April 19Apr 19 Ni na šta ne ličimo, grupa građana bez glave i repa. Suva improvizacija sve vreme, i to žalosno loša. Ako komšije i Hordov zapnu, ovo ide na 30+ razlike bez problema.Bizarno mi je da se Saša Obradović bavi ovim poslom 20 godina, i to sasvim uspešno. Stravičan diletant, Penjaroja je za njega prajm Želimir.
April 19Apr 19 3 minutes ago, Jesper23 said:Trebali su poslati juniore, a ne ovako.Žalo bože šta je čovjek uradio od ovakve ekipe, horor.Opet ponavljam Motejunas koji je podsticao kretnje u napadu, dijelio asostencije, zidao nam sjedi na klupi a mi gledamo faking Rivera.Pa ne sedi ni na klupi već u gledalištu.
April 19Apr 19 5 minutes ago, Jesper23 said:Trebali su poslati juniore, a ne ovako.Žalo bože šta je čovjek uradio od ovakve ekipe, horor.Opet ponavljam Motejunas koji je podsticao kretnje u napadu, dijelio asostencije, zidao nam sjedi na klupi a mi gledamo faking Rivera.Montejunas je odstranjen iz ekipe
April 19Apr 19 Mislio sam da nema mnogo smisla da Obradović bude smenjen dok traje sezona, ali ispostavlja se da grešim.Realno bi pokojna mačka Ljubica bolje vodila tim.
April 19Apr 19 Just now, MiddleClass said:Montejunas je odstranjen iz ekipeOtkud sad ovo?Naravno da otaljavamo. Igramo utakmicu koju smo hteli da odložimo.Bukvalno smo mlada na svadbi ugovorenog braka, koja em ne podnosi mladoženju, em generalno prezire svadbe.
April 19Apr 19 2 minutes ago, MiddleClass said:Barsa je izgubila 10 razlike danas. Nikoga ne zanima domacica dok traje ELDobro do srede onda 🤣Odbrana je za pičke.
April 19Apr 19 Ne zna se da li smo skandalozniji ofanzivno ili defanzivno. Mi osnovne ulaske u napad nemamo, a odbrana se dezintegriše posle jednog pika.Ovako zamišljam da bi izgledala ekipa koju vodi npr. Anđus ili Milan Kalinić.
April 19Apr 19 Vec par dana se prica da je puklo iz.ednu njega i Saleta. Bil bi valjda danas u 12 pogotovo kad se Dzoel povrijedio
April 19Apr 19 2 minutes ago, kralj said:Bukvalno smo mlada na svadbi ugovorenog braka, koja em ne podnosi mladoženju, em generalno prezire svadbe.Ali ne i nevina
April 19Apr 19 Aba liga na pauzi do 10-og maja za nas. Taman da raspustimo strance i ustedimo koju platu