Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, JPM said:

Ako ćemo opet ući samo sa ogromnom lovom u stvaranje tima koji će opet i pored ogromne love biti u disbalansu i nekompatibilan, onda je potpuno svejedno ko je trener.

Po čemu je ovaj tim u disbalansu i nekompatibilan a da je svejedno ko je trener? I da to nije baš do trenera?

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 hours ago, JPM said:

Ako ćemo opet ući samo sa ogromnom lovom u stvaranje tima koji će opet i pored ogromne love biti u disbalansu i nekompatibilan, onda je potpuno svejedno ko je trener.

Problem sa projektima Blizanaca nije u generalnoj ideji nego u detaljima -

Kad napraviš projekat, np "Evropska Zvezda" i oročiš ga na 4 godine - onda nije ideja da upucaš lovu u tim i proklamuješ da je cilj da se 4 godine uzastopce uzme EL, nego da upucaš lovu i za 4 godine napadneš EL.

A u medjuvremenu da dovodiš igrače i sklapaš ekipu koja to može da uradi.

Blizanci ulupaju 20 milki po sezoni, dovedu po 6 igrača, a onda sledeće sezone zamene jedno 5 od 6 igrača i ulupaju ponovo lovu u novih 6 i proglase da uzimaju EL sigurno. I tako u krug nekoliko godina dok se ne ostane bez love ili se desi potpuni raspad sistema kao u KKP prošle godine.

U ovoj EL su bila 4 tima koja su bila Projekti - KKP, Zvezda, Dubaji i Hapoel - plus Efes koji nije baš ista stvar, al prilično blizu.

Od njih su tri tima manje više prdnula u čabar, jedan se uguzio u Top10 a jedan u Top 6.

Ostatak od top10 su timovi koji su se gradili kroz vreme i svake sezone apgrejdovali po jednu ili dve pozicije.

10 hours ago, Valk said:

Učitavaš da bi se "prodali za neku siću" zato što im je jedan od sponzora podkasta Superbet. Ne moraju oni da budu moralna vertikala i odbijaju taj vid saradnje kad se kladionicama bave mnogo uticajniji sportski radnici od neka dva momka iz Leskovca.

Ma ti mene zajebavaš. Samo toliko - stali u red sa uticajnim sportskim radnicima. U sledećoj iteraciji će da stanu u red iza Tomaševića i Krstića. Baš ništa nisam učitao, priroda posla im je takva da su vrlo brzo došli u iskušenje da se kurvaju i brže bolje su poklekli. Ne pada mi na pamet da gledam bilo kome kroz prste što se tiče kladionice i to nije nikakva vertikala, nego prvi stepenik ka visokom prizemlju.

Letos me je sreća pogledala pa sam bio u prilici da se načestitam dos santosa onom Raki iz Roda na tu temu. Još se sećam kad je u Utisku trabunjao kako se hvata za Šekspira(!) folirant kad god vidi političara na TVu, da bi prvom prilikom pristao da mu po faci prosipaju 20 kila bele poludisperzije jer mu treba sreća u reklami za listić. I opet slušam kako dripac drži nadahnut govor o kulturi.

Leskovčani su mogli biti i Joca i Nidža iz Klinike. Ovako će prvom prilikom ako se dokažu na EL prenosima da odu na Arenu i spuštaju reglere. To ti je 1/1.

ai me uverava da je za utakmicu aba lige neophodno imati 8 (koliko uini?) igrača;

u tom slučaju, tomiću, obrade, ovo vam je sastav za sledeću:

Sava Đurić

Stefan Miljenović

Aleksej Nedeljković

Dejan Davidovac

Ognjen Dobrić

Lazar Stojković

Ognjen Simjanovski

Donatas Motiejunas

Ognjen Radošić

Novak Pavlović

spoj mladosti & iskustva. pitati motiejunasa da li bi išao na tekmu, da li bi ulazio u igru, pa kako on kaže da mu prija.

12 minutes ago, uini said:

ai me uverava da je za utakmicu aba lige neophodno imati 8 (koliko uini?) igrača;

Sava Đurić

Stefan Miljenović

Aleksej Nedeljković

Dejan Davidovac

Ognjen Dobrić

Lazar Stojković

Ognjen Simjanovski

Donatas Motiejunas

Ognjen Radošić

Novak Pavlović

spoj mladosti & iskustva. pitati motiejunasa da li bi išao na tekmu, da li bi ulazio u igru, pa kako on kaže da mu prija.

Ja bih igrao baš u takvom sastavu, pa nek izgube 50 razlike.

ma da, totalno sam ozbiljno ovo pejstov'o

edit možemo tri ognjena da izvedemo, nba bi od toga napravila neki zanimljiv tvit

Edited by uini

Igrači vole da igraju utakmice (uglavnom mnogo više nego da treniraju), tako da se i utakmica u nedelju može iskoristiti za realan trening, kojeg bi svakako bilo (sumnjam da bi dobili slobodan dan). U dobroj veri, naravno, da se niko ne povredi.

Mi smo njima izašli u susret pre 3 godine

Oni sad ne žele. Ja se ne bi ni pojavljivao

1 hour ago, uini said:

Sava Đurić

Stefan Miljenović

Aleksej Nedeljković

Dejan Davidovac

Ognjen Dobrić

Lazar Stojković

Ognjen Simjanovski

Donatas Motiejunas

Ognjen Radošić

Novak Pavlović

Škobalja niko ne pominje ni u ovom kontekstu?

47 minutes ago, sigurnost said:

Škobalja niko ne pominje ni u ovom kontekstu?

pejstovo sam sa sajta aba lige od upisanih

2 hours ago, ivan9999 said:

Mi smo njima izašli u susret pre 3 godine

Oni sad ne žele. Ja se ne bi ni pojavljivao

Samo nam fali kazna još zbog toga. Treba igrati sa juniorima, namerno.

Najjače što misle da su über cool ovim potezom ispali lolol

Ostoja Mijailović i Željko Drčelić poseduju zajedničku firmu koja gradi stanove u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a sa svojim suprugama u zajedničkom vlasništvu imaju dva objekta u Dositejevoj ulici na Dorćolu

Sad će dobri Drčela da raskine sve veze sa perika Ostojom... oh wait

Igranka za narodne mase, a koji je razlog... e to moramo da pitamo dva istaknuta ćaci borca. Ili još verovatnije šefa im

Skor prvih 10 ekipa prošle i ove sezone

24/25

image.png

25/26

image.png

Ekipe koje su u obe sezone bile u Top10

image.png

Ako mi stvarno jurimo ovog Pajolu...