, odličan karakter, pošten, vredan, radan, nimalo sklon povredama i pravi timski igrač. Kao nacrtan za Olimpijakos i jedan ozbiljan sistem gde će kvalitetno da odprašinari 20 minuta iz trećeg plana i donosi stabilnih 7 poena, 5 asistencija i 4 skoka. Kao lider ekipe koji treba da kontroliše ritam utakmice 30+ minuta i preuzima odgovornost u klač momentima, on je loš fit. To još više dolazi do izražaja u "sistemu" Zvezde gde plejbuk sadrži dve i po odavno pročitane akcije, gde stalno treba improvizovati na isteku statičnih napada i pogađati iso šuteve, jer je to košarka Saše Obradovića.
April 20Apr 20 Samo da se zapljunem dok je vreme :Zvezde dobija i Barsu i Monako i idete braći na rupu
April 20Apr 20 10 hours ago, Michael Krueger said:Očigledno jeste, čim mu Radošić sedi na klupi a Bolomboj povređen... Moti je baš dizao ekipu, gradio hemiju, davao savete... Verovatno je ovom zasmetalo nešto od toga, s obzirom da su u Monaku lepo sarađivali...Brzo se zaboravilo da je on kao najstariji svaki put trčao kamikazu za kažnjenim igračima. On je nama davao dubinu i širinu, nije briljantan leđima ali je protiv ovih lajt el centara pravio višak, znao je da podjeli pas, da se postavi i u dbrani, da zagradi skok. Mnogo upotrebljiviji od pnp opcije poput Rivera, on je dobra pnp opcija ali brate jalov je do zla boga.
April 20Apr 20 nije los ni rivero kada mu ide onaj sut sa 2-3 metra ali kod motiejunasa je bas bila prednost sto nam on otvara tekmu sa sigurnim poenima / slobodnjacima / otvorenim sutom za tri nekoga na perimetrucak i kada nesto funkcionise jednostavno i efikasno, kao minijatura, to nije garant da ce kouch furati isto
April 20Apr 20 2 minutes ago, uini said:nije los ni rivero kada mu ide onaj sut sa 2-3 metra ali kod motiejunasa je bas bila prednost sto nam on otvara tekmu sa sigurnim poenima / slobodnjacima / otvorenim sutom za tri nekoga na perimetrucak i kada nesto funkcionise jednostavno i efikasno, kao minijatura, to nije garant da ce kouch furati istoU par utakmica sam vidio običnu hend off akciju za Batlera i Novaru, sad vidim da smo i to napustili kao zastarjelo. Vjerujem da nam je napad najstatičniji u cijeloj EL, ali se zato igrači sabiše u odbrani, not. Edited April 20Apr 20 by Jesper23
April 20Apr 20 18 minutes ago, Jesper23 said:U par utakmica sam vidio običnu hend off akciju za Batlera i Novaru, sad vidim da smo i to napustili kao zastarjelo. pominjao sam da smo protiv barce, prvi i jedini put u sezoni, igrali par uzastopnih napada, takodje najobicnija urucenja, jer je miljenovic zamenio kodija i to je izgledalo kao nesto sto moze da funkcionise, ne kao mirakul, vec eto, kao svima poznat nacin da se lopta krece, pa ces lako opet krenuti u individualnu akciju kada dodje do coveka koji moze da eksploatise blago pomerenu odbranu.niko ne ocekuje neke kompleksne akcije i luda iznenadjenja, samo daj nesto da olaksas svojima / otezas protivniku da se brane.
April 20Apr 20 1 hour ago, April said:Samo da se zapljunem dok je vreme :Zvezde dobija i Barsu i Monako i idete braći na rupuAuh. Da je ovo neko drugi napisao znao bih da je zajebancija.Daj neku tezu.
April 20Apr 20 2 hours ago, April said:Samo da se zapljunem dok je vreme :Zvezde dobija i Barsu i Monako i idete braći na rupuImaš gajbu piva. Šaljem na adresu ako tako bude, samo daj adresu.
April 20Apr 20 mislim da je procenat uspesnostitog radonjinog citata cca 12%, ako racunamo i njegovu originalnu izjavu
April 20Apr 20 igrački smo bolji, ali ćelavi je za klasu lošiji trener od svog kolege i igramo u gostima tako da je Barsa blagi favorit
April 20Apr 20 4 minutes ago, Heaviside said:i igramo u gostimaja sam nešto ubeđen da nam u ovom aktuelnom trenutku, više odgovara što igramo u gostima.nikada ne znaš kako ćemo voziti tekmu a navijači su toliko usplahireni da bi na nekih recimo minus 7 nastao muk u arenihoću da kažem, mislim da nam treba mirnoća igranja na strani u ovoj prvoj tekmi, pogotovo na terenu kao što je barcin.njihove igrače ionako nećeš dobiti na buku sa tribina. Edited April 20Apr 20 by uini
April 20Apr 20 Meni više lementira u glavi sama činjenica šta smo mogli a šta smo postigli, nego li neko nezadovoljstvo. U ovakvoj evroligi je sasvim ok biti deseti, to je znak da legitimno tu pripadaš. Za nešto više treba i znanja i sreće. Utisak je da nismo imali ni znanja, jer nismo dobijali utakmice koje smo morali, a ni sreće jer kada se lomilo bukvalno su svi rezultati išli kontra nas.Sutra je test i karaktera i kvaliteta. Videli smo i sinoć da ovaj tim može mnogo ali je u mnogome limitiran time u kom pravcu ide tempo utakmice. Ako bude trčanja tu smo dobri, ako se bude igrala kontrolisana košarka, tu je Barsa bolja. Bojim se da je Barsa mnogo bolji fit za jedan plej of roster, od nas. Mi smo neka atraktivna, flashy ekipa koja se bazira na tempu. Ko god zna da taj tempo kontroliše bio nam je trn u oku. U prevodu, po stilu igre mi više ličimo na neku middle class NBA ekipu koja je tu negde border plej of ali bez ambicije dalje. Takvi su više nagazna mina za ozbiljne takmičare jer kad ih krene nezaustavljivi su. Ali u post sezoni ih obično ne krene.
April 20Apr 20 18 minutes ago, uini said:ja sam nešto ubeđen da nam u ovom aktuelnom trenutku, više odgovara što igramo u gostima.nikada ne znaš kako ćemo voziti tekmu a navijači su toliko usplahireni da bi na nekih recimo minus 7 nastao muk u arenihoću da kažem, mislim da nam treba mirnoća igranja na strani u ovoj prvoj tekmi, pogotovo na terenu kao što je barcin.njihove igrače ionako nećeš dobiti na buku sa tribina.Ove sezone samo Oli ima pozitivan skor u gostima i to jedva (10-9), dok kod kuće 17 timova ima pozitivan skor. Evroliga je domaćinsko takmičenje van mere dobrog ukusa, a Barsa klub koji tradicionalno ume da se snađe u takvim okolnostima. Navijači manje-više, nisam to ni uzimao u obzir kao neki bitan faktor.