April 10Apr 10 Ja bi najvise volo da mi igramo protiv Monaka (ako ne uspemo u 6), to smem da odsecem po kurca da cemo proci. Samo ne znam da li je to nekom kombinacijom moguce. Svejedno Bg ili kodnji Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 7 minutes ago, Valk said:Ne da je bitno, ali kako Nwora kad je Džered elektrošokovao tim izvučen iz Mariana Trencha?Ma to je standardno skandiranje Nvori posle dobre partije. Naravno da je Batler bio najbolji veceras
April 10Apr 10 Batler flouter iz coska na 62-67 i Moneke tricom na 64-67 su spasili sezonuDa smo primili jos samo jedan kos na 62-67 ispusili bi ovo, otislo bi nam iz ruku kao u AtiniPosle su nam narasle brucke i resili smo nekako Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 5 minutes ago, MiddleClass said:Ma to je standardno skandiranje Nvori posle dobre partije. Naravno da je Batler bio najbolji veceras Ja rekoh proglašen stvarno onim glasanjem publike, a igrači su ugurali Džereda u krug za friendly fire slaps. smatra, kaže nema Real baš neku (dugačku, prim.Valk) klupu, tu je naša šansa.
April 10Apr 10 Znaci:Mi moramo da dobijemoZalgiris mora da dobijeHapoel mora da izduva obeTo je to, nase jedine sansePeti ne mozemo da budemo nikako, sesti samo u ovoj drugoj varijanti gde Zalgiris tuce Pariza, a Hapoel pusi obeNavijamo za toPAO moze da bude peti ako mi tucemo Reala, oni Efesa, oba tuku Hapoel, a Pariz Zalgirisa. Tada PAO i Zalgiris idu dalje, a mi sedmi i idemo na Monako Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 Ja navijam za kombinaciju mi dobijemo u Madridu, budemo sedmi, dobijemo plej in utakmicu kuci, idemo na Valensiju u plej ofu. Nema bolje.
April 10Apr 10 2 minutes ago, JPM said:Ja navijam za kombinaciju mi dobijemo u Madridu, budemo sedmi, dobijemo plej in utakmicu kuci, idemo na Valensiju u plej ofu. Nema bolje.Necemo mi proci Valensiju, najmanje nam leze ubedljivo. Stavise, siguran sam da bi nam bili najgori mecap oni ili Barselona
April 10Apr 10 3 minutes ago, Ratamahatta said:Necemo mi proci Valensiju, najmanje nam leze ubedljivo. Stavise, siguran sam da bi nam bili najgori mecap oni ili BarselonaDa, ali u regularnom delu. Plej of je druga prica, mi smo jaci od njih a tad se igra tuca.
April 10Apr 10 Bukvalno kakva crna Valensija, i to kod njih.@Ratamahatta zašto Žalgiris da dobije Pariz, kako nam to odgovara?
April 10Apr 10 Just now, Valk said:Bukvalno kakva crna Valensija, i to kod njih.@Ratamahatta zašto Žalgiris da dobije Pariz, kako nam to odgovara?U krugu sa Hapoelom, PAO, i Monakom smo prvi. Idemo dalje sa sestog mesta u toj prici. Dakle - Zalgiris tuce Pariza, mi tucemo Reala, Hapoel gubi od Makabija i Monaka i PAO tuce Efesa - mi sesti, PAO sedmi, Monako osmi, Hapoel devetiAko Pariz tuce Zalgirisa, a sve ostale pretpostavke iznad se obistine: Zalgiris peti, PAO sesti, mi sedmi, Monako osmi, Hapoel deveti Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 18 minutes ago, ivan9999 said:Kako Zalgiris treci sa +58? Zar se ne gleda ukupna kos razlika u petouglu ako smo svi na 5-3?
April 10Apr 10 Bitno je samo da ne budemo deseti, jer onda ne igramo kod kuće ništa. U najgorem slučaju deveto, u najboljem sedmo mesto. Za šesto mora mnogo toga da, se potrefi, što nije baš realno... Sreća bar što nas je Efes poštedeo nerviranja oko ulaska u 10...