Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, ivan9999 said:

ali sam ubeđen da on nema pojma kako su njegovi igrači mesec dana na početku sezone igrali najbolju odbranu EL (DEF RTG 99). Ili zna a igrači ga buše. Ne znam šta bi bila gora opcija

Tomović pronašo little red book prodavca girosa i nije je ostavio Saletu nego poneo u Rusiju. Dalje...

Šalim se malo.

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ja nemam dilemu, pisao sam svoj utisak* za vikend:

kao što igramo jednuipo-dve stvari u napadu, tranzicija & iso, tako igramo i jednuipo stvar u odbrani, switch all i recimo kombinovanu zonu.

kao što naša početna premisa u napadu nije rđava, zapravo je potpuno legitimna - tako je i u odbrani.

ali ne ide samo jedna - dve stvari da se praktikuje, lako se pročita i onda igračima ostaje da sami nešto izmišljaju, što istu može ako je kratkog roka i ulazi šut.

*kažem utisak jer sam fuckin consumer košarke, tj nisam stručno lice ali je očigledno

..nego, skautir'o sam barcu u petak protiv bajerna, prvo poluvreme.

imam utisak da punter jedno 10ak kola nije dao jedan jedini koš. u tom smislu, treba neko da se prilepi za njega, eventualno da uradi neki sergio llull omaž na samom početku, da se seti kako voli da se bije. clyburn, to je od boga; nemamo tu šta da radimo osim ako kalinari ne uradi inner-channelovanje prajm kaline i parira mu u svim tim nekim malim sekvencama i minijaturama, plus ubaci par trica iz čoškova. cmm i satoransky su onaj office meme, they're the same picture, samo što je cody u prajmu i bio bi red da ga konačno izdominira.

ako bolomboy bude sposoban za 15ak mins, ne da fingira nego da igra na 70% snage, mislim da možemo da ih dobijemo na visokim pozicijama.

sve je ovo naravno wishful thinkin, najvažnije je da obrad bude blizu egala sa xavijem, onda butler i nwora pobediti mora.

Ma nije tu do Tomovića. To je samo inercija prethodnih meseci treninga.

Ne znam što se Obradović plaši ekperimentisanja. OK ona niska petorka je bila neminovna zbog spleta okolnosti i povreda (neko vreme je čak i bila OK, svi sve preuzimaju i to je šljakalo) ali zašto recimo ne proba visoku petorku? Šta bi falilo da na terenu bude par minuta Izundu, Bolomboj, Odželej, Nvora i Batler? Ne kažem da bi ovo trebalo, ali da uradi nešto što ne očekuje protivnički trener pa taman i pošlo naopako.

Nadajmo se da je spremio nešto za Barsu ali očekujem igru kakvu gledamo poslednja 2 meseca + šablonske izmene.

1 minute ago, ivan9999 said:

ali zašto recimo ne proba visoku petorku? Šta bi falilo da na terenu bude par minuta Izundu, Bolomboj, Odželej, Nvora i Batler? Ne kažem da bi ovo trebalo, ali da uradi nešto što ne očekuje protivnički trener pa taman i pošlo naopako.

barcelona je idealan protivnik za taj test; najgabaritnija i najsporija ekipa evrolige

edit ali ako nije probao do sada, nije realno očekivati da proba išta u tekmi u koju staje cela sezona. problem je što to jako dobro zna i ćavi paskval.

a on će izvaditi neko iznenađenije.

Edited by uini

1 hour ago, April said:

Onda nisi pratio moj opus. Grobar, ali oldskul.

Zato što sam pratio tvoj opus znam da nije zajebancija.

Strepnja mi je dublja nego nada, pa ako može neka crtica da potkrepi tvoju prognozu.

Sablonske izmene su Saletov trejdmark. Zasto npr. koristi 3 centra na utakmici? Samo zato sto ih ima??? Realno ne trebaju mu vise od 2 centra da dele minutazu.

Svaki centar je malo drugaciji skilset, svako ima nesto "drugo" sto posebno dobro radi. i nije isto koji je od centara na parketu. Ovako nijedan od centara se ne oznoji posteno a kamoli da uhvati neki ritam.

Šemi pao na kuk, isti onaj kojim je ulubio parket u Blaugrani. Ide na put ali kaže Saša videćemo koliko će moći, iako ima veliku želju da igra.

Bolomboj trenirao, putuje.

In other news, Jago odigrao solidno u Ita domaćici i ušao u raspravu sa navijačima KKCZ na Instagramu. kdpinside

U ABA igramo 1/4 sa CedeOli, polufinale Partizan, finale Dubai...

Za to vreme Buducnost protiv Kluza, pa Dubai, pa finale... bas smo se u srecili

5 minutes ago, Valk said:

Šemi pao na kuk, isti onaj kojim je ulubio parket u Blaugrani. Ide na put ali kaže Saša videćemo koliko će moći, iako ima veliku želju da igra.

i evo ga saletovo iznenadjenije, upravo je grdno potresao xavija na temu da li ce da izvede svoj signature smallball a svi znamo, ukljucujuci i xavija, da semi igra

lepo je to, samo daj nesto tokom tekme sto je zaista iznenadjenje, kad ako ne sad.

2 hours ago, Behemoth said:

Ako i izgubimo od Barse, samo nemojte molim vas da nas tovare Para i Brizuela.

Bolje da nas jebu Panter i Veseli

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Bolje da nas jebu Panter i Veseli

materijal za transparent

2 hours ago, JPM said:

Da ga ne tupim mnogo, u našem slučaju za čistu dvojku bi podrazumevao nekoga ko ne mora da ima često loptu u rukama a može da iskreira šut u par driblinga ili po izlasku iz bloka. Recimo, neko poput Berona bi bio bombona. Nešto od toga si i sam boldirao u svom odgovoru. Dakle neko kome ne treba lopta u rukama ceo napad da bi dao koš. Evo primer je i onaj Flečer Megi iz Budućnosti. Ok, on ima puno drugih mana, ali kapiraš na šta ciljam.

Dakle, trener je posebna problematika. Moje je mišljenje da nam je i roster loše uklopljen. Previše potrošača lopti, premalo šljakera. Čak i taj Moneke koji važi za elitnog šljakera zahteva mnogo lopti.

Ja se slažem da je i trener problem, ali sam koncept našeg tima ne obećava uspeh.

Ja nisam ni tražio opkladu, napisao sam ti da te častim gajbom piva ako tako bude, ne tražeći ništa zazvrat ako ne bude.

Takvi igrači, kojima su izlazak iz stegera i brz šut glavni kvaliteti, su izgubili na vrednosti od kada su nekretnine izbačene sa terena, četvorke prebačene na peticu, a trojke na četvorku čemu ima više od decenije. Stegeri se preuzimaju i zato ti treba Batler da izmulja jedan na jedan protiv velikog koji je ostao na njemu, a ne Uroš Tripković da je šutne dok se njegov igrač provlači kroz blokove. Zato Uroša Tripkovića skoro da više i nema osim u 3&D ulozi na 10-15 minuta. Za tu ulogu Zvezda ima Dobrića i ne treba joj niko više.

Roster je odličan i bez većih rupa osim one koju je napravio trener kada je drugog pleja izbacio iz ekipe. Nemamo igrače za 40 minuta kontrolisane old school pozicione košarke, ali niko ni nema igrače za svaki stil igre.

Umesto traženja rupa u rosteru koji ih nema, bolje pogledaj ko su treneri ekipa koje su završile u top 10. Spanulis je uporediv sa Sašom, litvanac je neafirmisan ali mu ekipa igra fantastično dok su ostali za klasu ili dve iznad našeg trenera. Iznenađenja su moguća, ali osrednji trener će obično da ima i osrednji rezultat za dati roster i plasman od 7-10 mesta za ovu ekipu je baš to - osrednji rezultat.

Edited by Heaviside

2 hours ago, sigurnost said:

Zato što sam pratio tvoj opus znam da nije zajebancija.

Strepnja mi je dublja nego nada, pa ako može neka crtica da potkrepi tvoju prognozu.

U Barsu ne verujem, a i mnogo puta su prejebali i vas i nas na jednu loptu, mora to da se vrati, plus motiv.

Monako se raspada, Spanulis je šansu dobio prerano, plus Sašin motiv da im se posere na sred terena, što on ume jer ih je trenirao onoliko. Sa akcentom na Majk Dzejmsa.

I onaj Bajern prošle godine - pa nema trika da se ne ponovi neki Augentaler, ima planeta da se nagne za toliko da poslednja lopta ipak uđe.

7 hours ago, ivan9999 said:

Šta bi falilo da na terenu bude par minuta Izundu, Moneke, Odželej i Nvora?

Čuš, par minuta... Kad bude čupavo, moraju da na terenu budu Amunike, Finidi, Jekini, Amokači i Džej Džej Okoča!