Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Jel ima na Areni? Vidim da je na programu, ali nema. Kasne. D

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja govorim o vašoj sezoni.

Ne kapiram šta ne razumeš.

To što si odgovorio na moj upis, gde je napisano da je sezona Partizana neuspešna (bolji termin je debakl) i da je svaki uspeh Zvezde u EL so na ranu, i da je licemerje oko neodlaganja posledica toga.

Uspešnost ili neuspešnost Zvezdine sezone nije bila tema.

4 minutes ago, Barrister said:

To što si odgovorio na moj upis, gde je napisano da je sezona Partizana neuspešna (bolji termin je debakl) i da je svaki uspeh Zvezde u EL so na ranu, i da je licemerje oko neodlaganja posledica toga.

Uspešnost ili neuspešnost Zvezdine sezone nije bila tema.

Ako ulazak u plejof EL znaci da sezona nije bila debakl, koja tacno vasa sezona u prethodnih 3-4 decenije ili koliko vec nije bila debakl ?

Pardon - Nije 3 ili 4 decenije vec nekih 15-ak godina..da ne miksamo grendmaders and frogs

Edited by SNARC

Mozemo li gledati utakmicu,? Kad zavrsi slobodno nastavite o uspjesnosti sezone fantom

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja govorim o vašoj sezoni.

Ne kapiram šta ne razumeš.

ne razumem kako odrastao covek moze da tvrdi da je na konstataciju da je kkp sezona neuspesna odgovorio da treba sacekati kraj, misleci na sezonu kkcz.

jedino ostaje nada da nisi citao post na koji odgovaras.

1 minute ago, MiddleClass said:

Mozemo li gledati utakmicu,? Kad zavrsi slobodno nastavite o uspjesnosti sezone fantom

Izgleda samo nas dvoje gledamo, sa obe strane (

Edited by Midžeta

Meni deluje da će Zvezdi odgovarati što igra ovu utakmicu, pogotovo ako pobedi jer ćete dobiti još na samopouzdanju tako. Sem ako se neko (pu, pu) ne povredi.

1 minute ago, nenad said:

ne razumem kako odrastao covek moze da tvrdi da je na konstataciju da je kkp sezona neuspesna odgovorio da treba sacekati kraj, misleci na sezonu kkcz.

jedino ostaje nada da nisi citao post na koji odgovaras.

To se zove šlagvort

Treba zapamtiti i slaviti dan kad će se izmeniti ovo maloumno pravilo što je proizvelo deo treninga gde se vežba iznudjivanje bacanja. Act of shooting, my ass...

Rutinski za sada. fantom

Just now, MeanM@ said:

Treba zapamtiti i slaviti dan kad će se izmeniti ovo maloumno pravilo što je proizvelo deo treninga gde se vežba iznudjivanje bacanja. Act of shooting, my ass...

A ovo je zapravo više bilo act of shooting od pola ovakvih faulova koje je Majk Džejms dobio ove sezone u EL.

Just now, garmonbozia said:

Meni deluje da će Zvezdi odgovarati što igra ovu utakmicu, pogotovo ako pobedi jer ćete dobiti još na samopouzdanju tako. Sem ako se neko (pu, pu) ne povredi.

Sve je to u interesu srpske košarke, samo sto mi laici to ovde ne razumemo, ne anticipiramo i stalno se svadimo

Just now, garmonbozia said:

A ovo je zapravo više bilo act of shooting od pola faulova koje je Majk Džejms dobio ove sezone u EL.

Ma jeste, al se ne može izgraditi kriterijum, jer je promptno krenulo to iznudjivanje, mnogo je teško da filtriras prirodne kretnje. Nema apsolutnog kriterijuma, act u dvokoraku jbg, traje malo duže

2 minutes ago, SNARC said:

Ako ulazak u plejof EL znaci da sezona nije bila debakl, koja tacno vasa sezona u prethodnih 3-4 decenije ili koliko vec nije bila debakl ?

Pardon - Nije 3 ili 4 decenije vec nekih 15-ak godina..da ne miksamo grendmaders and frogs

Nije čak ni 15, tako da ni edit ne pomaže.

I upravo je priča o babama i žabama kad se na priču o Partizanovom debaklu sa nikad većim budžetom, zbog čega bi Zvezdin plasman u plej of baš teško pao, zbog čega i licemerje oko odlaganja, odgovara sa pričom o Zvezdinim rezultatima prethodnih sezona.

2 minutes ago, MiddleClass said:

Rutinski za sada. fantom

Ti ces ovo obožavati, na svako Vujošević Dule skandiranje Zvezda postiže poeneisuselolol