Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nek ostane ovako, pa puna kapa.

el.jpg

• Replies 18.4k
  • Views 824k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ja bi najvise volo da mi igramo protiv Monaka (ako ne uspemo u 6), to smem da odsecem po kurca da cemo proci. Samo ne znam da li je to nekom kombinacijom moguce. Svejedno Bg ili kodnji

Edited by Ratamahatta

7 minutes ago, Valk said:

Ne da je bitno, ali kako Nwora kad je Džered elektrošokovao tim izvučen iz Mariana Trencha?

Ma to je standardno skandiranje Nvori posle dobre partije. Naravno da je Batler bio najbolji veceras )

Batler flouter iz coska na 62-67 i Moneke tricom na 64-67 su spasili sezonu

Da smo primili jos samo jedan kos na 62-67 ispusili bi ovo, otislo bi nam iz ruku kao u Atini

Posle su nam narasle brucke i resili smo nekako

Edited by Ratamahatta

image.png

image.png

5 minutes ago, MiddleClass said:

Ma to je standardno skandiranje Nvori posle dobre partije. Naravno da je Batler bio najbolji veceras )

Ja rekoh proglašen stvarno onim glasanjem publike, a igrači su ugurali Džereda u krug za friendly fire slaps.

vlade smatra, kaže nema Real baš neku (dugačku, prim.Valk) klupu, tu je naša šansa.

Znaci:

Mi moramo da dobijemo
Zalgiris mora da dobije
Hapoel mora da izduva obe

To je to, nase jedine sanse

Peti ne mozemo da budemo nikako, sesti samo u ovoj drugoj varijanti gde Zalgiris tuce Pariza, a Hapoel pusi obe

Navijamo za to

PAO moze da bude peti ako mi tucemo Reala, oni Efesa, oba tuku Hapoel, a Pariz Zalgirisa. Tada PAO i Zalgiris idu dalje, a mi sedmi i idemo na Monako

Edited by Ratamahatta

Ja navijam za kombinaciju mi dobijemo u Madridu, budemo sedmi, dobijemo plej in utakmicu kuci, idemo na Valensiju u plej ofu. Nema bolje.

2 minutes ago, JPM said:

Ja navijam za kombinaciju mi dobijemo u Madridu, budemo sedmi, dobijemo plej in utakmicu kuci, idemo na Valensiju u plej ofu. Nema bolje.

Necemo mi proci Valensiju, najmanje nam leze ubedljivo. Stavise, siguran sam da bi nam bili najgori mecap oni ili Barselona

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Necemo mi proci Valensiju, najmanje nam leze ubedljivo. Stavise, siguran sam da bi nam bili najgori mecap oni ili Barselona

Da, ali u regularnom delu. Plej of je druga prica, mi smo jaci od njih a tad se igra tuca.

Bukvalno kakva crna Valensija, i to kod njih.

@Ratamahatta zašto Žalgiris da dobije Pariz, kako nam to odgovara?

Just now, Valk said:

Bukvalno kakva crna Valensija, i to kod njih.

@Ratamahatta zašto Žalgiris da dobije Pariz, kako nam to odgovara?

U krugu sa Hapoelom, PAO, i Monakom smo prvi. Idemo dalje sa sestog mesta u toj prici.

Dakle - Zalgiris tuce Pariza, mi tucemo Reala, Hapoel gubi od Makabija i Monaka i PAO tuce Efesa - mi sesti, PAO sedmi, Monako osmi, Hapoel deveti

Ako Pariz tuce Zalgirisa, a sve ostale pretpostavke iznad se obistine: Zalgiris peti, PAO sesti, mi sedmi, Monako osmi, Hapoel deveti

Edited by Ratamahatta

18 minutes ago, ivan9999 said:

image.png

image.png

Kako Zalgiris treci sa +58? Zar se ne gleda ukupna kos razlika u petouglu ako smo svi na 5-3?

Bitno je samo da ne budemo deseti, jer onda ne igramo kod kuće ništa. U najgorem slučaju deveto, u najboljem sedmo mesto. Za šesto mora mnogo toga da, se potrefi, što nije baš realno...

Sreća bar što nas je Efes poštedeo nerviranja oko ulaska u 10...