April 19Apr 19 Poslednja 3 napada i 3 odbrane je sve što treba reći o ovoj Zvezdi sa Sašom Obradovićem...
April 19Apr 19 Just now, MeanM@ said:Ma jeste, al se ne može izgraditi kriterijum, jer je promptno krenulo to iznudjivanje, mnogo je teško da filtriras prirodne kretnje. Nema apsolutnog kriterijuma, act u dvokoraku jbg, traje malo dužeMa slažem se, hoću da kažem da razumem zašto je uvedeno pravilo, ali se baš zloupotrebljava i naravno da će igrači probati svaki put da iznude bacanja. Ne bih sudio nijedan taj faul svakako
April 19Apr 19 Pa facama igrača na klupi, mi smo se već raspali... Očekujem rutiniranje utorak nažalost...
April 19Apr 19 Just now, Michael Krueger said:Pa facama igrača na klupi, mi smo se već raspali... Očekujem rutiniranje utorak nažalost...Koga briga za ovu utakmicu...
April 19Apr 19 3 minutes ago, Barrister said:Nije čak ni 15, tako da ni edit ne pomaže.I upravo je priča o babama i žabama kad se na priču o Partizanovom debaklu sa nikad većim budžetom, zbog čega bi Zvezdin plasman u plej of baš teško pao, zbog čega i licemerje oko odlaganja, odgovara sa pričom o Zvezdinim rezultatima prethodnih sezona.Pa ja lepo pitam sta bi bila uspesna sezona..Ako necemo da racunamo domace i regionalne titule ?Ako ti je tesko..a vidim da si ostrascen ne moramo dalje da nastavljamo. Bitno je izbeci sekiraciju..to je bas lose.
April 19Apr 19 1 minute ago, Barrister said:Koga briga za ovu utakmicu...Nebitna je utakmica, ali deluje mi da ne znamo gde je levo a gde desno u poslednje vreme...
April 19Apr 19 1 minute ago, SNARC said:Pa ja lepo pitam sta bi bila uspesna sezona..Ako necemo da racunamo domace i regionalne titule ?Ako ti je tesko..a vidim da si ostrascen ne moramo dalje da nastavljamo. Bitno je izbeci sekiraciju..to je bas lose.Naravno da je sekiracija loša, očigledno je iz ovih neveštih pokušaja da se opravda licemerje. Zato će vam i biti dosta stresno utorak. Edited April 19Apr 19 by Barrister
April 19Apr 19 2 minutes ago, SNARC said:Pa ja lepo pitam sta bi bila uspesna sezona..Ako necemo da racunamo domace i regionalne titule ?Ako ti je tesko..a vidim da si ostrascen ne moramo dalje da nastavljamo. Bitno je izbeci sekiraciju..to je bas lose.Evo ja cu da ti odgovorim, ne gledam utakmicu PO EL ( iako mislim da je 10-to mesto neuspeh zbog nacina na koji smo igrali i ulaganja koja smo imali) i titula u ABA.. sve ostalo je neuspeh.
April 19Apr 19 Ma ovo je klasični schedule loss, nevolja je što ni Boston Fila nije ništa interesantnije, ali evo vratio nas ovde 2nd unit.Brate SNARC, ovo je istorijski loša sezona za Partizan u svakom smislu. Dešava se jebi ga. Kapiram da će da se vade fleke utešnim trofejima u ABA i KLS, ali to ne menja EL brukanja, odlazak Žoca uz svu dramu i navijanje za Bajern Minhen.
April 19Apr 19 Miriše na zbirnih -50 danas i u utorak.Ne mogu dočekati da vidim leđa Kaliniću, a vala stiže me umor i od Mekintajera. Baš bih se smorio da nam i treću sezonu zaredom startni pg bude tip čiji je najveći kvalitet odlično telo za preuzimanja.