Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nwora se baš zajebava.

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, John Dies at the End said:

Evo ja cu da ti odgovorim, ne gledam utakmicu D PO EL ( iako mislim da je 10-to mesto neuspeh zbog nacina na koji smo igrali i ulaganja koja smo imali) i titula u ABA.. sve ostalo je neuspeh.

Amin.

1 minute ago, kralj said:

Ma ovo je klasični schedule loss, nevolja je što ni Boston Fila nije ništa interesantnije, ali evo vratio nas ovde 2nd unit.

Brate SNARC, ovo je istorijski loša sezona za Partizan u svakom smislu. Dešava se jebi ga. Kapiram da će da se vade fleke utešnim trofejima u ABA i KLS, ali to ne menja EL brukanja, odlazak Žoca uz svu dramu i navijanje za Bajern Minhen.

Apsolutno se slazem..nama ovde titule u domacem i regionalnom znace uspeh..i jednima i drugima. Kakva jebena EL, mi u prethodnih 15 godina imali ozbiljnu sansu da uradimo nesto jednom..17 je vec neozbiljno da stavljam.

I da, nasa sezona je tezak pimpek uz detalj da je druga polovina nesto sto je pravo iznenadjenje i uzivanje za gledati.

Ovo jeste utakmica koja nam treba kao cir na zelucu i gde pobeda sem jer je protiv njih ne donosi nista, ali se bas vidi da smo pali u svakom smislu. Iznenadio bih se zaista ako nekim cudom izbacimo Barsu

Pritegao Sale🤗

Brat Sale ne uspeva više ni izolacije da nacrta. Mrsimo muda po perimetru, pa šut ako udje. Eventualno vako neki ulaz Nwore

Kada je Covic bio glavni covek CZ, skoro uvek je dobijao Partzian. Sada je CZ kao pre Covica, Partizan da kos igraci CZ skidaju gace, opet proradio kompleks jbt

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Pritegao Sale🤗

Baš me interesuje da vidim utorak kako je spremio Barsu, koja nas je oba puta dobila. Očekivanja su mi nula... Evo ni večeras, iako bi trebalo da budemo opušteni, ne možemo otvoren šut da dobijemo. Njima kruži lopta vrhunski, mi tupimo. Ako imaju imalo pameti da smene ovu prevaru od trenera odmah utorak, biće mnogo manja šteta nego da ostane...

Edited by Michael Krueger

Just now, Micko8 said:

Kada je Covic bio glavni covek CZ, skoro uvek je dobijao Partzian. Sada je CZ kao pre Covica, Partizan da kos igraci CZ skidaju gace, opet proradio kompleks jbt

Ima Čović svoj klub, pa je najmanji problem da njegovi obožavaoci prate isti.

Grešna mi dusa, al Arijan Lakić mi deluje kao Lola Smiljanić. Kao nacrtan za 'sad ako ih nije sramota nek igraju taj plej in'

Nestvarno je da nemamo nikakve kretnje u napadu,pakao

1 minute ago, Bogotac said:

Nestvarno je da nemamo nikakve kretnje u napadu,pakao

Kako nemamo je l' hodaju svi, povremeno i trče?

Platio bih da prisustvujem Salovim treninzima, da vidim i čujem mudrosti koje im govori, kako sprema igru i taktiku... a to na kraju izgleda kao protiv Reala i danas...

Trebali su poslati juniore, a ne ovako.

Žalo bože šta je čovjek uradio od ovakve ekipe, horor.

Opet ponavljam Motejunas koji je podsticao kretnje u napadu, dijelio asostencije, zidao nam sjedi na klupi a mi gledamo faking Rivera.

Edited by Jesper23

Pomislio sam da igramo kilavu odbranu zato što se čuvamo za Barsu, a onda sam se setio da mi uvek tako igramo odbranu

Preslikana "igra" kao u njegovom prvom mandatu...