Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

12 minutes ago, JPM said:

E baš ti hvala.

Nema na cemu i drugi put. Mala pomoc da ne zivis u neznanju i pises gluposti.

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

A zasto ne bi izveli pun sastav?

Jao jadni oni, umorni su, znate...jer moraju na posao nakon utakmice a i rade za minimalac.

Mladi, zdravi ljudi, jaki kao konji. Odlaganje...svasta.

Just now, John Dies at the End said:

Nema na cemu i drugi put. Mala pomoc da ne zivis u neznanju i pises gluposti.

Cool, aj sad poyyyy

Barca igra sada btw

To je mogao da bude kompromis, da se derbi odigra u Meginom terminu sad u 12 i večeras na put

12 minutes ago, JPM said:

A zasto ne bi izveli pun sastav?

Jao jadni oni, umorni su, znate...jer moraju na posao nakon utakmice a i rade za minimalac.

Mladi, zdravi ljudi, jaki kao konji. Odlaganje...svasta.

da seneko ne bi povredio. ne bih izveo nikoga osim miljenovica i dobrica & rekao im da paze

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ček, u istoj situaciji pre par godina mi smo izašli u susret Partizanu?

nije bila ista situacija

u istom vremenskom intervalu(10ak dana) mi smo trebali da igramo dva plejofa, jedan od 3+2, a drugi sa 2+1 utakmicom

znam da su se bukvalno poklapali neki termini, a neki su se mimoilazili za dan

pa je onda zvezda htela da igra kls pre abe, a bilo je odlaganja i zbog proslave titule na marakani

zbog svega ovoga je potrebno da aba usvoji neki model za odlaganje povodom plejofa i plejina

3 minutes ago, uini said:

da seneko ne bi povredio. ne bih izveo nikoga osim miljenovica i dobrica & rekao im da paze

Povrede se desavaju i na bitnim i na nevitnim utakmicama i u zadnje vreme su najvise posledica nepravilnih iznenadnih pokreta.

Zaista imamo dovoljno igraca, neka preuzmu malo oni.

Pošto je i onako obesmisljena u smislu prohodnosti, a opet, potrebna je jer i učesnicima el i ec obezbeđuje ipak ozbiljnije utakmice, treba je redukovati i završavati sa nekim f4. Iako je poštenja igra na best of 5 I sl.

Ovo sad je cista sprdnja sns aparčika na čelu dva kluba, u fazonu aj vidimo kako će reaguju naši i njihovi. Šatro kao rukovodstvo lige ne bi odložilo da je Partizan dao zeleno. Nebitno

Nego kad će se znati da kojim timom izlazi Zvezda?

53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nije bila ista situacija

u istom vremenskom intervalu(10ak dana) mi smo trebali da igramo dva plejofa, jedan od 3+2, a drugi sa 2+1 utakmicom

znam da su se bukvalno poklapali neki termini, a neki su se mimoilazili za dan

pa je onda zvezda htela da igra kls pre abe, a bilo je odlaganja i zbog proslave titule na marakani

zbog svega ovoga je potrebno da aba usvoji neki model za odlaganje povodom plejofa i plejina

A kakva je situacija bila kad je na početku ove sezone jedan klub nakon duplog kola u EL i raspada u Lionu odložio meč u Laktašima, zbog pripreme za meč sa Fenerbahčeom?

Edit: I nikakvog preklapanja termina tada nije bilo. Plej of ABA je igran vikendom za razmacima od 7 dana, a plej of EL tokom nedelje.

Edited by Barrister

1 hour ago, JPM said:

Povrede se desavaju i na bitnim i na nevitnim utakmicama i u zadnje vreme su najvise posledica nepravilnih iznenadnih pokreta.

Zaista imamo dovoljno igraca, neka preuzmu malo oni.

povrede se desavaju aka zivot je more.

nama je sad bilitno protiv barce da budu svi bitni spremni, ostalo cemo da pratimo

13 minutes ago, Barrister said:

A kakva je situacija bila kad je na početku ove sezone jedan klub nakon duplog kola u EL i raspada u Lionu odložio meč u Laktašima, zbog pripreme za meč sa Fenerbahčeom?

Edit: I nikakvog preklapanja termina tada nije bilo. Plej of ABA je igran vikendom za razmacima od 7 dana, a plej of EL tokom nedelje.

I ti si bezobrazan, rusis im sneska.

Opet, da ponovim, sami smo krivi sto smo sebe doveli u ovu/ovakvu situaciju, samo budala je mogla ocekivati da ce Prtzn/Milija da nam izadju u susret.

Jbg, sad trenutak da se vidi ili jesi ili nisi D

36 minutes ago, Barrister said:

Nije ista situacija

4 minutes ago, Sokrat said:

Nije ista situacija

pa i nije

tada je postojala saglasnost oba kluba

sada je nema

🤷🏻‍♂️

msm

pričati o regularnosti takmičenja u kome su učesnici kkcz i fmp je prosto gubljenje vremena

o&o

Edited by kud u maglu Simoviću

2 hours ago, John Dies at the End said:

'ajde jos jednom, odluke iskljucivo donosi Milija, nikava liga, nikakav "bord" , komisija ili kako vec hoces.

A ko je imao sta Milija, mislim da nema potrebe da objasnjavamo.

Nije bilo ni saglasnosti od strane KK Partizan

Nije bilo ni saglasnosti od strane KK Partizan", stoji u saopštenju Milije Vojinovića

Tražila je Crvena zvezda da se odloži večiti derbi i odbijena je. Partizan Mozzart Bet nije prihvatio zahtev za odlaganje, pa zato ni ABA liga nije mogla da reaguje na ono što su tražili.