April 12Apr 12 Ako izgubimo, a barsa dobije:U krugu s monakom smo 9.U krugu s paom smo 10.U krugu s paom i monakom svi imaju 3-3, čini mi se da smo tu 7.Ako pobedimo smo 7. Edited April 12Apr 12 by Timmi
April 13Apr 13 7 hours ago, Timmi said:Ja bih rekao da je Zvezda izgubila sve šanse za top6. U bilo kom krugu sa Zalgirisom ne može da bude prva.Šesta je ako pobedi, Žalgiris izgubi, PAO pobedi, Monako pobedi (šanse za to po kladionicama su oko 3%.Zvezda 4, PAO 4, Žalgiris 3, Monako 1Zvezda v PAO ne određuje koš razlika u krugu ove četiri ekipe, već međusobni skor, a tu je Zvezda bolja.
April 13Apr 13 Jeste jbt ladno. Ispo je Hapoel iz mini-tabele a Zalgiris s njima ima 2-0. Imaju 0-2 s Panatom i propadaju zbog togaSto znaci da Monako tu jedini nema nikakve sanse za 6 sta god da se desi. 0-2 Zalgiris, 0-2 mi, 1-1 Panata s losijom kos razlikom (izduvali 10, dobili 8) Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Zvezda izgubi od Reala (73% šanse po kladionicama)mesto (7%) - ako izgube i PAO i Monakomesto (10%) - ako izgubi ili PAO ili Monako + izgubi Barsamesto (42%) - pobedi PAO, izgubi ili Monako ili Barsamesto (41%) - pobede i Monako i Barsa
April 13Apr 13 17 minutes ago, Nikodije said:Ako izgubimo od Reala šta treba da se desi da bismo bili sedmi ili osmi?Da PAO izgubi od Efesa, sto se sigurno nece desiti.Btw, ako se ne varam, Monaku je prakticno nebitan mec sa Hapoelom ako mi izgubimo u Madridu. Svakako su osmi. Hapoelu je bitan, pobedom bi skocili na 4. mesto.Imajuci to u vidu, mislim da ce Hapoel pobediti. Uz ocekivane druge rezultate (nas poraz u Madridu, pobede PAO i Barse), zavrsavamo na 9. mestu. Igrali bismo protiv Barse kod kuce, pa u gostima protiv Monaka. Nije to tako los scenario.
April 13Apr 13 Samo da ne budemo 10. Dve pobede u gostima sigurno nećemo napraviti, ako nam bude trebala jedna možda i možemo.
April 13Apr 13 8 minutes ago, FPLS said:Da PAO izgubi od Efesa, sto se sigurno nece desiti.Btw, ako se ne varam, Monaku je prakticno nebitan mec sa Hapoelom ako mi izgubimo u Madridu. Svakako su osmi. Hapoelu je bitan, pobedom bi skocili na 4. mesto.Imajuci to u vidu, mislim da ce Hapoel pobediti. Uz ocekivane druge rezultate (nas poraz u Madridu, pobede PAO i Barse), zavrsavamo na 9. mestu. Igrali bismo protiv Barse kod kuce, pa u gostima protiv Monaka. Nije to tako los scenario.Ako Zvezda izgubi, Monako je mesto ako pobedi + PAO izgubimesto ako izgubi + Barsa izgubiPAO/Barsa počinju 45/60 minuta posle Monaka
April 13Apr 13 Author 1 hour ago, kralj said:Onda najbolje da dobijemo šugavi Real.treba peru antica povesti da bude talisman
April 13Apr 13 Realno smo deseti, kao i prosle godine... Jedino ako mozda Hapoel dobije Monako pa da budemo 9, i barem igramo jednu kuci...Ne vidim scenario da Bajern dobije Barcelonu, i da PAO dozvoli da izgubi kuci protiv Efesa... Nada umire poslednja, ali Realu visi 3/4 mesto u slucaju poraza, tako da... Bas tesko....
April 13Apr 13 33 minutes ago, assignment said:Ne vidim scenario da Bajern dobije BarcelonuU Minhenu je bilo pola koša za Barsu, nije uopšte nemoguće da rasterećeni Bajern iznenadi matoru i umornu Barselonu.
April 13Apr 13 Kako ćemo da rašrafimo Katalunjce u BG. Naplatimo im sve frizidere Laprovitole, kumulativne grehe Klajburnove i gažene linije prepodobnog Mirote. Bice jedan praznik