Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, JPM said:

Moguće, ali teško da će Panatinaikos ovo da propusti. Još im se fino crta Valensija u plej ofu. Bolje nisu mogli ni da nameste.

Hahahaha, ubila ih Valensija ko taoce pre 10-ak dana, kako misliš to "fino im se crta". Plus se ne bi igralo na terenu Rašniranog.

Rasterećena igra i pure basketball s jedne i obaveza pobede i teret "najskupljosti" sa druge (da ne pominjem ludake vlasnika i trenera).

Meni tu Vale no brainer, a svakako nije ekipa koju bi valjalo priželjkivati.

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ako i izgubimo od Barse, samo nemojte molim vas da nas tovare Para i Brizuela.

3 minutes ago, uini said:

mislim da evroligi ne treba takva pustoš i apokalipsa.

E pa onda ne znam što se cimamo, bilo ko od nas Neatinjana. Lepo objave da je finale EL duel grčkih prijatenja, i mi smo mogli da se ljudski posvetimo aba derbiju sa našim komšijama.

Just now, Valk said:

E pa onda ne znam što se cimamo, bilo ko od nas Neatinjana. Lepo objave da je finale EL duel grčkih prijatenja, i mi smo mogli da se ljudski posvetimo aba derbiju sa našim komšijama.

nismo se razumeli.

mislim da svima, tj i evroligi, odgovara da pao stigne na f4, kao i da nema tu mučnu seriju od 5 tekmi oly-pao, nakon koje možda obe dvorane neće postojati.

f4 je već druga priča, dok se okreneš, sve se završilo

daklem, pao dobija monako, makar majk džejms ostao bez neoge/ruke u procesu i ne igra se katabaza oly-pao u 1/4finalu

Referees

Robert Lottermoser, Mehdi Difallah, Gytis Vilius

12 minutes ago, Valk said:

Hahahaha, ubila ih Valensija ko taoce pre 10-ak dana, kako misliš to "fino im se crta". Plus se ne bi igralo na terenu Rašniranog.

Obašnjenje je jednostavno. Valensija igra odličnu košarku koja prelepo izgleda kada ide šut. Nešto slično i nama zapravo samo oni imaju i bekap varijante.

U plej ofu to retko kada tako funkcioniše. To su pure grind utakmice gde šut obično stane. Case in point je Valensijina igra protiv Barse. Bukvalno bi ih dobili da su bilo šta umeli da ubave u zadnjih 5 minuta, ali nisu. I reši ih Barsin rutiner Klaj.

Kad krene plej of, Valensija ima ogroman teret da dobije obe kod kuće protiv Panatinaikosa (u tom slučaju). Ako misliš da će to biti iste utakmice kao i ove u regularnom delu sezone gde je Valencia igrala bez trunke pritiska a Pao pod ogromnim moranjem, varaš se. Sad će karte biti potpuno kontra.

On 18. 4. 2026. at 19:58, JPM said:

U disbalansu jer je skoro iskljucivo ofanzivno orjentisan roster plus nemamo rezervnog pleja i nemamo cistu dvojku. Imamo Kodija plus nekoliko 2/1 igraca koji su pre svega skoreri ali im treba stalno lopta u rukama. Kenan bi bio ok da se nije povredio. Ali avaj.

Ovakvi rosteri nikad nista ne osvoje, zapravo. Kup ce im biti hajlajt sezone. Moralo bi se mnogo vise povesti racuna o defanzivi sledece sezone, pre svega timskoj defanzivi. Dovoditi pametni igraci ako je ikako moguce. Znam da nije lako.

Ove godine sam se dovoljno nagledao ekstremno neinteligentne odbrane. Dovoljno za bar 10 sezona. Neka me postede toga od sad. Ovo nije skoring talent show da gledam kako Nwora, Butler i Moneke divljaju bez kocnice. Njihov talenat je nesporan, ali samo u kontekstu onoga sto je dobro za tim. Dakle, mnogo vise izgradjenih akcija za Nworu i Butlera, i mnogo vise pure haslinga za Monekea. Ako moze, super, ako ne hvala momci i dovidjenja. Sigurno su svi primetili da je Butler cak i efikasniji skorer kada mu se izgradi otvoren sut nego li kada mora da rilja 15 sekundi za kos.

Hvala na odgovoru. Slazem se samo da ovom timu fali drugi plej, tj. i to je samo delimicno tacno jer je upravo zbog toga doveden Grejem. Ali kako nam je trener objasnio on je za njega dvojka i tacka. Kazes nemamo cistu dvojku, a sta je po tebi "cista" dvojka? Kenan? Pa doveli smo Kartera, a kada se on povredio Batlera, oni su sta? Sto se tice defanzive, imamo dovoljno igraca u rosteru koji vaze za dobre defanzivne igrace, Boki, Semi, Kalina, Kobra... Problem je sto sem preuzimanja nikakvu odbranu i ne igramo. A preuzimanje puca na prvu slabu kariku.

A sve ostalo sto sam stavio pod bold, je izkljucivo do trenera. I previse je lutao Sale sa odlukama. Grejem ne valja, Jago je drugi plej, pa onda nije Jago nego ipak Miljenovic??? A taj isti Miljenovic je u prvoj protiv Pane zaustavio Nana, i posle nije video parket od Yaga... Pa sada ovo sa Montijem... Sada je jos poceo da koristi Batlera i Kartera na 1....Svi volimo Kalinu, ali Sale ga se drzi kao pijan plota, kao da nemamo jos 2 igraca na poziciji 4 koji su u boljoj formi...

Igraci moraju da veruju treneru, i da svi zajedno grade tim. Sa ovakvim odlukama trenera, cisto sumnjam da igraci veruju Saletu.

Edited by assignment

3 hours ago, sigurnost said:

Auh. Da je ovo neko drugi napisao znao bih da je zajebancija.

Daj neku tezu.

Onda nisi pratio moj opus. Grobar, ali oldskul.

2 hours ago, JPM said:

Imaš gajbu piva. Šaljem na adresu ako tako bude, samo daj adresu.

Ne pijem i ne igram kladžu, ali ako stignem baciću neku crvenu ovaj put.

Može i ovako:

Ako prođete do Olija, otvaram vam topik za sledeću sezonu.

24 minutes ago, assignment said:

a sta je po temi "cista" dvojka?

Da ga ne tupim mnogo, u našem slučaju za čistu dvojku bi podrazumevao nekoga ko ne mora da ima često loptu u rukama a može da iskreira šut u par driblinga ili po izlasku iz bloka. Recimo, neko poput Berona bi bio bombona. Nešto od toga si i sam boldirao u svom odgovoru. Dakle neko kome ne treba lopta u rukama ceo napad da bi dao koš. Evo primer je i onaj Flečer Megi iz Budućnosti. Ok, on ima puno drugih mana, ali kapiraš na šta ciljam.

Dakle, trener je posebna problematika. Moje je mišljenje da nam je i roster loše uklopljen. Previše potrošača lopti, premalo šljakera. Čak i taj Moneke koji važi za elitnog šljakera zahteva mnogo lopti.

Ja se slažem da je i trener problem, ali sam koncept našeg tima ne obećava uspeh.

10 minutes ago, April said:

Ne pijem i ne igram kladžu, ali ako stignem baciću neku crvenu ovaj put.

Ja nisam ni tražio opkladu, napisao sam ti da te častim gajbom piva ako tako bude, ne tražeći ništa zazvrat ako ne bude.

1 hour ago, Valk said:

Prelako otpisujete Monako u utakmici sa Panatom.

Pao moze komotno da odmori Nana protiv Monaka.

Dovoljam im je TJ Jago kojeg je Tomic utefterio kao prvu i jedinu zamjenu za Kodija. Lik se drogira fantom

Barsa je baš tvrda i iskusna ekipa, imaju par likova koji se mogu zapaliti, ali momo toga nema iznenađenja. Mislim da je kod nas mnogo veći plafon, ali tako je i dno beskonačno. Dobili su nas dva puta u gustoim utakmicama, mislim da je red da im se vrati. Nadam se da će svi piti našpanovani na maks, očekujem dosta od Odželeja, on ih je kroz istoriju punio.

Barsa ima sastav koji nas može da izrutinira kontrolisanim napadima na 24 sekunde gde mi po pravilu ispadnemo u nekoj dvadesetoj i primimo koš na polaganju. Naš forte je kada se protivnik unervozi, ubrza, izgubi konce napada. Tada smo neuništivi jer imamo pure scoring talent na nivou najboljih ekipa. Tu smo možda i najači tim cele lige.

Ali avaj, u post sezoni se uglavnom ne igra ta košarka. Gledaćemo utakmicu gde će Barsa maksimalno da nas uspori, i gledaćemo guženje Šengelije pod košem. Šta da se radi, oni to znaju.

Monako bi nam tu bio melem na ranu ako prođemo Barsu. Oni imaju ozbiljne divljake Jamesa i Okoba.

Do or die utakmice se ne igraju bez odbrane.

Uopšte nisam siguran koliko nam je prednost što igramo u gostima.

Poslednjih 6 EL utakmica u kojima smo određivali svoju sudbinu smo katastrofalno odigrali.

2 kuci i primili smo u proseku 85 poena (DEF RTG 110) i 4 u gostima gde smo primili 97 poena u proseku (DEF RTG 124)

Jutros razmišljam da bi Saša mogao malo da skrati roster jer smo bolje igrali kada smo imali manje igrača, ali sam ubeđen da on nema pojma kako su njegovi igrači mesec dana na početku sezone igrali najbolju odbranu EL (DEF RTG 99). Ili zna a igrači ga buše. Ne znam šta bi bila gora opcija