Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

13 hours ago, steins said:

Kad napraviš projekat, np "Evropska Zvezda" i oročiš ga na 4 godine - onda nije ideja da upucaš lovu u tim i proklamuješ da je cilj da se 4 godine uzastopce uzme EL, nego da upucaš lovu i za 4 godine napadneš EL.

Sa ovim se slazem. Odnosno sa time sta bi projekat zapravo trebalo da znaci.

Ali onda napises ovo.

13 hours ago, steins said:

U ovoj EL su bila 4 tima koja su bila Projekti - KKP, Zvezda, Dubaji i Hapoel - plus Efes koji nije baš ista stvar, al prilično blizu.

Zadrzacu se na Zvezdi jer je ovo tema o Zvezdi. Ovo sto mi imamo nije nikakav projekat jer plan uopste nije vidljiv. Samo se ulupava ogromna kolicina novca bez koncepta i plana. Dakle to nije projekat.

Hapoel i Dubai verovatno jesu. S tim sto su oni za neku AfroAzijsku ligu ili kako vec posto u Evropi nisu.

19 hours ago, assignment said:

Po čemu je ovaj tim u disbalansu i nekompatibilan a da je svejedno ko je trener? I da to nije baš do trenera?

U disbalansu jer je skoro iskljucivo ofanzivno orjentisan roster plus nemamo rezervnog pleja i nemamo cistu dvojku. Imamo Kodija plus nekoliko 2/1 igraca koji su pre svega skoreri ali im treba stalno lopta u rukama. Kenan bi bio ok da se nije povredio. Ali avaj.

Ovakvi rosteri nikad nista ne osvoje, zapravo. Kup ce im biti hajlajt sezone. Moralo bi se mnogo vise povesti racuna o defanzivi sledece sezone, pre svega timskoj defanzivi. Dovoditi pametni igraci ako je ikako moguce. Znam da nije lako.

Ove godine sam se dovoljno nagledao ekstremno neinteligentne odbrane. Dovoljno za bar 10 sezona. Neka me postede toga od sad. Ovo nije skoring talent show da gledam kako Nwora, Butler i Moneke divljaju bez kocnice. Njihov talenat je nesporan, ali samo u kontekstu onoga sto je dobro za tim. Dakle, mnogo vise izgradjenih akcija za Nworu i Butlera, i mnogo vise pure haslinga za Monekea. Ako moze, super, ako ne hvala momci i dovidjenja. Sigurno su svi primetili da je Butler cak i efikasniji skorer kada mu se izgradi otvoren sut nego li kada mora da rilja 15 sekundi za kos.

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

9 hours ago, sigurnost said:

Škobalja niko ne pominje ni u ovom kontekstu?

Škobalj je upravo završio utakmicu za Radnički, imao je 21+12. Nisam ga gledao, ali vidim da u sezoni ima veliku minutažu i sasvim pristojne brojke. Pošto se Radnički neće plasirati u završnicu, mogli bismo da ga vratimo za KLS.

10 hours ago, ivan9999 said:

Mi smo njima izašli u susret pre 3 godine

Oni sad ne žele. Ja se ne bi ni pojavljivao

A zašto klub nije tražio to odlaganje ranije, nego tek dva dana pred utakmicu?

23 minutes ago, Sokrat said:

Škobalj je upravo završio utakmicu za Radnički, imao je 21+12. Nisam ga gledao, ali vidim da u sezoni ima veliku minutažu i sasvim pristojne brojke. Pošto se Radnički neće plasirati u završnicu, mogli bismo da ga vratimo za KLS.

Ja sam gledao Škobalja nešto malo, rekao bih da ima ok prangiju i ništa drugo

1 hour ago, copkillah said:

A zašto klub nije tražio to odlaganje ranije, nego tek dva dana pred utakmicu?

image.png

1 hour ago, ivan9999 said:

image.png

Aha, nisu mogli da prepostave da ih čeka tako nešto, pa nisu mogli ni da najave eventualnu mogućnost odlaganja lol

Sigurno neće da najave odlaganje zbog plejina dok god postoji šansa da pobedom uđu u top 6, a odlaganje su zatražili bukvalno sutradan pošto su izgubili tu šansu.

Da nAjAvE oDlAgAnjE....

šiljenje 🦆

da igrate sa fmp-om ne bi sigurno tražili odlaganje

40 minutes ago, kralj said:

Sigurno neće da najave odlaganje zbog plejina dok god postoji šansa da pobedom uđu u top 6, a odlaganje su zatražili bukvalno sutradan pošto su izgubili tu šansu.

Tako je, imali ste pravo da se nadate toj pobedi, iako bi bilo potpuno normalno da je klub ipak ostavio mogućnost da neće doći do pobede nad Realom u Madridu i da će u tom slučaju odlaganje biti poželjno.

31 minutes ago, JPM said:

Da nAjAvE oDlAgAnjE....

U pravu si, pred to poslednje kolo, bili ste neuporedivo bliži top 6 nego plej-inu, ko je mogao da pretpostavi onakav ishod thumbup

Ja se zapravo slažem sa komšijama, neozbiljno je tražiti odlaganje tako kasno i imaju pravo da ne prihvate.

Mi imamo pravo da izvedemo na parket tim koji umanjuje umor i rizik od povreda i to je to.

Postaje mi i smiješno ovo sa igračima koji imaju milionske ugovore a ne mogu da povežu nekoliko mečeva.

Ne mogu da editujem, ne znam što rekoh mečeva 🤦‍♀️

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

šiljenje 🦆

da igrate sa fmp-om ne bi sigurno tražili odlaganje

Tražili bismo garant, ono što bi napravilo razliku je da zbog tog odlaganja ne bi palo nijedno slovo na tastaturi.

Ja sam inače protiv svakog odlaganja, imate roster od 345 igrača i ne možete da odigrate dve utakmice u 3 dana, ali ABA je postala totalni šapat senki od organizacije i ne čudi što je usput nehajno ritne svako ko ne žuri na bus.

To se jbt i danas zove regionalna liga bez obzira što se na gostovanje putuje 6 hiljada km, a može da igra svako ko se otvori za ufur.

8 hours ago, copkillah said:

Tako je, imali ste pravo da se nadate toj pobedi, iako bi bilo potpuno normalno da je klub ipak ostavio mogućnost da neće doći do pobede nad Realom u Madridu i da će u tom slučaju odlaganje biti poželjno.

Upravo to su i uradili.

45 minutes ago, kralj said:

Tražili bismo garant, ono što bi napravilo razliku je da zbog tog odlaganja ne bi palo nijedno slovo na tastaturi.

Ja sam inače protiv svakog odlaganja, imate roster od 345 igrača i ne možete da odigrate dve utakmice u 3 dana, ali ABA je postala totalni šapat senki od organizacije i ne čudi što je usput nehajno ritne svako ko ne žuri na bus.

To se jbt i danas zove regionalna liga bez obzira što se na gostovanje putuje 6 hiljada km, a može da igra svako ko se otvori za ufur.

aba bi trebala da “usvoji” neko uputstvo za playof i playin el situacije

tipa playof može odlaganje, playin ne u pitanju je jedna, eventualno dve utakmice što je raspored koji se igra vrlo često tokom sezone

i da se odluče za ff kao završnicu takmičenja

ne mogu da se setim, da li ste prošle sezone tražili odlaganje pred onaj meč sa (beše) bajernom?