April 17Apr 17 1 hour ago, JPM said:Ako ćemo opet ući samo sa ogromnom lovom u stvaranje tima koji će opet i pored ogromne love biti u disbalansu i nekompatibilan, onda je potpuno svejedno ko je trener.Po čemu je ovaj tim u disbalansu i nekompatibilan a da je svejedno ko je trener? I da to nije baš do trenera?
April 18Apr 18 7 hours ago, JPM said:Ako ćemo opet ući samo sa ogromnom lovom u stvaranje tima koji će opet i pored ogromne love biti u disbalansu i nekompatibilan, onda je potpuno svejedno ko je trener.Problem sa projektima Blizanaca nije u generalnoj ideji nego u detaljima - Kad napraviš projekat, np "Evropska Zvezda" i oročiš ga na 4 godine - onda nije ideja da upucaš lovu u tim i proklamuješ da je cilj da se 4 godine uzastopce uzme EL, nego da upucaš lovu i za 4 godine napadneš EL. A u medjuvremenu da dovodiš igrače i sklapaš ekipu koja to može da uradi. Blizanci ulupaju 20 milki po sezoni, dovedu po 6 igrača, a onda sledeće sezone zamene jedno 5 od 6 igrača i ulupaju ponovo lovu u novih 6 i proglase da uzimaju EL sigurno. I tako u krug nekoliko godina dok se ne ostane bez love ili se desi potpuni raspad sistema kao u KKP prošle godine. U ovoj EL su bila 4 tima koja su bila Projekti™ - KKP, Zvezda, Dubaji i Hapoel - plus Efes koji nije baš ista stvar, al prilično blizu. Od njih su tri tima manje više prdnula u čabar, jedan se uguzio u Top10 a jedan u Top 6. Ostatak od top10 su timovi koji su se gradili kroz vreme i svake sezone apgrejdovali po jednu ili dve pozicije.
April 18Apr 18 10 hours ago, Valk said:Učitavaš da bi se "prodali za neku siću" zato što im je jedan od sponzora podkasta Superbet. Ne moraju oni da budu moralna vertikala i odbijaju taj vid saradnje kad se kladionicama bave mnogo uticajniji sportski radnici od neka dva momka iz Leskovca.Ma ti mene zajebavaš. Samo toliko - stali u red sa uticajnim sportskim radnicima. U sledećoj iteraciji će da stanu u red iza Tomaševića i Krstića. Baš ništa nisam učitao, priroda posla im je takva da su vrlo brzo došli u iskušenje da se kurvaju i brže bolje su poklekli. Ne pada mi na pamet da gledam bilo kome kroz prste što se tiče kladionice i to nije nikakva vertikala, nego prvi stepenik ka visokom prizemlju.Letos me je sreća pogledala pa sam bio u prilici da se načestitam dos santosa onom Raki iz Roda na tu temu. Još se sećam kad je u Utisku trabunjao kako se hvata za Šekspira(!) folirant kad god vidi političara na TVu, da bi prvom prilikom pristao da mu po faci prosipaju 20 kila bele poludisperzije jer mu treba sreća u reklami za listić. I opet slušam kako dripac drži nadahnut govor o kulturi. Leskovčani su mogli biti i Joca i Nidža iz Klinike. Ovako će prvom prilikom ako se dokažu na EL prenosima da odu na Arenu i spuštaju reglere. To ti je 1/1.
April 18Apr 18 ai me uverava da je za utakmicu aba lige neophodno imati 8 (koliko uini?) igrača; u tom slučaju, tomiću, obrade, ovo vam je sastav za sledeću:Sava ĐurićStefan MiljenovićAleksej NedeljkovićDejan DavidovacOgnjen DobrićLazar StojkovićOgnjen SimjanovskiDonatas MotiejunasOgnjen RadošićNovak Pavlovićspoj mladosti & iskustva. pitati motiejunasa da li bi išao na tekmu, da li bi ulazio u igru, pa kako on kaže da mu prija.
April 18Apr 18 12 minutes ago, uini said:ai me uverava da je za utakmicu aba lige neophodno imati 8 (koliko uini?) igrača;u tom slučaju, tomiću, obrade, ovo vam je sastav za sledeću:Sava ĐurićStefan MiljenovićAleksej NedeljkovićDejan DavidovacOgnjen DobrićLazar StojkovićOgnjen SimjanovskiDonatas MotiejunasOgnjen RadošićNovak Pavlovićspoj mladosti & iskustva. pitati motiejunasa da li bi išao na tekmu, da li bi ulazio u igru, pa kako on kaže da mu prija.Ja bih igrao baš u takvom sastavu, pa nek izgube 50 razlike.
April 18Apr 18 ma da, totalno sam ozbiljno ovo pejstov'oedit možemo tri ognjena da izvedemo, nba bi od toga napravila neki zanimljiv tvit Edited April 18Apr 18 by uini
April 18Apr 18 Igrači vole da igraju utakmice (uglavnom mnogo više nego da treniraju), tako da se i utakmica u nedelju može iskoristiti za realan trening, kojeg bi svakako bilo (sumnjam da bi dobili slobodan dan). U dobroj veri, naravno, da se niko ne povredi.
April 18Apr 18 1 hour ago, uini said:ai me uverava da je za utakmicu aba lige neophodno imati 8 (koliko uini?) igrača;u tom slučaju, tomiću, obrade, ovo vam je sastav za sledeću:Sava ĐurićStefan MiljenovićAleksej NedeljkovićDejan DavidovacOgnjen DobrićLazar StojkovićOgnjen SimjanovskiDonatas MotiejunasOgnjen RadošićNovak Pavlovićspoj mladosti & iskustva. pitati motiejunasa da li bi išao na tekmu, da li bi ulazio u igru, pa kako on kaže da mu prija.Škobalja niko ne pominje ni u ovom kontekstu?
April 18Apr 18 47 minutes ago, sigurnost said:Škobalja niko ne pominje ni u ovom kontekstu?pejstovo sam sa sajta aba lige od upisanih
April 18Apr 18 2 hours ago, ivan9999 said:Mi smo njima izašli u susret pre 3 godineOni sad ne žele. Ja se ne bi ni pojavljivaoSamo nam fali kazna još zbog toga. Treba igrati sa juniorima, namerno.Najjače što misle da su über cool ovim potezom ispali
April 18Apr 18 Ostoja Mijailović i Željko Drčelić poseduju zajedničku firmu koja gradi stanove u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a sa svojim suprugama u zajedničkom vlasništvu imaju dva objekta u Dositejevoj ulici na DorćoluSad će dobri Drčela da raskine sve veze sa perika Ostojom... oh wait Igranka za narodne mase, a koji je razlog... e to moramo da pitamo dva istaknuta ćaci borca. Ili još verovatnije šefa im
April 18Apr 18 Skor prvih 10 ekipa prošle i ove sezone24/2525/26Ekipe koje su u obe sezone bile u Top10