Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

ako je tačno da sa 10og mesta idemo u goste barci, ja sam isključivo za taj scenario

• Replies 18.4k
  • Views 823.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Pa ne bismo išli samo njima. Morali bismo dve uzastopno da dobijemo na gostovanju.

Malo mi je nebulozno da neko priziva takav scenario. Uz svo poštovanje.

mislim da nam barca najviše odgovara od svih ekipa i mislim da nam za tu tekmu više odgovara da igramo na takvom gostujućem terenu nego kod kuće.

ako je tačno da bi onda sledeći bio monako u gostima, nema bolje kombine za nas od ta dva tima, imo.

svakako mnogo bolje u mojoj knjizi, nego da ideš na panatinaikos, koji je domaćin f4 a skarfejs plaća najviše kazni, pa gde da ga ispoštuju nego protiv zvezde.

tako da je i meni nebulozno da to neko priziva, uz svo nedužno nepoštovanje ( :

edit typos

Edited by uini

Tačno sam znao da će sva ova invazija matematike da izađe na neki anti-Alan Ford da je bolje biti deseti nego sedmi. covid19

Da je jedna utakmica ovo uinijevo bi možda i moglo da se razmotri. Pošto kao deseti moramo da dobijemo dve na gostovanju, to svakako ne može biti povoljan scenario za nas, pa da je bog.

Mi dve na gostovanju dobiti nećemo. Prosto kao pasulj.

Kao sedmi imamo odlične šanse, kao osmi takođe solidne. Ova zadnja dva mesta u plej in nisu izmišljena da bismo mi imali šansu, nego da baš ekipe kao Pao i Barsa imaju šansu nakon loše sezone. Jer njima je plej of pod moranje, ne nama.

26 minutes ago, uini said:

mislim da nam barca najviše odgovara od svih ekipa i mislim da nam za tu tekmu više odgovara da igramo na takvom gostujućem terenu nego kod kuće.

ako je tačno da bi onda sledeći bio monako u gostima, nema bolje kombine za nas od ta dva tima, imo.

svakako mnogo bolje u mojoj knjizi, nego da ideš na panatinaikos, koji je domaćin f4 a skarfejs plaća najviše kazni, pa gde da ga ispoštuju nego protiv zvezde.

tako da je i meni nebulozno da to neko priziva, uz svo nedužno nepoštovanje ( :

edit typos

Pa valjda je bolje PAO kod kuce, pa ako pobedimo idemo u PO, a ako izgubimo opet igramo kod kuce sa pobednikom Barsa - Monako. Meni to zvuci kao najbolji scenario ako ne budemo dohvatili 6. mesto.

da, to je bolje akoide tako

ja sam mislio da ako nas dobije pao, da je to kraj epopeje.

ovako, sta fali probati jos koji put

Svi sad pominju Perinu trojku a niko da se seti poslednje pobede u Madridu, pre 5 godina.

3 hours ago, uini said:

Mozda po imenima rostera Barce, ali oni su retki primer od kojih smo lagano izgubili obe ako se ne varam. Deluju staro i sporo, ali nam ne leze... Znaju kako da nas uspore i stopiraju...

2 hours ago, Behemoth said:

Pa valjda je bolje PAO kod kuce, pa ako pobedimo idemo u PO, a ako izgubimo opet igramo kod kuce sa pobednikom Barsa - Monako. Meni to zvuci kao najbolji scenario ako ne budemo dohvatili 6. mesto.

Ako si vec upisao pobedu u gostima protiv Reala, gde nam je realna sansa nekih 10% - 6sto mesto je totalno nerealno, uz vecerasnju pobedu da osiguramo 7 mestu, bolje ne moze...

Da Realu ova tekma nista ne znaci pa ok, ali njima u slucaju poraza moze da se desi da sa treceg mesta padnu na 6to. Tako da se sigurno nece opustiti protiv nas....

27 minutes ago, assignment said:

Mozda po imenima rostera Barce, ali oni su retki primer od kojih smo lagano izgubili obe ako se ne varam. Deluju staro i sporo, ali nam ne leze... Znaju kako da nas uspore i stopiraju...

Varas se. Kad dobijes u produzetku nista tu nije lagano

26 minutes ago, assignment said:

Ako si vec upisao pobedu u gostima protiv Reala, gde nam je realna sansa nekih 10% - 6sto mesto je totalno nerealno, uz vecerasnju pobedu da osiguramo 7 mestu, bolje ne moze...

Da Realu ova tekma nista ne znaci pa ok, ali njima u slucaju poraza moze da se desi da sa treceg mesta padnu na 6to. Tako da se sigurno nece opustiti protiv nas....

Ma da, to je best case scenario, realnost je sasvim drugačija D

FB-IMG-1776337156485.jpg

1 hour ago, assignment said:

najbolji protivnik za nas roster, za koucha ko zna ko je iole povoljan