April 19Apr 19 1 minute ago, John Dies at the End said:Evo ja cu da ti odgovorim, ne gledam utakmicu PO EL ( iako mislim da je 10-to mesto neuspeh zbog nacina na koji smo igrali i ulaganja koja smo imali) i titula u ABA.. sve ostalo je neuspeh.Amin.1 minute ago, kralj said:Ma ovo je klasični schedule loss, nevolja je što ni Boston Fila nije ništa interesantnije, ali evo vratio nas ovde 2nd unit.Brate SNARC, ovo je istorijski loša sezona za Partizan u svakom smislu. Dešava se jebi ga. Kapiram da će da se vade fleke utešnim trofejima u ABA i KLS, ali to ne menja EL brukanja, odlazak Žoca uz svu dramu i navijanje za Bajern Minhen.Apsolutno se slazem..nama ovde titule u domacem i regionalnom znace uspeh..i jednima i drugima. Kakva jebena EL, mi u prethodnih 15 godina imali ozbiljnu sansu da uradimo nesto jednom..17 je vec neozbiljno da stavljam.I da, nasa sezona je tezak pimpek uz detalj da je druga polovina nesto sto je pravo iznenadjenje i uzivanje za gledati.
April 19Apr 19 Ovo jeste utakmica koja nam treba kao cir na zelucu i gde pobeda sem jer je protiv njih ne donosi nista, ali se bas vidi da smo pali u svakom smislu. Iznenadio bih se zaista ako nekim cudom izbacimo Barsu
April 19Apr 19 Brat Sale ne uspeva više ni izolacije da nacrta. Mrsimo muda po perimetru, pa šut ako udje. Eventualno vako neki ulaz Nwore
April 19Apr 19 Kada je Covic bio glavni covek CZ, skoro uvek je dobijao Partzian. Sada je CZ kao pre Covica, Partizan da kos igraci CZ skidaju gace, opet proradio kompleks jbt
April 19Apr 19 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Pritegao Sale🤗Baš me interesuje da vidim utorak kako je spremio Barsu, koja nas je oba puta dobila. Očekivanja su mi nula... Evo ni večeras, iako bi trebalo da budemo opušteni, ne možemo otvoren šut da dobijemo. Njima kruži lopta vrhunski, mi tupimo. Ako imaju imalo pameti da smene ovu prevaru od trenera odmah utorak, biće mnogo manja šteta nego da ostane... Edited April 19Apr 19 by Michael Krueger
April 19Apr 19 Just now, Micko8 said:Kada je Covic bio glavni covek CZ, skoro uvek je dobijao Partzian. Sada je CZ kao pre Covica, Partizan da kos igraci CZ skidaju gace, opet proradio kompleks jbtIma Čović svoj klub, pa je najmanji problem da njegovi obožavaoci prate isti.
April 19Apr 19 Grešna mi dusa, al Arijan Lakić mi deluje kao Lola Smiljanić. Kao nacrtan za 'sad ako ih nije sramota nek igraju taj plej in'
April 19Apr 19 1 minute ago, Bogotac said:Nestvarno je da nemamo nikakve kretnje u napadu,pakaoKako nemamo je l' hodaju svi, povremeno i trče?
April 19Apr 19 Platio bih da prisustvujem Salovim treninzima, da vidim i čujem mudrosti koje im govori, kako sprema igru i taktiku... a to na kraju izgleda kao protiv Reala i danas...
April 19Apr 19 Trebali su poslati juniore, a ne ovako.Žalo bože šta je čovjek uradio od ovakve ekipe, horor.Opet ponavljam Motejunas koji je podsticao kretnje u napadu, dijelio asostencije, zidao nam sjedi na klupi a mi gledamo faking Rivera. Edited April 19Apr 19 by Jesper23
April 19Apr 19 Pomislio sam da igramo kilavu odbranu zato što se čuvamo za Barsu, a onda sam se setio da mi uvek tako igramo odbranu