April 11Apr 11 41 minutes ago, JPM said:Možda sam tebe već pitao ili nekog drugog. Nije ni bitno.Čemu to ćelavac? Šta dobijaš time?Nisam mislio kao uvredu, biti ćelav za mene nije uvreda. Ali možda si i u pravu, evo ja neću više. Ako ga kritikujem, to radim isključivo kao trenera iz košarkaških razloga, ili malo i zbog ne baš (po meni) sjajnog karaktera... Edited April 11Apr 11 by Michael Krueger
April 11Apr 11 Najjače kad gledamo neku tekmu zajedno, i opsuju sudiju sa 'pičko ćelava'. A tu sa nama sede bar 2-3 ćelavca
April 11Apr 11 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Najjače kad gledamo neku tekmu zajedno, i opsuju sudiju sa 'pičko ćelava'. A tu sa nama sede bar 2-3 ćelavcaPre jedno 25 godina me deda vodi na tekmu srpske lige Vojvodina, neki nas sam ispred golmana i sutne loptu preko u tri kurca u parkDeda neki tu pored nas jedva dise, oslanja se na stap kad ustaje. Krene takav da psuje 'sta radis, jebem ti i nogu i majku u picku'Zena jedna sedi red ispred nas i njega i okrene se onako kao Svetlana Bojkovic - igraceva keva. Par godina posle skoro ista scena u Kenguru Edited April 11Apr 11 by Ratamahatta
April 11Apr 11 1 hour ago, Michael Krueger said:Super za Izundua, samo ne znam šta čekaju sa Bolombojem. Ne želim da mislim da ga ćelavac ne želi u timu naredne sezone...Plavsic bolje razume evropsku kosarku
April 11Apr 11 Ovo nije tačno, nešto loše računa te verovatnoće, Zvezdine šanse za šesto mesto su 7-8%:Zvezdi treba pobeda protiv Reala (28% po kladionicama) i:Hapoel izgubi obe: 39% x 51% = 20% (x Zvezdinih 28% da pobedi Real = 5.6%)Hapoel pobedi Makabi, izgubi od Monaka, Žalgiris izgubi, PAO pobedi: 61% x 51% x 26% x 86% = 7% (x Zvezdinih 28% da pobedi Real = 1.9%)
April 11Apr 11 Da, znam, nije tačno. Zabagovao je negdeRecimo, Žalgiris bez problema može da bude u Top 4. Najbolji je u međusobnom u svakom duelu/krugu sa Realom, Fenerom i Hapoelom.Pored njegove pobede, treba mu dva od tri: Real poraz, Fener poraz, Hapoel bar jedan poraz. Šanse za to su mnogo veće od 0.5%, ako njegovo prazno polje za Žalgiris u Top 4 znači da mu je verovatnoća <0.5% (mada je tada trebalo da napiše 0% ili <0.5%, a ne da ostavi prazno, što bi trebalo da znači da je nemoguć događaj). Edited April 11Apr 11 by az67
April 12Apr 12 On 11. 4. 2026. at 23:14, az67 said:Ovo nije tačno, nešto loše računa te verovatnoće, Zvezdine šanse za šesto mesto su 7-8%:Zvezdi treba pobeda protiv Reala (28% po kladionicama) i:Hapoel izgubi obe: 39% x 51% = 20% (x Zvezdinih 28% da pobedi Real = 5.6%)Hapoel pobedi Makabi, izgubi od Monaka, Žalgiris izgubi, PAO pobedi: 61% x 51% x 26% x 86% = 7% (x Zvezdinih 28% da pobedi Real = 1.9%)Ja bih rekao da je Zvezda izgubila sve šanse za top6. U bilo kom krugu sa Zalgirisom ne može da bude prva.
April 12Apr 12 To je to od plejofaDzaba sam brijo noge onaj dan s kombinacijamaReal mora na pobedu, moze da ispusi domaci teren ako ih dobijemo, nece biti pustanja™. Pogotovo jer igramo dan ranije od Hapoela i ZalgirisaDeseti smo ako ispusimo, a pobede PAO, Barsa i Monako - tada igramo s Barsom u gostima plejin, sto bi najmanje volo od svega. Ni protiv PAO u gostima nemamo sanseOstalo me mrzi da racunamIzete mi kurac za Bajern, Makabi, prvi derbi i Panatinaikos u gostima. Bili bi u plejofu s bilo koje dve pobede iz ove 4 tekme, a narocito s 2 dobijene a prosute protiv prijatenja i nakoksanog majmuna Edited April 12Apr 12 by Ratamahatta
April 12Apr 12 pao nikako, jer se igra f4 tamo ali barca moze, jednom moramo da ih dobijemo. Edited April 12Apr 12 by uini
April 12Apr 12 Barsa ako ne dobije Bajern, a Dubai dobije Valensiju u Sarajvu, ispada Barsa. Imaju slabiji H2HRazlog zasto me mrzi da racunam ko moze da nam padne u plejinu je to sto PAO ima 2-0 sa Zalgirisom, pa je tu i varijabla Zalgiris - Pariz. I onda moze da se desi gomila razlicitih mini-tabela u zavisnosti od rezultata. Nakoksani i dalje ima sansu da ode direktno dalje i bude sesti, ako oni dobiju a Zalgiris ispusi. Ako Zalgiris ispusi otvara se pitanje i tu ko je koji u plejinu, njihov H2H s Monakom i eventualno nama ako svi budemo imali 22-16Ma jepte seMozemo da budemo bilo gde 7-10 Iskreno, ja bi najvise volo scenario da budemo deveti i karamo Dubai ovde, a onda Monako na strani. Filmski Pa 3-2 u PirejuA na F4...https://www.youtube.com/watch?v=nXL6V9KY7cY Edited April 12Apr 12 by Ratamahatta