Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

10 minutes ago, uini said:

da mozemo da rentiramo dzikica na 1+1 tekme, to bi bilo idealno; odnosno, bilo ko sa iznadprosecnim in-game odlukama.

Nisam mislio na imena generalno, nego onako po pristupu.

Ostvariti utrenirano ili podići plamen psihičke energije koja je bila skrivena duboko u igračima. )

Edit: Poželiš Monekeu i momcima na Yoruba ili Hausa dijelaktu (rečenica, dve) dobru sreću i zdravlje na utakmici pred izlazak na teren. )

Mislim da bi bili ponosni i da bi dodatno ušli motivisani.

Edited by alkibijad

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

mi smo ostvarili utrenirano u poslednjem kvartalu prosle godine

43 minutes ago, JPM said:

Opciono, udarati jako Puntera pri svakom prodoru. Obično iz toga sledi njegovo smireno objašnjenje sudijama da su pičketine nakon čega on dobije tehničku.

Ne mogu da nadjem izjavu jednog kratkog sa naocarima sto je 50 godina u kosarci, ali da pokusam da interpretiram: "Pantera cuvas u levo i gotovo".

punter toliko lose igra u aktuelnih par meseci, da sam siguran da ce veceras da se otkaci

ali nebitno je, jer uvek neko hoce, samo da mi vaspostavimo neku svoju logiku

Just now, uini said:

mi smo ostvarili utrenirano u poslednjem kvartalu prosle godine

...kumulaciono sa 2,8% iz prvog kvartala ove godine, sto zajedno iznosi 5,3% porasta u odnosu na 2024. na 25.

...sounds familiar vesala

5 minutes ago, Segundo said:

Ne mogu da nadjem izjavu jednog kratkog sa naocarima sto je 55 godina u kosarci, ali da pokusam da interpretiram: "Pantera cuvas u levo i gotovo".

Ispravio sam ti ovo, nemoj mu smanjivati s_p

Već se toga dosetio i Njeguški pa izbacio, taman da nas izmaleriše.

1 minute ago, MiddleClass said:

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvezda-u-barseloni-a-motiejunas-u-litvaniji/541779

Dočekao je da ga izbaci zbog izjava na televiziju. Hvala Donatase, uvek si dobrodošao.

Ovaj što se divi Yagovoj kiti pa ga onda izbaci, zna li taj šta radi? Gde je kočnica za ego?

Najbolje da ga je izbacio zbog izjava za tv

Ima 4 petice, jednu je morao da izbaci. Po meni bolje da je Moti u timu nego Papi, al ok, svakako nije odlučujuće.

Edited by Nikodije

13 minutes ago, Nikodije said:

Ima 4 petice, jednu je morao da izbaci. Po meni bolje Moti nego Papi, al ok, svakako nije odlučujuće.

Da, na kraju sezone, a ne u toku sezone, gde se (pu pu) centri jos mogu povrediti i faliti....

Verovatno postoji i neka hijerarhija centara prema visini ugovora i očekivanjima za dalje.
Paspalj je govorio da je bio bolji od Kamingsa i Eliota na treninzima, a ovi su svejedno stalno bili ispred njega zbog stavki u ugovoru.

Edited by alkibijad

To da je Rivero korisniji od Motiejunasa je u najmanju ruku diskutabilno, a o košarkaškom znanju ne trebamo ni ulaziti u diskusiju jer je Kubancu najinteligentniji deo igre frizura.

40 minutes ago, alkibijad said:

Verovatno postoji i neka hijerarhija centara prema visini ugovora i očekivanjima za dalje.
Paspalj je govorio da je bio bolji od Kamingsa i Eliota na treninzima, a ovi su svejedno stalno bili ispred njega zbog stavki u ugovoru.

Moguce, ali mi ocigledno nismo sa njim raskinuli ugovor i placamo ga... I kada nekoga vec placas, drzis ga spremnog za ne daj boze (kao u slucaju kuratog).

Toliko glupavih odluka kao ove sezone je tesko prevariti, jer nema konkretnih izjava i obrazlozenja zasto, kako. A i kada ih je bilo, mogao je bolje da pljune navijacima koji placaju karte u lice, nego da prica neboluze o Grejemu, velicine kite Jaga, ili tajno odstranivanje Montija koji nam je bukvalno spasao guzicu prvih dva meseca....