April 21Apr 21 Moti je veteran koji je došao kao zamena na par meseci dok se centarska linija ne sabere. Moguće da je dobio i slobodno nekoliko dana jer nije planiran za akcije. U pravu si vezano za profesionalnost i transparentnost, ali to je tako na žalost... Edited April 21Apr 21 by alkibijad
April 21Apr 21 Kako Meridian sport saznaje, dobio je od kluba slobodno i zeleno svetlo da, zajedno sa ličnim treneromVirginijusom Mikalauskasom, otputovao u Litvaniju. Vratiće se u Beograd kad i ostatak ekipe.
April 21Apr 21 3 minutes ago, Milošica said:Kakvo mu je to ime i prezimeNesto kao @Mindaugas Žukauskas, samo komplikovanije i nepoznatije.
April 21Apr 21 Lazar Stojković od naredne sezone prelazi u NCAA i igrace na univerzitetu St. John's koji vodi Rick Pitino.
April 21Apr 21 6 minutes ago, sigurnost said:jel istina da je minić dobio otkaz?to sam i ja upravo procitao na mojim vajber vestimaali mozda ide i on u neku litvaniju na kraci odmor
April 21Apr 21 1 hour ago, MiddleClass said:Sorts, Pajola i MiljenBogami kako igra Šorts sad kad je najvažnije, neće on iz Atine još...
April 21Apr 21 44 minutes ago, Ratamahatta said:Ja sam cuo da sprema novi album i turneju s Bjesovima, pa ne moze sve da postignebaš puno nekih drastičnih odluka pred tekmu u koju staje sezona, pt1.ne verujem da tako nešto izađe berićetno u dovoljnom procentu slučajevake vidime. hajmo sad na glavni program.