April 19Apr 19 Glupo mi je, tražiš odlaganje, znaš sa kim imaš posla, a nisi unapred preko veza koje imaš obezbedio pozitivan odgovor.
April 19Apr 19 Sa kime se vi "raspravljate" na prethodnim stranicama 4uma Edited April 19Apr 19 by John Dies at the End
April 19Apr 19 8 minutes ago, sigurnost said:Glupo mi je, tražiš odlaganje, znaš sa kim imaš posla, a nisi unapred preko veza koje imaš obezbedio pozitivan odgovor.+ ako znas ko je na celu ABA lige i samostalno donosi odluke. Ali ko nas J sami smo krivi za situaciju u koju smo dospeli, iz vise razloga. Prvo i najbitnije, jer svojim glupostima i ocajnim igrama u najbitnijim utakmicama ( ne utakmici) nisi uspeo da obezbedis bolju poziciju na tabeli i samim tim povoljniji raspored. Drugo jer si dosao u situaciju da "zavisis" od kluba i predsenika istog, koji mora na neki nacin da leci svoje frustracije, ne samo iz svoje sezone. Posebna prica je i Milija, nacin na koji rukovodi ligom i donosi odluke. Edited April 19Apr 19 by John Dies at the End
April 19Apr 19 Prošle godine smo isto posle Bajerna igrali Derbi i pukli od Grobara. Mislim da je doduše prošlo nedelju dana i ne sećam se da li su odlagali.
April 19Apr 19 Just now, Dankan Ajdaho said:Ček, u istoj situaciji pre par godina mi smo izašli u susret Partizanu?Nismo mi izašli u susret Partizanu, nego im je ABA liga prvu utakmicu plejofa zakazala 7 dana nakon završetka EL plejofa, zatim polufinalnu seriju razvukla da se 3. utakmica igra nakon 7 dana od druge. Zatim finale 7 dana nakon 3. utakmice polufinala.Tako smo mi imali pauzu između polufinala i finala 20 dana. Edited April 19Apr 19 by sigurnost
April 19Apr 19 55 minutes ago, kralj said:Prošle godine smo isto posle Bajerna igrali Derbi i pukli od Grobara. Mislim da je doduše prošlo nedelju dana i ne sećam se da li su odlagali.Bukvalno nigde veze.
April 19Apr 19 21 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ček, u istoj situaciji pre par godina mi smo izašli u susret Partizanu?Cela liga, ne mi.
April 19Apr 19 2 hours ago, kralj said:Upravo to su i uradili.U prekratkom roku pred utakmicu jbg. Kao što reče kolega kums, treba da se utvrdi pravilo da više ne bismo imali ovakve situacije. Ja lično ne bih imao ništa protiv odlaganja, ali takođe mi je jasno da je to moralo da se rešavaa ranije, a ne 48h pred utakmicu.
April 19Apr 19 13 minutes ago, JPM said:Cela liga, ne mi.'ajde jos jednom, odluke iskljucivo donosi Milija, nikava liga, nikakav "bord" , komisija ili kako vec hoces. A ko je imao sta Milija, mislim da nema potrebe da objasnjavamo.
April 19Apr 19 2 minutes ago, John Dies at the End said:'ajde jos jednom, odluke iskljucivo donosi Milija, nikava liga, nikakav "bord" , komisija ili kako vec hoces.A ko je imao sta Milija, mislim da nema potrebe da objasnjavamo.E baš ti hvala.
April 19Apr 19 Utakmice se ne trebaju odlagati nikad i ni za koga. Samo tako se cuva integritet lige.Ne dodjes na utakmicu jednom, -20. Ne dodjes dva puta, izbacivanje iz lige.Ne znam sta je toliko nejasno.Ali kao i uvek na Balkanu, pravila nisu ista za sve i onda krenu sranja.
April 19Apr 19 9 minutes ago, copkillah said:U prekratkom roku pred utakmicu jbg.Kao što reče kolega kums, treba da se utvrdi pravilo da više ne bismo imali ovakve situacije. Ja lično ne bih imao ništa protiv odlaganja, ali takođe mi je jasno da je to moralo da se rešavaa ranije, a ne 48h pred utakmicu.krajnje nebitna tekma za zvezdu, mogu da izvedu c sastav i sve je okejdruga je stvar sto je korporativnim obrad toma drcho frka od tekme sa barcom, pa ce rado izvesti pun sastav, jer, ako se neko povredi, visa sila i ostojin aba-svinjac je kriv Edited April 19Apr 19 by uini