Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa nije ista situacija. KKP je te sezone igrao plej of Evrolige.

Ne vidim koji je interes srpske košarke da se odlaže večiti derbi zbog - plej ina. ilija

Kad uđete u plej of Evrolige, i vama će se odlagati utakmice. happy

Preduhovito.

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Hvala sleep

1 hour ago, copkillah said:

Previše si butthurt za jednu realno nebitnu utakmicu :lol:

mjok, samo mi je zabavno kako jajare nikad ne propuste priliku da potvrde da su jajare, i u rl i na forumu.

utakmica je svakako nebitna rezultatski, sto jajarenje cini jos intenzivnijim. da ne pricamo o tome da su nase sanse za plasman u plej off ispod 5% i sa odlaganjem i bez.

4 hours ago, nenad said:

jbt kakva rasprava, mi se cudimo sto su grobari potvrdili da su grobari a oni ne mogu da sakriju odusevljenje sto su dobili priliku da spasu sezonu tako sto ce otezati komasijama.

Pa rasprava je posledica nedostatka hrabrosti kod komšija da priznaju da nakon njihove ponovo neuspešne sezone jedino što može sad da ih uteši je da mi što pre ispadnemo i da je odbijanje odlaganja upravo zbog toga, da bar imaju satisfakciju da su bar malo otežali.

Zato i čitamo vratolomije od "nisu se saglasili jer nije ista situacija kao ranije" do "nije ista situacija kao ranije jer se nismo saglasili".

Batler odmara, Dzoel povreda, Montejunas precrtan cim nije u 12...

12 minutes ago, Barrister said:

Pa rasprava je posledica nedostatka hrabrosti kod komšija da priznaju da nakon njihove ponovo neuspešne sezone jedino što može sad da ih uteši je da mi što pre ispadnemo i da je odbijanje odlaganja upravo zbog toga, da bar imaju satisfakciju da su bar malo otežali.

Zato i čitamo vratolomije od "nisu se saglasili jer nije ista situacija kao ranije" do "nije ista situacija kao ranije jer se nismo saglasili".

Za ocenu uspešnosti sezone bih ipak sačekao da se ista završi.

Just now, Filozof manijak said:

Za ocenu uspešnosti sezone bih ipak sačekao da se ista završi.

istina, likovi kao ti cete sezonu smatrati uspesnom ako zvezda ne udje u plej of. to sto ste vi sezonu poceli sa zocom na klupi i ambicijama za plej off el, a sad nema od toga nista je nebitno.

neverovatno, uspeo si da ispadnes veca jajara od copija i kumsa.

Glup si ako misliš da me apsolutno boli kurac za zvezdu, i za partizan.

Dakle, uspešnost sezone meri spram projektovanih i ostvarenih ciljeva. Ako ne osvojite ABA ligu, a budete 10. u Evroligi, da li to smatraš uspešnom sezonom za KKCZ?

nisi ništa manja jajara od svih nabrojanih u sopstvenom postu, pošto ti jedini kriterijum za uspešnost sopstvenog kluba to kako je prošao KKP.

Bravo za projekciju.

Edited by Filozof manijak

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Glup si ako misliš da me apsolutno boli kurac za zvezdu, i za partizan.

Dakle, uspešnost sezone meri spram projektovanih i ostvarenih ciljeva. Ako ne osvojite ABA ligu, a budete 10. u Evroligi, da li to smatraš uspešnom sezonom za KKCZ?

ahm, advokat je pisao o vasoj sezoni, koja je sasvim sigurno neuspesna, mi imamo nekih 5% sanse da pobedama protiv barse i monaka dodjemo do uspesne sezone. trojef u aba ne moze da promeni ni vasu ni nasu sezonu, nismo mi buducnost.

edit

sad vidim i tvoj edit, nadam se samo nisi citao inicijalni post na koji odgovaras, posto bi i mom petogodisnjem sinu koji ne zna najbolje da cita bilo jasno da covek pise o uspesnosti vase sezone.

Edited by nenad

Naša sezona sigurno nije toliko loša, čim su puleni Željka Pantića toliko zapeli da nam dokažu da jeste.

3 minutes ago, nenad said:

ahm, advokat je pisao o vasoj sezoni, koja je sasvim sigurno neuspesna, mi imamo nekih 5% sanse da pobedama protiv barse i monaka dodjemo do uspesne sezone. trojef u aba ne moze da promeni ni vasu ni nasu sezonu, nismo mi buducnost.

Pa imate šanse, zato i kažem da se uspešnost sezone ocenjuje na kraju.

To što je partizan prdnuo u čabar Evroligi ne čini vašu sezonu ništa uspešnijom. O tome se radi.

Valjda imate neke projektovane ciljeve i ambicije koje nemaju veze sa KKP

Plus, ostalo je još takmičenje u ABA (mučenu KLS ni ne računam u ozbiljno takmičenje)

Edited by Filozof manijak

1 minute ago, Filozof manijak said:

Pa imate šanse, zato i kažem da se uspešnost sezone ocenjuje na kraju.

To što je partizan prdnuo u čabar Evroligi ne čini vašu sezonu ništa uspešnijom. O tome se radi.

Plus, ostalo je još takmičenje u ABA (mučenu KLS ni ne računam u ozbiljno takmičenje)

jesi ti funkcionalno nepismen ili samo zajebavas? covek je napisao sa je vasa sezona bila neuspesna, na sta si ti odgovorio da ce se to ocenjivati na kraju.

Ja govorim o vašoj sezoni.

Ne kapiram šta ne razumeš.

4 hours ago, MiddleClass said:

Da imamo novinare pitali bi ga jel mu palo na pamat u Monaku da trazi odlaganje francuske lige ili zasto Cavi Paskval nije trazio isto. Barsa je odigrala mec danas. I ismijali bi i mediji i savez i javnost Sasu u Monaku ili Cavija u Barseloni da je uopste i pomislio o odlaganju, a kamoli to glasno trazio...

Žalio se Paskval što se danas igra utakmica. Pa je na gostovanju gde je termin utakmice bio 12.00, a udaljenost oko 150 km od Barselone, strogo kontrolisao minutažu i lagano izgubio od ekipe koja je delila 13.i 14. mesto na tabeli.

Monako igra sa 5 igrača plus tri anonimusa kojih nema ni na sajtu kluba.

Ima li ljudi uopšte u hali? Sad tek vidim da se igra danas i da počinje za minut.