April 16Apr 16 Pa ne bismo išli samo njima. Morali bismo dve uzastopno da dobijemo na gostovanju. Malo mi je nebulozno da neko priziva takav scenario. Uz svo poštovanje.
April 16Apr 16 mislim da nam barca najviše odgovara od svih ekipa i mislim da nam za tu tekmu više odgovara da igramo na takvom gostujućem terenu nego kod kuće.ako je tačno da bi onda sledeći bio monako u gostima, nema bolje kombine za nas od ta dva tima, imo.svakako mnogo bolje u mojoj knjizi, nego da ideš na panatinaikos, koji je domaćin f4 a skarfejs plaća najviše kazni, pa gde da ga ispoštuju nego protiv zvezde.tako da je i meni nebulozno da to neko priziva, uz svo nedužno nepoštovanje ( :edit typos Edited April 16Apr 16 by uini
April 16Apr 16 Tačno sam znao da će sva ova invazija matematike da izađe na neki anti-Alan Ford da je bolje biti deseti nego sedmi.
April 16Apr 16 Da je jedna utakmica ovo uinijevo bi možda i moglo da se razmotri. Pošto kao deseti moramo da dobijemo dve na gostovanju, to svakako ne može biti povoljan scenario za nas, pa da je bog.Mi dve na gostovanju dobiti nećemo. Prosto kao pasulj. Kao sedmi imamo odlične šanse, kao osmi takođe solidne. Ova zadnja dva mesta u plej in nisu izmišljena da bismo mi imali šansu, nego da baš ekipe kao Pao i Barsa imaju šansu nakon loše sezone. Jer njima je plej of pod moranje, ne nama.
April 16Apr 16 26 minutes ago, uini said:mislim da nam barca najviše odgovara od svih ekipa i mislim da nam za tu tekmu više odgovara da igramo na takvom gostujućem terenu nego kod kuće.ako je tačno da bi onda sledeći bio monako u gostima, nema bolje kombine za nas od ta dva tima, imo.svakako mnogo bolje u mojoj knjizi, nego da ideš na panatinaikos, koji je domaćin f4 a skarfejs plaća najviše kazni, pa gde da ga ispoštuju nego protiv zvezde.tako da je i meni nebulozno da to neko priziva, uz svo nedužno nepoštovanje ( :edit typosPa valjda je bolje PAO kod kuce, pa ako pobedimo idemo u PO, a ako izgubimo opet igramo kod kuce sa pobednikom Barsa - Monako. Meni to zvuci kao najbolji scenario ako ne budemo dohvatili 6. mesto.
April 16Apr 16 ja sam mislio da ako nas dobije pao, da je to kraj epopeje.ovako, sta fali probati jos koji put
April 16Apr 16 Svi sad pominju Perinu trojku a niko da se seti poslednje pobede u Madridu, pre 5 godina.
April 16Apr 16 3 hours ago, uini said:mislim da nam barca najviše odgovara od svih ekipa i mislim da nam za tu tekmu više odgovara da igramo na takvom gostujućem terenu nego kod kuće.Mozda po imenima rostera Barce, ali oni su retki primer od kojih smo lagano izgubili obe ako se ne varam. Deluju staro i sporo, ali nam ne leze... Znaju kako da nas uspore i stopiraju...
April 16Apr 16 2 hours ago, Behemoth said:Pa valjda je bolje PAO kod kuce, pa ako pobedimo idemo u PO, a ako izgubimo opet igramo kod kuce sa pobednikom Barsa - Monako. Meni to zvuci kao najbolji scenario ako ne budemo dohvatili 6. mesto.Ako si vec upisao pobedu u gostima protiv Reala, gde nam je realna sansa nekih 10% - 6sto mesto je totalno nerealno, uz vecerasnju pobedu da osiguramo 7 mestu, bolje ne moze... Da Realu ova tekma nista ne znaci pa ok, ali njima u slucaju poraza moze da se desi da sa treceg mesta padnu na 6to. Tako da se sigurno nece opustiti protiv nas....
April 16Apr 16 27 minutes ago, assignment said:Mozda po imenima rostera Barce, ali oni su retki primer od kojih smo lagano izgubili obe ako se ne varam. Deluju staro i sporo, ali nam ne leze... Znaju kako da nas uspore i stopiraju...Varas se. Kad dobijes u produzetku nista tu nije lagano
April 16Apr 16 26 minutes ago, assignment said:Ako si vec upisao pobedu u gostima protiv Reala, gde nam je realna sansa nekih 10% - 6sto mesto je totalno nerealno, uz vecerasnju pobedu da osiguramo 7 mestu, bolje ne moze...Da Realu ova tekma nista ne znaci pa ok, ali njima u slucaju poraza moze da se desi da sa treceg mesta padnu na 6to. Tako da se sigurno nece opustiti protiv nas....Ma da, to je best case scenario, realnost je sasvim drugačija
April 16Apr 16 1 hour ago, assignment said:Mozda po imenima rostera Barce, ali oni su retki primer od kojih smo lagano izgubili obe ako se ne varam. Deluju staro i sporo, ali nam ne leze... Znaju kako da nas uspore i stopiraju...najbolji protivnik za nas roster, za koucha ko zna ko je iole povoljan